- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Haklısın yatak odam beyaz ve hergün toz da alsam yine her gün toz içinde sanki tüm gün birileri orda koşturuyor:)Gönüle sinmeden alınan mobilya zamanla göze batıyor malesef. Beninde beyaz değil beyaz hoş duruyor ama hiç dusnmedim alırken beyaz diye. Boşver yarın öbür gün çocuğun olcak beyaz çok toz ve leke gösterir.
Ben ugrasmayı severim de boyarken sprey sıçrıyormuş yani balkonda filan boyamak lazımmış balkona nasıl çıkarcamkendiniz uğraşmayı seviyorsanız internette çok güzel ipuçları örnekler var. boyayabilirsiniz, koltuklara farklı kaplamalar yapabilirsiniz. koltuk örtüsü de bir alternatif olabilir. uğraşmak istemiyorsanız da mobilyacılar halleder eminim.
:) takipte kal2 gun sonra ki konunu da merak ediyorum :)
Aslında otantik duruyor salonum ceviz rengi mobilya moda diyorlar ama ben sevemedimBütün mobilyalarım beyaz memnunum istediğim şeyleri almıştım zaten.
sürekli elinizde bez dolaşmayacaksanız vazgeçin bence de :) eski tv ünitem beyazdı ve beni deli ediyordu.Haklısın yatak odam beyaz ve hergün toz da alsam yine her gün toz içinde sanki tüm gün birileri orda koşturuyor:)
Ama aklım beyaz salon takımında kaldıeşim de bi 5-10sene bekle diyo
Koçtaş'ta satılan nasıl birşeydir bilmiyorum ama mobilyalar her boyayla boyanmaz, su bazlı olması lazım birde boyanın sonradan çıkmaması için su bazlı vernikli atılması lazım, yani siz hepsini tek tek boya ve sonra vernikle işinden sıkılırsınız, bir sandalyeyi boyamak bile 3 gününüzü alır.Yani koçtaşta filan gördüm sprey şeklinde ahşap mobilya boyası diyor ama nerde boyuyucam her yere sıçrar
Kendim yapamam galibaKendin yapman çok zor onu her yere aynı miktar boya gitmeyebilir benimkileri eşim mobilyacı o boyadigi halde bazı yerleri dalgalı kalmış o yüzden yapma kendin bırak bi üç beş kullan sonra degistur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?