Ellerine sağlık canımyemeğim yapılıyoor Nevoş düşündüğümü söylediğim yemeği yapamıyorum malesef
teşekkür ederim canım , umarım beğenirsinizEllerine sağlık canım
Beğeniriz canımteşekkür ederim canım , umarım beğenirsiniz
Çok teşekkür ederizYarışma katılım tarihleri istek üzerine uzatılmıştır.
Katılım başlama tarihi : 17 Ekim 2014 Cuma
En son başvuru tarihi : 02 Kasım 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 02 Kasım 2014 Pazar
Oylama bitiş tarihi : 09 Kasım 2014 / 23:00 Pazar
Bu yarışmda ödüllüdür !
Beğeniriz canımKimse cesaret edip katılmıyor Senin yaptığın bile herkesin yapamadığı çok özel birşey
Canım katılırsan çok sevinirimAli nazik ile tekrar katılsam şansım ne olur acabaKopy paste yapsam
Uuzn zaman oldu katılmayalı,daha önce birinci olana ödül varsa katılırım belkiŞaka bir yana fırsatım olursa katılırım.Farklı bir tarif düşüneyim bakalım
Ben de hazırlıyorum yemeğimievet canım haklısın katılım çok olsa daha eğlenceli olur halbukiteşekkür ederim tekrar
ne yaptın ki canım umarımBen de hazırlıyorum yemeğimiUmarım pişti olmayız
Evet canım görüşemiyoruzİyiyim nevreste ablacım sen nasılsınn :) baya geride kaldım buralardan
Patlıcan yokne yaptın ki canım umarımiçinde patlıcan var mı yemeğinin ben yaptım fotoğrafları yükleyip konumu açacağım
Evet canım görüşemiyoruz
İyiyim canım çok şükür
Patlıcan yok
Ben yaptım ekleyeceğim tarifimi
Kolay gelsin canımpişti olmadık canım o zamanbende ekliyorum şuan Nevoş
sağol canım ben ekledim yemeğimi sanada kolay gelsin bekliyorum tarifiniKolay gelsin canım
Ben de ekledim canımsağol canım ben ekledim yemeğimi sanada kolay gelsin bekliyorum tarifini
Allah iyilik versin :) okullar başladı o yüzden derslerim de çok ağır :/Evet canım görüşemiyoruz
İyiyim canım çok şükür
Patlıcan yok
Ben yaptım ekleyeceğim tarifimi
Allah kolaylık versin canımAllah iyilik versin :) okullar başladı o yüzden derslerim de çok ağır :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?