tamam :lepi: benim düğün tarihi belli değil daha senin bellimi benim zamanım var daha anlayacağın düşüneceğim aceleye gelsin istemiyorum hiçbişey
küçük odam kırmızı beyaz siyah olacak
yatak odam venge beyaz
salonum , oturma grubum koyu gri , halıyı beyazlı grili alıcam , daha duvar ünitesi almadım , duvarlarda fildişi ..
salonu kahve-bej tonları düşünüyorum, yeşil kırlent ve objelerle süslemeyi planlıyorum. (cart yeşil değil tabii)
yatak odası beyaz mobilya istiyorum ve mor ile kombinleyeceğim inşallaaaahh..
mutfak ve banyo eve göre bakalım bilmiyorumkismile
belli temmuzda olacak bakalım ne renk olacak son karar:lepi:
salonun farklı olacak yeşil cartta olsa güzel.. gri koltukta fıstık yeşili kırlentte güzel oluyor.. yatak odanda süper olacak mor koyu olmasın ama bence daha açık renkler(pembe,yeşil) beyaz mobilyada güzel duruyor:lepi:
zaten sadece kalın perde ve yatak örtüsü mor olacak ve minik aksesuarlar. o yüzden boğmaz odayı boshayallersmile
evet güzel olur öyle..bende beyaz düşünüyorum mobilyayı..halıda beyaz mor karışımı alırsın dehşet olurboshayallersmile gümüş rengi objeler mum falan.. bide şu parçalı aynalar hoşuma gidiyor.. onlardan alabilirsin 10 tane falan boy boy kalp görmüştüm camda değil kırılmaz hem hoş olur:lepi:
slm kızlar.. hepiniz pek zevklisiniz maşallah:))) inş. hepsi gönlünüze göre olur...
benim yemek odam abanoz.. koltuklarım krem... perdeler ve halılar krem kahve tonlarında.. aksesuarlarım dore...
oturma odam da koltuklar gri, halım ve tülüm kırmızı,gri ve beyaz... orayada kırmızı ve gümüş akseuarlar aldım..
yatak odası mobilyam beyaz-ahşap karışımı... örtüm krem ve ortasında serpme yeşil yapraklar var... tülümde de ortasından aynı desen geçiyoır... koyu yeşil ip perdeden de fon yapıcam..
banyom kahve-krem..
antrem rengarenk bir halıyla renklenecek:)) duvarlarada renkli stickerlar alcam.. insanlar evin içine girince cıvıl cıvıl, rengarenk bir ortam görsünler istedim...
mutfağımda dolabım krem ağırlıklı...çekmeceler kahve... mutfak eşyalarımda önceden aldığım için uyumsuz biraz... ama ağırlıklı yeşil ve krem... uyumsuz olan tek yer burası sanıırm((
olabilir, yatak odasında zaten mum olması lazım di mi aklinialirimsmile
teş.ederim canım.. tabiki çalabilirisn.. al hepsi senin olsun:))) valla damat efendi dekorasyon konusunda biraz zevksiz... ikna etmek zor oldu... bazen acaba hediyemi etsem mutfak eşyalarınıda yenisinimi alsam diyorum ama şimdi hem külfetli olur hemde hangibirini hediye etcemki:)))) idare etcez artık..o da evimin nazar boncuğu olsun değilmi canım:)))harika ya seçimlerin süper.. salon asil oturma odan modern çok hoş fikirlerini çalabilirmiyim:)) mutfak eşyalarını da zamanla eskidi diye atarsın uyumlu yaparsın
canım benimde evim balkonsuzz.... halı çırpmamak için bahanemiz var bak:)))hayallerim suya düstü ev konusunda benimde.. kucucuk sekilsiz balkonsuz bir evi ne kdr zevkle dizayn edebilirim ki..
dua edin bana lütfen..
mumsuz olmaz çeyizimde 68 adet mum var gönderebilirimsırnaşık şey
hayallerim suya düstü ev konusunda benimde.. kucucuk sekilsiz balkonsuz bir evi ne kdr zevkle dizayn edebilirim ki..
dua edin bana lütfen..
üzülme hiç sende ona göre döşersin evini balkon çokmu önemli sanki insanlar 1+1 evleri bile öyle döşüyolarki imreniyo insan sende bi yolunu bulursun Allah içine sindirsin inşallahhayallerim suya düstü ev konusunda benimde.. kucucuk sekilsiz balkonsuz bir evi ne kdr zevkle dizayn edebilirim ki..
dua edin bana lütfen..