Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu bölüme konu açacaksınHenüz hazır değil abla çekeceğim biraz dan akşam için hazırlayacağım eşim gelince sıcak olur hem
Örnekler gelince anlayacaksin kuzumŞimdi biz yemeğimizi yapıp ayrı konu açarak mı sunum yapıyoruz ay ben ilk defa katıldığım için hiç birşey bilmiyorum ya
Açtm konuyu ama resimleri tam yerleştiremedim :) yardımcı olabilirsinCanım bu bölüme konu açacaksın
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Detaylar özelde yazdığım gibi
Buraya gelcek bebeğimÖrnekler gelince anlayacaksin kuzum
daha 24 eylüle kadar çok terif gelir :) hadi arkadaşlar bizi yanlız bırakmayın sizlerde katılın ben sevdim katılırım artık
Buraya gelcek bebeğimÖrnekler gelince anlayacaksin kuzum
ben hazırladım çektim konu açıp paylaşıyorum değil mi
Evet canım linkteki örnek konulara bakabilirsinBuraya gelcek bebeğim
ben hazırladım çektim konu açıp paylaşıyorum değil mi
Çok iyi fikirAusencia ablamda etli ama diyetlik bir tarifle şenlendirir diye düşünüyorum
Benim de ilk bu. İnan ben de sevdim. Kopamıyoruz diyorlardı ya hıh muhtelemen öyle olacak benim sonum. Bir de yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı eklenirse çık işin içinden.daha 24 eylüle kadar çok terif gelir :) hadi arkadaşlar bizi yanlız bırakmayın sizlerde katılın ben sevdim katılırım artık
her gün yemek yapıyoruz zaten canım önemli olan kaynaşmak eline sağlık denmesi beğenilmesi farklı lezzetlerin paylaşılması bile çok güzel :)Benim de ilk bu. İnan ben de sevdim. Kopamıyoruz diyorlardı ya hıh muhtelemen öyle olacak benim sonum. Bir de yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı eklenirse çık işin içinden.