Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Eminim öğrenmişsindir.Burada bir komşu var.Yeniden ilkokulu okuyorum diyormuş.
Aynen öyle canım
Bu yıl Fen ve ingilizce eklendi onlarıda bayağı ilerleteceğim
Yalnız çok büyük bir hata var MEB bu konuda eleştiriyorum
İngilizce dersini 2. sınıftan itibaren almaya başladı öğrenciler benim kızlara bu denk gelmedi ve bu yıl ilk kez gördülerVe kitaplar ,müfredat 2.-3.-4. sınıfta İngilizce görenlere göre hazırlanmışBu çocuklar okuma-yazma öğrenmeden kitap okumaya başladılar
Çok büyük haksızlık

İlerlet tabi lazım olursa sana müracat ederiz.

Evet haksızlık olmuş.Milli Eğitime bir mail at.Birşey değiştiremezsin ama hiç değilse içinde kalmaz.

Kursa gidiyorlar canım haftada 2 günAma çok yorucu oluyorÖdevleri de birlikte yapıyoruz ancak yetişiyor
Ne çok sızlandımElini verdin kolunu kaptırdın

Çocuklar da bıkıyor kurs kurs dolaşmaktan.Okuldan da soğuyorlar.Sistem yanlış işte.O kadar ders verilir mi.Öğretmen var bir de öğretmencik var.Çoğu vakit dolsun diye bakıyor.
Yok canım konuşuyoruz ne güzel.

Evet canım çok yanlışBugün 1-2 saat ancak dinlendilerHafta içi hiç dinlenme fırsatları olmuyorKonu işlenmeden ödev veriliyor önce biz anlatıyor ve yaptırıyoruz sonra öğretmen
Sağol canım

Evet canım çok yanlışBugün 1-2 saat ancak dinlendilerHafta içi hiç dinlenme fırsatları olmuyorKonu işlenmeden ödev veriliyor önce biz anlatıyor ve yaptırıyoruz sonra öğretmen
Sağol canım
Ne komik öğretmenin sonradan anlatması. Sisteme bak.

İyi geceler canım.Ben gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…