Ederim ablacım doğumdada ederim ama benimki gelmeyecek galiba :)
çok yeni daha ... çok çok yeni hatta ... cuma kese görülecek diyeyim nasipse :))) senin doğum gelmiş çatmış bitanemhadi hayırla sağlıkla al kucağına ... ben sana sen bana dua edelim hatta ...
Ederim ablacım doğumdada ederim ama benimki gelmeyecek galiba :)
Güzel haberlerini ver mutlaka
Ellerine sağlık canımBende yeni bi yemek öğrendim cok leziz patates puresi deneyin cok guzel şekerlerhttps://i.hizliresim.com/Ayqnaq.jpg
Ah nevrosum beniiiiiiimmmmm tesekkur ederim,hemen de anlar leziz yemekten benim nevrosumEllerine sağlık canım
Çok iyi anlarım ama diyetteyimAh nevrosum beniiiiiiimmmmm tesekkur ederim,hemen de anlar leziz yemekten benim nevrosum
Yiyende ölüyor yemeyende bosverin gitsinÇok iyi anlarım ama diyetteyim
Olmaz benim kilo vermem lazımYiyende ölüyor yemeyende bosverin gitsinben saldim kendimi hobidi girtlak
Aslinda benim de vermem lazim bebek için 10 kilo fazlam var ama bakalim azicik yiyeyim de sonra keserimOlmaz benim kilo vermem lazım
Abla hayirli olsun rabbim sag salim kucagina almayi nasipn etsin..sana birsey sorcam abla hem yiyip hem zayiflamak spor yaparsak mümkün mü
çok yeni daha ... çok çok yeni hatta ... cuma kese görülecek diyeyim nasipse :))) senin doğum gelmiş çatmış bitanemhadi hayırla sağlıkla al kucağına ... ben sana sen bana dua edelim hatta ...
Bence tam zamanı gelmiş birlikte başlayalımAslinda benim de vermem lazim bebek için 10 kilo fazlam var ama bakalim azicik yiyeyim de sonra keserim
Başlayalım nevrosum seni mi kircam:)) ama ben nerden basliyacagimi bilemiyorum,benim kilo verislerim hizli oluyor,dengesiz olunca da hizlica alıyorum geri.sen bilirsin bu isleri nerden başlayayım:))))Bence tam zamanı gelmiş birlikte başlayalım
Ben 7.takıma katıldım kabul ederlerse sen de gel oraya canımBaşlayalım nevrosum seni mi kircam:)) ama ben nerden basliyacagimi bilemiyorum,benim kilo verislerim hizli oluyor,dengesiz olunca da hizlica alıyorum geri.sen bilirsin bu isleri nerden başlayayım:))))
Tamam bende katilayim 7.takima insallah kabul ederler bi soralim bakalim :)) takılıyorum pesine :)Ben 7.takıma katıldım kabul ederlerse sen de gel oraya canım
Belki kontenjan doludur bilmiyorum sorman lazım...Ben de yeni sayılırım pek bilmiyorum nasıl oluyor...
Teşekkür ederim canımdeynepnaz canım 1.liğin hayırlı uğurlu olsun. Bu yarışmayı ilk keşfettiğimde sana oy vermiştim. O zaman nasip olmamıştı ama sonunda arkadaşların dediği gibi şeytanın bacağını kırdın galiba
Desene bizim için madalyaya daha kırk fırın ekmek var
Yarın son gün Cumartesi oylama bitiyor...Teşekkür ederim canım
Sabreden derviş muradına erermiş.
Kırk fırın ekmek yemeyle alakası yok,şans nasip işi.Mesela geçen senenin et yemeklerinde ilk kez katılan yaprak06 1.oldu.Yine makarna kategorisinde Makyajkolik13 ilk katılımında 1.oldu.Kimi ilk katılımında 1.oluyor ,kimi defalarca katılımında.İnşallah sizleri benim kadar bekletmez.Ben 7. de aldım.Daha doğrusu alamadım ,henüz gelmedi profilime .
Burdan hoşgeldin diyim 7. Takıma cocoTamam bende katilayim 7.takima insallah kabul ederler bi soralim bakalim :)) takılıyorum pesine :)
Altınlar deynebe çok yakışacakYarın son gün Cumartesi oylama bitiyor...Kesin sen 1.sin canım