Saol kuzum o kadar ısrar ettin ki al işteAhterimmm
Soku atlatip yazicam dur
Cok begendim bitanem ellerine saglik ya sunuma bak tarife bak basarilar diliyorum balim
İyiki de etmisim bayildimmmSaol kuzum o kadar ısrar ettin ki al işte
Teşekkür ederimm canımEllerine sağlık bayıldımm çok güzel görünüyor
Başarılar
Gerçekten mi bilmem tam istediğim gibi olmadı ama idare eder çok titizlenirim o huyum çok kötüİyiki de etmisim bayildimmm
Teşekkür ederimEllerine saglik cAnim, cok güzel görünüyor. Basarilar diliyorum
Gercekten guzel balimGerçekten mi bilmem tam istediğim gibi olmadı ama idare eder çok titizlenirim o huyum çok kötü
Gercekten guzel balim
Hiloşummm saol kuzum senden güzel yapamam bi daha ki yarışmada sıra senin haberin olsunYyaaa benim dünürümün sihirli elleri değer de güzel olmaz miellerine sağlık ahterim nefis görünüyor
Aa Hatay'da çok meşhur.. nasıl yemedin??Başarılar dilerim.Firik pilavı yedim mi yemedim mi hatırlayamadım ama KarKralicesi sayesinde görmüştüm ilk kez. Güzel bir alternatif olabilirmiş et yemeği yanında. Elinize sağlık
Hatay değilde antepte daha çok aslında. Birde Hatay'ın menüleri o kadar çeşitli ki kendi içinde dahi yöresel diye ayrılıyor. Mesela Antakya yemeklerinin bir kaçı bizim damak tadına uymaz. Bu da onlardan biri. Kendi yöresinde meşhur:)Aa Hatay'da çok meşhur.. nasıl yemedin??
Teşekkür ederimmEllerine sağlık , başarılar dilerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?