Daha ne kadar ilgi bekliyorsunBilmem ben birşey demedim
Günaydın bende Niğde tavamı yapsam acaba- Yarışma kategorisi : Et Yemekleri
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
Eki Görüntüle 2040671
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Et yemeğinin ismi + "sponsor ürün" şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Eylül 2017
En son başvuru tarihi : 24 Eylül 2017
Oylama başlama tarihi : 25 Eylül 2017
Oylama bitiş tarihi : 30 Eylül 2017
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Kurban yazacaktım telefon tamamlamış galibaKorkutmam Bayram ı sonrası mükemmel olmuş bu yarışma
Nasıl demediler herkese bildirim gitmiştir ,yoksa sadece bana mı geldi bu bildirim.Kız banada demediler, buldum da geldim. Hep o deynebin suçu
Nasıl demediler herkese bildirim gitmiştir ,yoksa sadece bana mı geldi bu bildirim.Hem bildirimlere bakmayın ,hem de özel davet bekleyin
Merhaba deynepnaz, ödüllü yarışmalara yeniden başladık ! Et Yemekleri
09:18
Belgelerle konuşalım ,sana saat kaçta geldi ?İlk bana geldi ne haberrrr
Günaydın.Günaydınlar hanımlar
Günaydın abla nasılsın?Günaydınlar hanımlar
Belgelerle konuşalım ,sana saat kaçta geldi ?
Günaydın.
Bana menemen konservesi yapmaya yardıma gelsene
Günaydın abla nasılsın?
Sen de katılacakmısın?
Ben hiç iddialı değilim ama farklı tarif olsun bugünde Niğde tava yapacaktım ama nasıl katılıyor bilmiyorumBelgeler bana ait kozmik odamda duruyor göstermem
Günaydınlar yok gelmem bugün yokum pazara gideceğim
Günaydınlar iyiyim sağol sen nasılsın.
Yok katılmıyorum artık,böyle bir kararım var..
Yarışmaya katılmış bir konuya bak.Ben hiç iddialı değilim ama farklı tarif olsun bugünde Niğde tava yapacaktım ama nasıl katılıyor bilmiyorum
Ben hiç iddialı değilim ama farklı tarif olsun bugünde Niğde tava yapacaktım ama nasıl katılıyor bilmiyorum
Çekerim cnm da ben katılan arkadaşları bulamadımYarılşmaya katılan yemek tariflerine bakarsan daha kolay olur.
Resim çekimi yemek sunumu filan önemli tabi..
Çekerim cnm da ben katılan arkadaşları bulamadım
Anladım cnm ama bu yarışma daha açılmadı sanırım kimse katılmamış o bölümü bulamadım
Tmm cnm ben ona mesaj attım ama resimleri atmadım hazırlarım bugün atarım bir güzel1 eylül başlama tarihiymiş,resimler çekilip nevoşa gidiyor onay alırsa konuyu sayfada açıyor..
Tmm cnm ben ona mesaj attım ama resimleri atmadım hazırlarım bugün atarım bir güzel