- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Doğru söylüyorsun canım. Sen Niğdelisin herhalde dimi? Benim görümcemin eşi de Niğdeli. Çok sık yapıyorlar Niğde tavayı. Bir defa yemişti gerçekten güzeldi. Ama onlar sacda yapıyorlar bildiğim kadarıyla.her gün yemek yapıyoruz zaten canım önemli olan kaynaşmak eline sağlık denmesi beğenilmesi farklı lezzetlerin paylaşılması bile çok güzel :)
Sen bir de taş ocaklarda pişirip buz gibi yazın bu hanaylarda yiyeceksin o zaman ne güzel olurDoğru söylüyorsun canım. Sen Niğdelisin herhalde dimi? Benim görümcemin eşi de Niğdeli. Çok sık yapıyorlar Niğde tavayı. Bir defa yemişti gerçekten güzeldi. Ama onlar sacda yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
Teşekkür tatlımBaşarılar kızlarrr
Umarım beğenilir3. Tarifimiz geldi
Tabiki.marifetliyim kıskanma NevosOkuyanlar sahiden seni marifetli sanacak
Ver elini opem nine hesabıma yatır ne bu gösteriş yapiyorsun sanarsin ki siteyi bana devrediyor gururla bir de atmışsın cimriİyi diyelim iyi olsun Habibtem
Senin de mübarek olsun..
Öp bakalım elimi
Harçlığınıda vereyim.
Eki Görüntüle 2041716
Çok güzel bir yarışma olacak3. Tarifimiz geldi
Görmeden inanmamTabiki.marifetliyim kıskanma Nevos
Site benim değil sana vereyim..Tek mal varlığım 5 tencere,10 tabak, 12 çatalVer elini opem nine hesabıma yatır ne bu gösteriş yapiyorsun sanarsin ki siteyi bana devrediyor gururla bir de atmışsın cimri
Yapamıyorum demiyor haketmiyor diyorKağıt kebabı tepsi kebabı arap tavası offf etli her yemek güzel hepsini de çok güzel. YaparımNevreste ama bu güzelliği görmeyi daha hakketmedin biraz daha bekle
O saatte kim olsunOhhh sitede kimse yok buralar benim
İnşaallah öyle olurÇok güzel bir yarışma olacak
İnanırmısın ben de aynı şeyi düşündüm kim olsun o saatteO saatte kim olsun
Ben zaten 4'ten sonra uyudum
Süper tarifler geliyorİnşaallah öyle olur
Oooo çok güzelmişSüper tarifler geliyor
Benim eşimin ailesi kasap hergün et yapıyorum keşke bir kaç yemekle katılabilseydim benim kategorim olmuş