Pilav Tarifleri Et Soteli Firik Pilavı-Reis Bakliyat Sponsorluğunda

Konuyu frikik diye okuyorum 2 saattir diyorum ne alakaaa pilav cok guzel gorunuyor.. et yemedigim için ete bakmıyorum basarilar dilerimm...

Not: soğanlari sayamadim

Ellerine,emeğine sağlık canımBu pilavı ben de Gaziantep'e geldikten sonra öğrendim .Senin tarifini de deneyeceğim
Yarışmada bol şans diliyorum
Baya besleyici bi pilav türü pek bilinmiyor tabii sen orda daha iyisini bulursun severek yediğim bi pilav teşekkür ederim canımm

Son düzenleme:
Konuyu frikik diye okuyorum 2 saattir diyorum ne alakaaa pilav cok guzel gorunuyor.. et yemedigim için ete bakmıyorum basarilar dilerimm...

Not: soğanlari sayamadim
Evet biraz benziyor firikiğe teşekkür ederim

Evet soğanlar çok uğraştırdı beni

Saol madonnacım teşekkür ederim benim ilgim var bulgura severim her çeşidini denemeden karar verme belki seversin nedense değişik tatlara ilgim var
İsli gibi dedin dimi , merak ettm şimdi. Bir kere isli peynir yemiştim ama zorla atmıştım ağzıma, meğer yokmuş böyle lezzet
Ben biraz çekinirim farklı tatlarda.
Yani aynı malzemelerden farklı bir tarif yerim ama hiç bilmediğim birşeyden yapılmış ürünler pek tüketemiyorum :)

İsli bi aroması var ama öyle baskın değil, normal bulgur da katılıyor zaten benim pilav biraz yöresel oldu pek fazla pirinç pilavı tercih etmiyoruz ailecek

Ben değişik tatlar dediğim de aykırı yiyecekler bende yiyemem sanırım

Ellerine sağlık canım.Bu bulguru ilk defa duydum.Bulguru sevdiğim için büyük ihtimal bu bulgurla yapılan pilavı severim .Hele yanındaki arpacık soğanı,eti hiç affetmem yerim.Başarılar dilerim.

Ellerine sağlık canım.Bu bulguru ilk defa duydum.Bulguru sevdiğim için büyük ihtimal bu bulgurla yapılan pilavı severim .Hele yanındaki arpacık soğanı,eti hiç affetmem yerim.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canımm bulgur sevilmez mi yaaa

Zaten dün akşam hiç affetmedik bizde ne var ne Yok yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…