hayallerim suya düstü ev konusunda benimde.. kucucuk sekilsiz balkonsuz bir evi ne kdr zevkle dizayn edebilirim ki..
dua edin bana lütfen..
yatak odası takımım beyaz
ben yatak örtümü ve perdemi ve halımı mor olararak dizayn edicem
banyo aksesuarlarım yeşil tonunda
salonu gündeliktede kullanıcam ama ne renk yapsam karar veremedim
koltuk takımı ile yemek odası takımımı aynı renk istiyorum halı ile perdelerimi de başka bir renk bunda çok kararsızım, alışıldık, kahve krem tonlarını ve bu ara herkeste moda olan kırmızı siyah tonunu istemiyorum açıkcası
yanılıp şaşıp bunlara düşecem yine heralde :S
teş.ederim canım.. tabiki çalabilirisn.. al hepsi senin olsun:))) valla damat efendi dekorasyon konusunda biraz zevksiz... ikna etmek zor oldu... bazen acaba hediyemi etsem mutfak eşyalarınıda yenisinimi alsam diyorum ama şimdi hem külfetli olur hemde hangibirini hediye etcemki:)))) idare etcez artık..o da evimin nazar boncuğu olsun değilmi canım:)))
canım benimde evim balkonsuzz.... halı çırpmamak için bahanemiz var bak:)))
sende eşyalarını evine göre alırısın. aldıysan eğer değiştirme şansın olur belki... hiç sıkma canınıı...
balkon yıkamaktan kurtuldun:lepi: hem kira değilmi ileride daha güzel evin olur.. allah gani gani ev versin sana balkonu olan bak duamıda ettimsırnaşık şey
teş.ederim canım.. tabiki çalabilirisn.. al hepsi senin olsun:))) valla damat efendi dekorasyon konusunda biraz zevksiz... ikna etmek zor oldu... bazen acaba hediyemi etsem mutfak eşyalarınıda yenisinimi alsam diyorum ama şimdi hem külfetli olur hemde hangibirini hediye etcemki:)))) idare etcez artık..o da evimin nazar boncuğu olsun değilmi canım:)))
canım benimde evim balkonsuzz.... halı çırpmamak için bahanemiz var bak:)))
sende eşyalarını evine göre alırısın. aldıysan eğer değiştirme şansın olur belki... hiç sıkma canınıı...
Canım benim hiiiççç canını sıkma bu konuda, ev zamanla olan bişey ..
Hem balkonu olsun olmasın, çok geniş olsun yada küçük olsun sen yinede kendi zevkine göre döşeyebilirsin, evini çok fazla eşyayla doldurma bence, temelde gereken şeyleri al,az ama öz oldun... evini döşemeye başladığında görceksin nekadar zenkle dizayn edildiğini :1hug:
üzülme hiç sende ona göre döşersin evini balkon çokmu önemli sanki insanlar 1+1 evleri bile öyle döşüyolarki imreniyo insan sende bi yolunu bulursun Allah içine sindirsin inşallah
bende öyle istiyorum canım ..zaten alanlarda evden atma derdindeymıs pişman oluomus:S:umursamaz:gümüşlük aldırma ya bende almam hiç hoşuma gidiyor tozunu al dur.. bi tv ünitesi belki bide aynalı konsol yeter
temmuz 17 de düğünüm.
ben şöyle düşündüm aksesuarlarımın çoğunuda aldım.
yatak odam siyah beyaz, (hatta modelide buldum)
oturma odam köşem koltuk turkuaz-kahve tonlarında.
salonum siyah-beyaz-kırmızı (çok aşırı mobilyalı olmayacak)
mutfağım (düşünmedim abowww)
koridor toprak tonlarında bej-kahve gibi
tabi Allah'ın izniyle
güzel düşündüğün renkler umarım bulursun istediğin gibi yerimseniben
evet mutfağıda düşündünmü tamamdır:) trabzondamı evleneceksin
salonda füme koltuk ve sırt mınderlerı gümüş desenli , yemek takımınıda siyah beyaz sipariş verdık.yemek takımına gümüş rengi taslı aksasuarlar aldım şimdi sıra salonun halısı ve perdesınde bi önerisi olan var mı