• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşyalarımdan Sıkıldım :/

gönder mobilyacıya boyasınlar?
şu ev yenileme programlarında boyuyorlardı mobilyaları

ben 5 senelik evliyim 3 kere eşya değiştirme durumum oldu
istersen biraz bekle borcu vs. yoksa satar yenisini alırsın
Şuan mobilya borcumuz yok ta başla borçlar var..üç beş sene beklicem mecbur galiba :/

benim L koltuk var siyah gri beyaz, yemek takımı, tv ünitesi, konsol falan hepsi beyaz o_O
ama ben de şu fotodakilere hastayım işte.
ama şu an değiştirme imkanım yok. o yüzden kendi kendime dert etmiyorum.
senin de 1 senelikmiş daha eşyaların.
eğer imkanın yoksa, kendi kendine sıkıntı etme derim ben... Eki Görüntüle 2017649 Eki Görüntüle 2017650
Aaa bunlar da çok güzelmiş canım çok otantikk..ben de şuan değiştirme imkanım yok ama nasıl beklicem onu da bilmiyorum:)

Ahşapları boyayabilirsin ama ister istemez belli oluyor boyama olduğu. Eşin de çok haklı bir sene önce alınmış her şey, açık renk halı ve perdelerle, belki açık renk kırlentlerle rengini bi aç bakalım salonun, belki hoşuna gider. Krem, çini mavi ve kahverengi uyumu güzel olabiliyor.
Ben evlenirken eşimle bekar evlerimizi birleştirdik, fazla eşya almadık inan o iki yıl önce aldıklarımın bile modası geçti, şimdi kendi evimizi alacağız dolabı antreye koymak istiyorum sen düşün, o derece beğenmiyorum artık ama huyumu bildiğim için evlenirken almadım çünkü orta-lüks mobilyaları beğeniyorum, bunlarda da bi salon takımı 10.000, kendi evimde on yıllık bir süreçte tamamlayacağım.

Ahşapları boyayabilirsin ama ister istemez belli oluyor boyama olduğu. Eşin de çok haklı bir sene önce alınmış her şey, açık renk halı ve perdelerle, belki açık renk kırlentlerle rengini bi aç bakalım salonun, belki hoşuna gider. Krem, çini mavi ve kahverengi uyumu güzel olabiliyor.
Ben evlenirken eşimle bekar evlerimizi birleştirdik, fazla eşya almadık inan o iki yıl önce aldıklarımın bile modası geçti, şimdi kendi evimizi alacağız dolabı antreye koymak istiyorum sen düşün, o derece beğenmiyorum artık ama huyumu bildiğim için evlenirken almadım çünkü orta-lüks mobilyaları beğeniyorum, bunlarda da bi salon takımı 10.000, kendi evimde on yıllık bir süreçte tamamlayacağım.
Evet canım ben de kahve mavi krem gri dörtlüsü yaptım ..salonum ferah oldu hani bakınca içim kararmıyor halı duvarlar perde ve koltuk açık renk..ama aklım beyaz mobilyada :(

Bende 6 aylık evliyim ama aldığım yatak odasindan tut yemek masası bile istediğim gibi değil.
Yatak odasını kayinvalidem seçti.
Oturma odasinidq esim seçti.

Bu arada evet mobilyalar evde dahi olsa oynanabiliyor zahmetli bir iş
Sabır ve beceri gerektirir..
Ama sonuç güzel olur
Deri bile boyuyolar

Peki sen ne yapmayı düşünüyosun?

Valla canim suan ilişkimi evliliğimi
Güzel bir hale getirme cabasindayim..
Eşimin ısteklerini yerine getiriyorum
Ilk başlarda kayınvalidem yüzünden beni çok kırmıştı.

Bana inanmıyordu..

Şimdi çok şükür ben elimden geleni yaptığım için dun bir konuşmada
Inşallah o da düzelir dedi.
Biraz mutlu oldum
Kendime bakıyorum artık mutlu olmam lazım.
Balkonumda saksilarim var onlar yetiyor.
Ayrıca şunu düşünüyorum
Öyle veya böyle güzel veya çirkin
Bir yatak idam
Yatagim
Koltuklarim masam var..
Yemek masami ben hep salonda hayal ederdim ama mutfağıma uygun.
Masayı biz aldık ama babannemin bütçesine uygun ve benimde gönlüne uygun bişey olsun diye onu almak zorunda kaldikk

Valla canim suan ilişkimi evliliğimi
Güzel bir hale getirme cabasindayim..
Eşimin ısteklerini yerine getiriyorum
Ilk başlarda kayınvalidem yüzünden beni çok kırmıştı.

Bana inanmıyordu..

Şimdi çok şükür ben elimden geleni yaptığım için dun bir konuşmada
Inşallah o da düzelir dedi.
Biraz mutlu oldum
Kendime bakıyorum artık mutlu olmam lazım.
Balkonumda saksilarim var onlar yetiyor.
Ayrıca şunu düşünüyorum
Öyle veya böyle güzel veya çirkin
Bir yatak idam
Yatagim
Koltuklarim masam var..
Yemek masami ben hep salonda hayal ederdim ama mutfağıma uygun.
Masayı biz aldık ama babannemin bütçesine uygun ve benimde gönlüne uygun bişey olsun diye onu almak zorunda kaldikk
Hakkında hayırlısı olsun canım tabiki evde önemli olan mutluluk huzur gerisi boş..eşya da çok ta önemli değil ama hani insanın aklında kalınca çıkmıyor:) napalım bir süre idare etcez artıkk
İnan ben eve bile dikkat etmedim eşimin bekarken kaldıgı eve gelin geldim
Yani tekrar bi ev arasaydık içine masrafı depozitozu bilmem nesi masraf olmasın diye düşündüm

Hakkında hayırlısı olsun canım tabiki evde önemli olan mutluluk huzur gerisi boş..eşya da çok ta önemli değil ama hani insanın aklında kalınca çıkmıyor:) napalım bir süre idare etcez artıkk
İnan ben eve bile dikkat etmedim eşimin bekarken kaldıgı eve gelin geldim
Yani tekrar bi ev arasaydık içine masrafı depozitozu bilmem nesi masraf olmasın diye düşündüm

Hayırlısı her şey olur yaa

Back
X