Daha vakit var mutlaka olur..........aaa her gün bakıyorum hevesle
başka yarışmacımız yok gibi
Selamlarr Yemeğimi hazırlamaya başladımmmm ... Nevreste ablaya süprüüüss Pişsin e bi de yiyelim sonra siteye eklerim
Merhaba canım nasılsınSelammmm :)
Merhaba Adra'cımSelam kızlar.
Canım çok büyük sürpriz oldu hiç beklemiyordumSelamlarr Yemeğimi hazırlamaya başladımmmm ... Nevreste ablaya süprüüüss Pişsin e bi de yiyelim sonra siteye eklerim
Bekliyorum canımdaha ben yemek yapacağımmmm yarın en geç cumartesiye burada tarifimbiraz yoğunum da bu aralar
Merhaba canım nasılsın
Merhaba Adra'cım
Canım çok büyük sürpriz oldu hiç beklemiyordumEllerine sağlık
Bekliyorum canım
Kararını verdin mibir değişiklik var mı düşündüğün tarifimi yapacaksın merak ediyorum
Çok soru sordum galiba
Şaşırdın biliyorum. Bunca derdin arasında birden yapcam ben ya dedim umarım olmuştur biraz pratik bi tarif seçtim vakit problemim vardıMerhaba canım nasılsın
Merhaba Adra'cım
Canım çok büyük sürpriz oldu hiç beklemiyordumEllerine sağlık
Bekliyorum canım
Kararını verdin mibir değişiklik var mı düşündüğün tarifimi yapacaksın merak ediyorum
Çok soru sordum galiba
YaGünaydın güzel yemekler geliyor yavaş yavaş
Kolay gelsin canımah canım hala karar veremedimonunla başka bir tarif hakkında gidip gidip geliyorum artık mutfağa girdiğimde aklıma ilk hangisi gelirse onu yapacağım diye düşündüm niye bu kadar kararsız kaldım bilemiyorumm , yok canım çok soru sormadın
Çok güzel görünüyor canım daha ne olsunŞaşırdın biliyorum. Bunca derdin arasında birden yapcam ben ya dedim umarım olmuştur biraz pratik bi tarif seçtim vakit problemim vardı
çok sağol canımKolay gelsin canım
Canım harika görünüyor bencedeYaabla aklımda çok güzel bi tarif vardı ama yapan olurmu çok merak ediyorum
ben varım canım yarışmanın son gününe yetişeceğim gibi görünüyorhadi kızlaarr yok mu katılım son 3 gün kaldıııııı bugunü sayarsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?