Kız banada demediler, buldum da geldim. Hep o deynebin suçuYaa neden haber vermedinizzz neden?? Ben bildim ben bildim et yemekleri :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız banada demediler, buldum da geldim. Hep o deynebin suçuYaa neden haber vermedinizzz neden?? Ben bildim ben bildim et yemekleri :)))
Ne yapacaksın, söz kimseye demem, aramızdaBende katılmak istiyorum
Nevreste mm beni çağırdı yaaaYaa neden haber vermedinizzz neden?? Ben bildim ben bildim et yemekleri :)))
Et yemeğiNe yapacaksın, söz kimseye demem, aramızda
Hadi bakalım şekerimBende katılmak istiyorum
Cunkum beni seviyor bende onu duygularımız karşılıklıNevreste nevroşum doğru mu duyduklarım.. herkesi çağırdın beni çağırmadın mı halbuki bi etiketlesen hemen gelirdim
Canım bildirim gidince etiketleme yapmadım.Sen de takip ediyorsun görmüşsündür diye düşündüm.Bir tevafuk55 'u etketledim...Nevreste nevroşum doğru mu duyduklarım.. herkesi çağırdın beni çağırmadın mı halbuki bi etiketlesen hemen gelirdim
Beni de öp beni beni tevafukunuCanım bildirim gidince etiketleme yapmadım.Sen de takip ediyorsun görmüşsündür diye düşündüm.Bir tevafuk55 'u etketledim...
Kafamda pek iyi değil algım düşük.Kusura bakma canım yoksa sensiz olmaz
CanımBeni de öp beni beni tevafukunu
Tamam cnm.. ben sana kızamam küsemem ki ♡♡♡Canım bildirim gidince etiketleme yapmadım.Sen de takip ediyorsun görmüşsündür diye düşündüm.Bir tevafuk55 'u etketledim...
Kafamda pek iyi değil algım düşük.Kusura bakma canım yoksa sensiz olmaz
Lütfen bu kadar detayci olma, rica ediyorumEt yemeği
Bayram tatlısı seni, siz neyse de benimle en az 13 yarışma geçmişimiz var nevrosla, lütfen beklentilerinizi düşürünNevreste nevroşum doğru mu duyduklarım.. herkesi çağırdın beni çağırmadın mı halbuki bi etiketlesen hemen gelirdim
Ne demek istiyorsunBayram tatlısı seni, siz neyse de benimle en az 13 yarışma geçmişimiz var nevrosla, lütfen beklentilerinizi düşürün
Bakalım canım neler çıkacakHadi bakalım şekerim
Bilmem ben birşey demedimNe demek istiyorsun
Yok canım ailemin yanındayım
Babam rahatsız onunla ilgileniyoruz..
Bugün de hastaneye gideceğiz.Siz buraları boş bırakmayın
Çok sağol canımGeçmiş olsun, umarım bir an evvel sağlığına kavuşur babanız
Kategori çok güzelmiş yav, çok severim et yemeklerini. Çok güzel tarifler kaptım her yarışmada, bu sefer daha bir umutluyum. Takipteyim.