Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben düğünlük arıyorum kızıma elbise var mı elinizdeGunceldir
Kusura bakmayın üyeliğim askıya alınmıştı ancak yazabildim. Elimde söyle bir kaç takım daha var yüklüyorum ilk mesajıma bakar mısınızMerhaba tayt esofman tarzi vaemi 12/18 ay
12 18 ay demişsiniz şimdi farkettim maalesefMerhaba tayt esofman tarzi vaemi 12/18 ay
Kızınız kaç yaşındaydı.cok sık bir elbise geldi kızıma hediye olarak ama biz kullanamayacagiz. Ekledim fotoyu ilk mesaja bakar mısınızBen düğünlük arıyorum kızıma elbise var mı elinizde
Kızım 7 aylık toplu olduğu için 2 3 yaş elbiseler giyiyoKızınız kaç yaşındaydı.cok sık bir elbise geldi kızıma hediye olarak ama biz kullanamayacagiz. Ekledim fotoyu ilk mesaja bakar mısınız
Bu elbisede sözde 4 yaş yazıyor ama 2 veya 3 yasa ancak olur. Beğendiyseniz ölçü veririmKızım 7 aylık toplu olduğu için 2 3 yaş elbiseler giyiyo
Hangisi etiket yapabilir misinizBu elbisede sözde 4 yaş yazıyor ama 2 veya 3 yasa ancak olur. Beğendiyseniz ölçü veririm
Hangisi etiket yapabilir misiniz
O elbise 06aylık efendim onlar olmuyor
Elbise 4 yaş. Kalıbı dar 3 yasa olur. 0 6 ay olduğunu nerede okudunuz anlamadimO elbise 06aylık efendim onlar olmuyor
Bu model elbise bendede varda fotoğraftada küçük duruyo.Elbise 4 yaş. Kalıbı dar 3 yasa olur. 0 6 ay olduğunu nerede okudunuz anlamadim