M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 3 Eylül 2020 Konu Sahibi MaviRe #21 lily86 .!.: Bence oren bayanla baslamissiniz, ayni markayla devam edin derim çünkü modelde farklılığa sebep olur. Garip durur Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle yapacağım. Üstünden yeni iple gecsem çok kötü olur dimi sanki onu daha begendim
lily86 .!.: Bence oren bayanla baslamissiniz, ayni markayla devam edin derim çünkü modelde farklılığa sebep olur. Garip durur Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle yapacağım. Üstünden yeni iple gecsem çok kötü olur dimi sanki onu daha begendim
lily86 Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2011 15.265 14.075 3 Eylül 2020 Konu Sahibi MaviRe #22 MaviRe .!.: Sanırım öyle yapacağım. Üstünden yeni iple gecsem çok kötü olur dimi sanki onu daha begendim Genişletmek için tıkla... Isterseniz yeni iple de eskisinin uzerinden geçin cok mu fazla yapmışdınız eski iple?
MaviRe .!.: Sanırım öyle yapacağım. Üstünden yeni iple gecsem çok kötü olur dimi sanki onu daha begendim Genişletmek için tıkla... Isterseniz yeni iple de eskisinin uzerinden geçin cok mu fazla yapmışdınız eski iple?
M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 3 Eylül 2020 Konu Sahibi MaviRe #23 lily86 .!.: Isterseniz yeni iple de eskisinin uzerinden geçin cok mu fazla yapmışdınız eski iple? Genişletmek için tıkla... Hayır üstünden gecebilirim
lily86 .!.: Isterseniz yeni iple de eskisinin uzerinden geçin cok mu fazla yapmışdınız eski iple? Genişletmek için tıkla... Hayır üstünden gecebilirim
lily86 Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2011 15.265 14.075 3 Eylül 2020 Konu Sahibi MaviRe #24 MaviRe .!.: Hayır üstünden gecebilirim Genişletmek için tıkla... Bi de oyle deneyin inşallah güzel olur
MaviRe .!.: Hayır üstünden gecebilirim Genişletmek için tıkla... Bi de oyle deneyin inşallah güzel olur
M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 3 Eylül 2020 Konu Sahibi MaviRe #25 lily86 .!.: Bi de oyle deneyin inşallah güzel olur Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim yardımınız için
lily86 .!.: Bi de oyle deneyin inşallah güzel olur Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim yardımınız için