Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste de bu tariften almış galiba madalyayı:KK45:
Kadınlar olarak hamurişini seviyoruz :KK53:
O değil de ben seni sıkı rakip görüyordum bu kategoride,ellerim titreyerek sana oy vermiştim:-),nasıl oyun az oldu anlamadım.:bicak:Herkesin damak tadı farklı :KK69:Şaşırdığım birkaç kişi daha var,daha çok oy bekliyordum:confused:

Sanırım fotoğraf çekimini iyi yapamadım canım :p ya da lavaşı elde yapsaydım kesin birinciydim :KK70: ama inan senin birinciliğine kendim birinci olmuş kadar sevindim şimdiden hayırlı olsun:sampiyon:

Sanırım fotoğraf çekimini iyi yapamadım canım :p ya da lavaşı elde yapsaydım kesin birinciydim :KK70: ama inan senin birinciliğine kendim birinci olmuş kadar sevindim şimdiden hayırlı olsun:sampiyon:
Teşekkür ederim canım.Madalya kadar sizlerin bu sevgi dolu sözleriniz herşeye bedel:KK36:
Biraz öyle oldu galiba.Tarif kadar çekimde önemli.7 yarışma sonrası bayağı tecrübem oldu:KK48:
Sunumu camın önünde yaptım tam güneş vurunca ,şekilden şekile girdim :KK53:bir sürü resim çektim ,sonradan eledim ,iyi olanı bıraktım.

Teşekkür ederim canım.Madalya kadar sizlerin bu sevgi dolu sözleriniz herşeye bedel:KK36:
Biraz öyle oldu galiba.Tarif kadar çekimde önemli.7 yarışma sonrası bayağı tecrübem oldu:KK48:
Sunumu camın önünde yaptım tam güneş vurunca ,şekilden şekile girdim :KK53:bir sürü resim çektim ,sonradan eledim ,iyi olanı bıraktım.

Süpersin sonuna kadar hakettin :KK68:

Ben de profilime temizlik yapayım bari ,malum madalya gelecek:KK45:
nM0DJa.gif
cleaning-smiley.gif
:temizlik:

X