Ben de ortaokulda el isi dersinde kanavice yapmistim dantel örgü bilmem, yani denedim ama öyle oya yapamiyorum
Son zamanlarda yine kanaviceye sardim
Ben de domino 8 no kullanılır diye biliyordum o zamanlardan.
Hatta gecen sene almistim 4 liraya simdi onlar 7 liradan başlıyor ortalama 8-8.5 tl civarinda satılıyor. Bu domino iplere kuka ip deniyor. Ören bayan ya da Anchor marka oluyor.
Bir de muline ipler var, onu da yeni keşfettim
Bende Anchor muline var daha uygun fiyati. Muline ipte en revacta olan markalar DMC ve Anchor. Baska uygun fiyatlı markalar da var. Sizin aldiginiz hangisi acaba? Ben size fotograf cekip koyarim hepsini birazdan
Karisik anlattiysam affola, merak ettiginiz ya da emin olamadiginiz sey varsa sorun yardimci olmaya çalışayım bilgim dahilinde.
Ruya benimki fotoğrafı attimDominolarin 8 numarası ve 12 numarası var. 8 numara olanlari daha kalındı sanirim tam bilemedim.
Muline var onlar 6 kattı herhalde. 2 yada 3 kat yapıp kullanılıyor
Baya oldu kullanmamalı ama çok yarim isim var. Ve başlanacak olanlar. Çok severim kaneviceyi
Bu markayı ilkkez görüyorum. Dominolara benziyor ama. 8 numara mi 12 numara mi
8 olanlar daha kalin, genis delikli etamin icin, 12 numara da özellikle salon takımı gibi ürünler icin. Etaminde daha ince duruyor.Dominolarin 8 numarası ve 12 numarası var. 8 numara olanlari daha kalındı sanirim tam bilemedim.
Muline var onlar 6 kattı herhalde. 2 yada 3 kat yapıp kullanılıyor
Baya oldu kullanmamalı ama çok yarim isim var. Ve başlanacak olanlar. Çok severim kaneviceyi
Gördüm yazdim da yukarıdaRuya benimki fotoğrafı attim
YazmıyorBu markayı ilkkez görüyorum. Dominolara benziyor ama. 8 numara mi 12 numara mi
Rüya ya da kaplan markasında numara yok belli standartta uretilmistir. Hiç isleme yaptınız mı
Son 5 sıra yeni ipleRüya ya da kaplan markasında numara yok belli standartta uretilmistir. Hiç isleme yaptınız mı
Kızlar kanaviçe ipi olarak aldığımda ören bayan diye hatırlıyorum daha inceydi onla Kanaviceye başladım ipim bitince tekrar aldım ve etamin ipi verdiler ama iki katlı daha kalın bir ip verdi 3 bucuktu fiyatı diğerini 8 tl ye aldım diye hatırlıyorum bir sene önce. Yeni iple yaptım daha dolgun güzel oldu hangisi kanaviçe için doğru
Bende en son ören bayan almistim top olandanBen Dmc muline alıyorum. Yada top şeklinde olandan adını unuttum
Kuka deniyormus ben de bir adi var mi bilmiyordum etamin ipi derdim top da mantikliBen Dmc muline alıyorum. Yada top şeklinde olandan adını unuttum
Baya fark var keske ayni marka alsaydinizSon 5 sıra yeni iple
Sizce hangisiBaya fark var keske ayni marka alsaydiniz
Rüya, ören bayana göre daha kalin demek ki, daha tok, dolu dolu görünüyor ören bayan daha ince duruyor
Birde iki kat yaptım ören bayanlaBaya fark var keske ayni marka alsaydiniz
Rüya, ören bayana göre daha kalin demek ki, daha tok, dolu dolu görünüyor ören bayan daha ince duruyor
Bence oren bayanla baslamissiniz, ayni markayla devam edin derim çünkü modelde farklılığa sebep olur. Garip dururSizce hangisi