Çaldım bir yerlerdenAaa bu emojileri nerden buldun yavrum cok guzelll:))
Çaldım bir yerlerden
Favorilere kaydetmiştimbana da soyle bende calayim 1 2 tane :)
Ben bunlari kullanabilmeyi beceremedim deynebimm helal olsun valla 10 dkdir ugrasiom
Ben mouse ile smileye tıklayıp kopyala yapıştır yaptımBen bunlari kullanabilmeyi beceremedim deynebimm helal olsun valla 10 dkdir ugrasiom
Telefondan olmuyo demekki canim,neyse guzelmis ama emojiler. Eee madalya ne zaman gelecek bugün mu yarin minBen mouse ile smileye tıklayıp kopyala yapıştır yaptım
Aman ne toz varmış...Ben de profilime temizlik yapayım bari ,malum madalya gelecek
Tabi ki bak korkudan gelemiyorSenden izin alan mi var
Tebrik ederim canımBen de profilime temizlik yapayım bari ,malum madalya gelecek
Beğenmenize çok sevindimİslim köfteee
Madalya gelirse kapıdan geri dönmesin diye açık bırakmıştım kapıyı,o yüzden tozlanmışAman ne toz varmış...İyi ki madalya geliyor yoksa tozdan seni göremeyecektik
Teşekkür ederim canım,bence de yakışacak,daha önce 5 dakikalığına yanlışlıkla madalya bana verilmişti,çok yakışmıştıTebrik ederim canımmadalyan çok yakışacak
Beğenilmeyecek gibi değildi ki hem tarifin ,hem sunumun ,hem çekimin.Başka kategoride olsaydı belki 1.sen olacaktın.Et yemeği denilince etin daha ön planda olduğu bir tarif tercih edilmiştir.Beğenmenize çok sevindim
Canımmmmmmdeynep
Canın istedi mi yoksaeşime dedim tantunin önde ...
Canın istedi mi yoksa
Enişteye aşerdim de,koşarak getirir
Enişte mi hazırladı ,ay ne romantikbenzer bi şey hazırladı öğlen , lavaşlı mavaşlı