Eşyalarda ağırlıklı kullanacağınız renkler neler?(oda oda ayrı:) )

inşallah bulurum kafamda bişeyler oluştu az çok aradığımı bulamazsam kafayı yerim:)

mutfağı evi gördükten sonra karar veririm artık.
evet trabzonda evlenicem.
sende trabzondasın sanırım.

evet bende opuyorumnanaktan ben ilk mutfaktan başladım sanırım abarttım mutfağa sığmayacak aldıklarım bütün ev mutfak olacakdelikafadulden

güzel olur tabi sen pembe minderler yaparsın üstüne çok güzel ve farklıymış nerden alıcaksın bunu

aslına bakarsan canım ben bunu netten gördüm mutfaga almak icin aratıyordum nette . bunu gördüm çok begendım..
sanıyorum ki bulamam da ama belki marangoza falan yaptırabilirim yapar mı bilmiyorum ama.

bence yaparlar canım paradan haber ver, çok hoş gerçekten bende böyle bişey almak isterdim en azından farklı, herkesin mutfağında demir ayaklı deri köşe gruplarından var bu daha sıcak geldi bana benim mobilyaları almama daha var ama sağol bana güzel bi fikir verdin :lepi:

sırt minderide olsa daha rahat olur..ben de köşe alıcam umarım mutfağım büyük olurboshayallersmile

kızlarrr hepinizin harika fikirleri var umarım hepiniz gerçekleştirir ve evlerinizde her anlamda huzuru yakalarsınız...benim ev belli değil..tayin bekliyorum...kirada oturacağım..ama insan yine de eşyası güzel olsun istiyor...

ben de bir çokları gibi salonumu siyah,füme,beyaz,kırmızıyla kombine etmeyi düşünüyorum..çok tercih ediliyor çünkü gerçekten asil ve etkileyici (tabi BJK renkleri olması da ayırt edici bir özellik:)))
banyomda mavi ve tonlarını düşünüyorum.
oturma odasında kitaplık,müzik aletleri filan olacak yani orası böyle çalışma ve sanatla ilgilenme atölyesi gibi olacak,minderlerle filan döşerim sanırım.
yatak odasını krem-beyaz-siyah renkelerinde istiyorum.karyola ve başlığı beyaz,dolaplar siyah cam,komidinler krem olabilir.
mutfak ise cıvıl cıvıl olsun istiyorum.desenler karmaşık olmasın ama rengarenk olsun.girince zevkle yapabileyim herşeyi...
evet bunlar şimdilik sadece düşünce inş Rabbim gerçekleştirmeyi de nasip eder...

çok güzel fikirler canım bizlere de fikir oluyor.. inş. olur diledigin gibi..kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar .. harika fikirleriniz var bunlar çok güzel.
Ben sizlere danışmak istiyırum. İstikbal Ekol maksi grubunu oturma odama almayı düşünüyorum temmuzda düğünüm var ve ayrıca salon takımı almayacağız.
Kolları krem rengi parlak deri fakat kumaşı koyu kahve olan mı yoksa kolları siyah olan takımımı almalıyım.(fotoğraf ekleyemiyorum malesef nasıl yapıldığını bilemiyorum ünkü) Ben oturm odam ferah aydınlık olsun ve dekor-süslemelerle renkli bir ortam sağlamak istiyorum.Bana öneride bulunurmusunuz???
yardımcı olurmusunuz???

bence krem ve kahve güzel olur:) benim oturma grubum öyle kolları krem deri kuması da kahverengi...ben cok begenerek aldım

yeni gördüm bende yazayım:) ben salonumu siyah-beyaz düşünüyorum belki aralarda kırmızı olabilir bibolar halıda çok az fln. oturma odam mor yada kırmızı olacak. büyük ihtimal mor-lila fln olabilir rengarenk düşünüyorum. yatak odam dore-krem-beyaz tonlarında olacak.bikere mobilyalarımın hepsi beyaz olacak.mutfağımıda şeker pembe yada alternatif kırmızı düşünüyorum.banyomda çok uçuk pembe olabilir...istiyorum istiyorumm böyle bir ev istiyorummmm

Himm,

Salonum :

Koltukları: Koyu kahve, altın bej,

Yemek Odası: Maun ile Huş arası gibi hafif eskitmeleri var.

Tüller: Kırık Beyaz

Güneşlik: Kırık Beyaz

Halı : Kararsızım henüz almadım ama tekliflere açığım. (koyu kırmızı nasıl olur ? Bir kaç da obje o tonda ..)
Salonu bu ikisi ile hareketlendiricem.
Fon Perde: Kararsızım henüz almadım ama tekliflere açığım. (koyu kırmızı nasıl olur ? )

Duvar rengi : Açık tonlar istiyorum ama henüz belirlemedim.

----

Yatak odam:

Yatak odası takımı : Maun ile Huş arası gibi hafif eskitmeleri var.

Tüller: Kırık Beyaz

Güneşlik: Kırık Beyaz

Yatak Örtüsü : Kırık Beyaz

Halı : Kırık Beyaz

Duvar rengi: Güllü Türk lokumu :))

-----

Küçük odam: İleride çocuk odası olacağı için şu an boş kalacak. rengini yeşil tonları veya turuncu tonlarında düşünüyorum ( kız erkek farketmesin :) )

----------

ara salonum: Salon ile uyumlu kahve ve kırık beyaz tonlarında olacak ( halılar ve abajurları hazır )

-------------

Mutfağım: Dolap renginde kararsızım ama kırmızı ağır basıyorr ( şöyle koyu metalik kırmızı :)) )
Duvar rengi de açık olacak, ferah olması için ( Mutfak birz ufak ve kör noktaya bakıyor )
Halısı : Koyu kırmızı

Çeyizime bakmak isteyenler için:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/421076-minikcicegin-ceyizleri.html

Teşekkürlerr

bence krem ve kahve güzel olur:) benim oturma grubum öyle kolları krem deri kuması da kahverengi...ben cok begenerek aldım

Evet bence de kahverengi krem ama ben salonumu öyle yapmayı düşündüm :) daha önümüzde uzun yıllar var belki de fikrim değişir :)

oturma odası ve saon ayrı ayrı yapmayacagım salon yapıp orada oturacagım bana oylesi daha mantıklı gelıyor salonumda koltugum kırmızı sıyaqh beyaz kalan tum mobılyalarım lake beyaz koltugumun kendısı kırmızı deri yastıkları sıyah beyaz zebra yemek odasının sandalyelerınıde oldugu gıbı zebra yaptırıyorum şu an kırmızıyı sadece koltugumda kullandım bütün evde kullanacagım aksesuarları gumüşlü ve beyazlı alacağım yagnı salonum beyaz ağarlıklı duvarımı ve perdelerımıde bembeyaz yaptıracagım
dier odam mısafır odası yapıcam 2 tane çekyat tarzı koltuk alıcam guzel bır perde ve halı tamamdır renk olarak o odayı pembe beyaz yapmayı düşünüyoırum
yatak odam ıse oldugu gibi bembeyaz sadece nevresımler renklı mobılyalar beyaz lake
banyo banyom pembe beyaz aksesuarlarım felan beyaz hersey beyaz ama pembede kullanmayı dusunuyorum bırkaç aksesuarda ve havluda
mutfagım oldgu gıbı kırmızı sıyah beyaz beyaz eşyalarımı ben gümüş almadım cunku bana beyaz daha güzel gelıyor ve yaptıgım kombine ancak beyaz uyuyor
kımılerı kırmızı agresifleştırır demiş ama arastırdım ben kırmızı ara renk olarak kullanıldgı zamn ınsana mutluluk verır arkadaslar

Arkadaşlar IKEAda çok güzel oda tasarımları var. Bulunduğunuz şehirde varsa kesin bakım derim.

ilk öncelikle siyah aşığı biri olarak düşüncelerimi yazacağımm..
mutfağımın dolap renklerini hiç düşünmedim fakat mutfağıma masa olarak küçük 4 kişilik bi masa düşünüyorum cam masa olabilir kare şeklinde...eğer mutfağımbüyük olursa köşeli koltuklu masa istiyorum(bizim kendi evimizde böyle masa var çok rahat oluyor)..
herneyse mutfaktaki görünen eşyalarımı siyah _gri renklerde düşünüyorum....fırın istemiyorum set üstü düşünüyorum küçük birde mikrodalga fırın düşünüyorum(siyah_gri)
buzdolabımıda ona uygun gri almayı düşünüyorum...

belki fırın,buzdolabı vs beyazda olabilir ozamanki şartlar belirleyecek bunu....

geçiyorum salona;salon takımımı hep siyah istiyorum aslında ama annem siyah çok tozlanıyor diyor başedemessin herdakka toz alamassın diyor haklıda,evimize yeni mobilya aldık yanları koyu hergün siliyoruz annemle oyüzden salonum beyaz 'da olabilir ..çok rahat ferah bir salon düşünüyroum.aksesuarlarınıda siyahlı kullanabilirim..

oturma odama geçelim;oturma odamı köşe koltuk istiyorum daha olmadı ikili kanepe istiyorum açılıp yatılacak tarzda olacak...
renk konusunda hiç düşünmedim bunu (fakat evime kremli kahveli doldurmayacağım kesin birde bordo rengi..sevmem hiç almıycam inş)yalnız çikolata kahvesi bi köşeli koltuk takımı olabilir...
turkuazli_mavili bir aksesuar ve kahveli turkuazlı mavili bir perde düşünebilirim...küçük birde duvara montalanmış plazma,altınada iki tane duvar rafı....

geçelim yatak odama;yatak odasınıda hep siyah hayal ediyorum ama çok tozlanıyor temizlik konusunda zorlanmak istemediğim için bembeyaz bir yatak odasıda olabilir...
yatakodası bize ait olduğu için istediğim şekilde dööşeyeceğim..diğer odalarda kesin konuşamadım karşı tarafın maddi durumuna bağlı ben görmemişlik yapıp fazlasını istemem..
ama yatak odasını babam alacağı için rahatım,,ya siyah yada beyaz bir oda olacağı kesin!!
ona uygun halı ,tül,gece lambaları,aksesuarları,birde kesinlikle boy aynam olacak yatak odamda....

banyomda beyaz düşünüyorum..beyazlı siyahlıda klozet takımı ve sabunluk vs takımı düşünüyorum..

ayrıca evimde asla büyük halım olmayacak...halılı evleri pek sevmiyorum,dantelli bir ev olmayacak,birde çok ağır klasik eşyalar asla olmayacak öyle taşlı tuşlu kokoş mobilyalar olmaycak.
rahat,sade ve temiz bir ev olacak..benim hayalim bunlar tabi içinde sımsıcak sarılabileceğim bir eş

fikirlerin gayet güzel :)

biz banyo ve tuvaletimize kahvenın 2 tonun bulundugu fayansları dosettık.ayrıca klozet yanlarında falan bordürlerimiz var onlarda dore. mutfagımızın fayansları beyaz aradakı dolgular ise mor. buna uygun olarak mutfak dolaplarının alt kapaklarını mor ust kapaklarını ıse beyaz dusunuyorum.mutfak masamı ıse tam olarak adını bılmesem de hanı yuksek ıkı kısılık falan masalar var ya sımdı yenı cıkan yanlarına yuksek bar taburesı gıbı tabure konan ıste öle dusunuyorum. oturma odamı krem cam göbeği toz pembe tonlarında dusunuyorum daha dınlendırıcı olması acısından. salonuma gelınce beyaz gümüş rengi ve aradada siyah olabılecegını dusundum. yatak odam dore beyaz istiyorum ve antreye gelınce ıste onun ıcın henuz bı karar vermıs durumda deılım fıkırlerınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…