- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Herkes teker teker kazansın inşaallahEvet ,özellikle birkaç kere katılanların almasına ben de seviniyorum.
Şimdilik öyle görünüyorIyi geceler güzeller kim birinci oldu simdi ben oy kullanmadim deynep mi birinci oldu
Teşekkür ederim canım.deynepnaz birinci olmuşsun canim hayırlı olsun cok sevindim.
Not: ben sana cok kırgınım aslinda ama yine de cok sevindim hakkindi birincilik seninde :)
Nevreste de bu tariften almış galiba madalyayı
Kadınlar olarak hamurişini seviyoruz
O değil de ben seni sıkı rakip görüyordum bu kategoride,ellerim titreyerek sana oy vermiştim,nasıl oyun az oldu anlamadım. Herkesin damak tadı farklı Şaşırdığım birkaç kişi daha var,daha çok oy bekliyordum
Senden izin alan mi var@tolin 'in foruma girmesine izin vermiyorum
Teşekkür ederim canım.Madalya kadar sizlerin bu sevgi dolu sözleriniz herşeye bedelSanırım fotoğraf çekimini iyi yapamadım canımya da lavaşı elde yapsaydım kesin birinciydim ama inan senin birinciliğine kendim birinci olmuş kadar sevindim şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım.
Teşekkür ederim canım.Madalya kadar sizlerin bu sevgi dolu sözleriniz herşeye bedel
Biraz öyle oldu galiba.Tarif kadar çekimde önemli.7 yarışma sonrası bayağı tecrübem oldu
Sunumu camın önünde yaptım tam güneş vurunca ,şekilden şekile girdimbir sürü resim çektim ,sonradan eledim ,iyi olanı bıraktım.
Bende burda bi eksiklik var diyordum portakalimm gelmisdeynepnaz sonunda kırdın şeytanın bacağını tebrik ederim canımmm ellerine sağlık hadi gelsin ışıldasın Madalyon
Nasip olmadı :) hoşgeldin sende :)♡♡ bakalım bir sonraki yarışmaya inşallahBende burda bi eksiklik var diyordum portakalimm gelmisnaber balım sen neden katilmadin
Hosbuldum canim,insallah buralar siz olmadan boynu bükük ❤❤❤Nasip olmadı :) hoşgeldin sende :)♡♡ bakalım bir sonraki yarışmaya inşallah
Aaa bu emojileri nerden buldun yavrum cok guzelll:))Ben de profilime temizlik yapayım bari ,malum madalya gelecek