Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Herkesin ilgi alanı başka sen birde mutfakta muhteşem olsaydın Aus çatır çatır çatlardı:sus:Ben hiç kıskanmıyorum senin enerjini zaten:ıslık:
Şimdi laf aramızda ben eğlenceli bir kadınım, enerjim zaten malumunuz, bebeksi bir tenim var, çıtırım, güzelliğim sınırları aşmış falan ya çekemiyor, mutfakta kötüyüm diyeyim üzülmesin, ağlıyor sonra :KK70:

olabilir canım da , insülin direncinde kilo verme yavaşlar ..kilo alımı artmaz ... sen yiyorsuun da demek ...

al kız ... sen de ilk hafta 4 ver ... nevodan aşağı mı kalacaksın :halay:
Ben de tiroit falanda var.Bu yaz bazı sebeplerden hareketsiz kaldım ondan olabilir..Abim doktor o öyle söyledi .Hatta bu kadar az yiyip nasıl kilo aldığını anlamadım dedi..İlk defa bu kadar aldım ve hiç değişim yok aksine uzun zamandır tatlı yeme isteğim yok..

buraya bi iyi geceler kondurayım ben ,çıkayım ... özlemişim hepinizi ...muhabbeti :KK200:

ara ara etiket şeyedin bana böyle .. öyle çekinip gelemiyorum çağrılmadan :KK53::KK53::KK53:

Mune Mune :KK15:
Nevreste Nevreste :KK15:
deynepnaz deynepnaz :KK15::KK15: (çağırdı diye 2 adet :KK48: )
Aşkolsun Aus'um davet mi bekliyorsun her zaman bekliyorum.Bak ben senin kapıyı sürekli çalıyorum.Hem de grupta çok tanımıyorlar beni ,ben dalıyorum:KK45:
Hayırlı geceler:KK60:

buraya bi iyi geceler kondurayım ben ,çıkayım ... özlemişim hepinizi ...muhabbeti :KK200:

ara ara etiket şeyedin bana böyle .. öyle çekinip gelemiyorum çağrılmadan :KK53::KK53::KK53:

Mune Mune :KK15:
Nevreste Nevreste :KK15:
deynepnaz deynepnaz :KK15::KK15: (çağırdı diye 2 adet :KK48: )
Ay gelmeye de utanırmışşş, iyi geceler bacı, ben de kaçayım şimdilik, hepinizi kocaman kocaman öpüyorum:KK15: sohbet ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim:KK52:

Sen benden zayıfsındır ben kendimi aştım:KK70:
Hiç sanmıyorum :olamaz:

Ben de tiroit falanda var.Bu yaz bazı sebeplerden hareketsiz kaldım ondan olabilir..Abim doktor o öyle söyledi .Hatta bu kadar az yiyip nasıl kilo aldığını anlamadım dedi..İlk defa bu kadar aldım ve hiç değişim yok aksine uzun zamandır tatlı yeme isteğim yok..
Bende de tiroit var.
Şimdi D vitamini eksikliği de çıktı ,onun da etkisi varmış.:olamaz:
Benim de hiç öyle tatlı krizine girdiğim yok.Ben çayı şekerli içmeme bağlıyordum .Ama sen çayı da şekersiz içiyorsun zaten.
Seninki belki psikolojik te olabilir Nevoşum,bayağı stres yaşadın?

Hiç sanmıyorum :olamaz:

Bende de tiroit var.
Şimdi D vitamini eksikliği de çıktı ,onun da etkisi varmış.:olamaz:
Benim de hiç öyle tatlı krizine girdiğim yok.Ben çayı şekerli içmeme bağlıyordum .Ama sen çayı da şekersiz içiyorsun zaten.
Seninki belki psikolojik te olabilir Nevoşum,bayağı stres yaşadın?
Benim de D vitamini ve folic asit eksikliği var.Belki onlarında etkisi olabilir..
Aynen canım çok zor bir yaz geçirdim..

İnsülin direnci az yemeyle çok kilo aldırır, sık acıktırır ve kilo vermeyi zorlaştırır. Bendeniz de bir türlü boş bırakmaz. Kendimi bildim bileli benimle sağolsun:rolleyes:

Çok geçmiş olsun. Zor, üzüntülü dönemlerde ortaya çıkabiliyor insülin direnci de. Bir kan ver istersen, erkenden yakalamak en iyisi

İnsülin direnci az yemeyle çok kilo aldırır, sık acıktırır ve kilo vermeyi zorlaştırır. Bendeniz de bir türlü boş bırakmaz. Kendimi bildim bileli benimle sağolsun:rolleyes:

Çok geçmiş olsun. Zor, üzüntülü dönemlerde ortaya çıkabiliyor insülin direnci de. Bir kan ver istersen, erkenden yakalamak en iyisi
Çok geçmiş olsun canım:KK60:Aynen abim doktor oda öyle söyledi..Ve yıllardır hiç bu kadar almamıştım..Yarın bir aksilik olmazsa baktırmayı düşünüyorum...

Çok geçmiş olsun canım:KK60:Aynen abim doktor oda öyle söyledi..Ve yıllardır hiç bu kadar almamıştım..Yarın bir aksilik olmazsa baktırmayı düşünüyorum...
Üzüntü ve stress malesef vücutta bir yerlerden sorunlar çıkartıyor böyle. Vitamin eksiği de varmış, aman dikkat et kendine :nazar:

X