Eşyalarda ağırlıklı kullanacağınız renkler neler?(oda oda ayrı:) )

yatak odası takımım beyaz
ben yatak örtümü ve perdemi ve halımı mor olararak dizayn edicem

banyo aksesuarlarım yeşil tonunda

salonu gündeliktede kullanıcam ama ne renk yapsam karar veremedim :KK43:
koltuk takımı ile yemek odası takımımı aynı renk istiyorum halı ile perdelerimi de başka bir renk bunda çok kararsızım, alışıldık, kahve krem tonlarını ve bu ara herkeste moda olan kırmızı siyah tonunu istemiyorum açıkcası

yanılıp şaşıp bunlara düşecem yine heralde :S

ben evimi düzücegim zaman eşyalarımızı almaya başlicamız zaman ozamanda kararım deişmesse
yemek odası takımım açık renklerde olucak koltuk takımım ise koyu renk ama minderleri açık renk olcak
duvarlarsa duvar kagıdı

mutvagımın eşyaları gri siyah olcak tabaklarımı felanda kırmızı beyaz düşünüyorum

oturma odamda kırmızı siyah olcak inş :)

yatakkkk odam isaa siyah takım istiyorum duvarlar açık renk
bakalım artık kısmetsee olur inşşşşşşşşşşşşşş :)

hayallerim suya düstü ev konusunda benimde.. kucucuk sekilsiz balkonsuz bir evi ne kdr zevkle dizayn edebilirim ki..
dua edin bana lütfen :KK43:..

balkon yıkamaktan kurtuldun:lepi: hem kira değilmi ileride daha güzel evin olur.. allah gani gani ev versin sana balkonu olan bak duamıda ettimsırnaşık şey

yatak odası takımım beyaz
ben yatak örtümü ve perdemi ve halımı mor olararak dizayn edicem

banyo aksesuarlarım yeşil tonunda

salonu gündeliktede kullanıcam ama ne renk yapsam karar veremedim :KK43:
koltuk takımı ile yemek odası takımımı aynı renk istiyorum halı ile perdelerimi de başka bir renk bunda çok kararsızım, alışıldık, kahve krem tonlarını ve bu ara herkeste moda olan kırmızı siyah tonunu istemiyorum açıkcası

yanılıp şaşıp bunlara düşecem yine heralde :S

yatak odasını güzel düşünmüşsün.. valla kırmızı siyaha bu kadar rağbet olduğunu bilmiyordum bende soğudum şimdiakannehir kahve kremden gına geldi zaten gittiğim evlerde çok rastlıyorum hele kahve deri kollu koltuklara uyuz oluyorumsırnaşık şey böyle diyorumda umarım almam:)

teş.ederim canım.. tabiki çalabilirisn.. al hepsi senin olsun:))) valla damat efendi dekorasyon konusunda biraz zevksiz... ikna etmek zor oldu... bazen acaba hediyemi etsem mutfak eşyalarınıda yenisinimi alsam diyorum ama şimdi hem külfetli olur hemde hangibirini hediye etcemki:)))) idare etcez artık..o da evimin nazar boncuğu olsun değilmi canım:)))

canım benimde evim balkonsuzz.... halı çırpmamak için bahanemiz var bak:)))
sende eşyalarını evine göre alırısın. aldıysan eğer değiştirme şansın olur belki... hiç sıkma canınıı...

erkeklere sormayacan zaten sadece onaylasınlar seçmesinler:lepi: geçen bi tabl aldım diyor benimki bana niye göstermeden seçtinCADIARZU paran varsa durma yenisini al ben uyumsuzları anneme verdimsırnaşık şey

teş.ederim canım.. tabiki çalabilirisn.. al hepsi senin olsun:))) valla damat efendi dekorasyon konusunda biraz zevksiz... ikna etmek zor oldu... bazen acaba hediyemi etsem mutfak eşyalarınıda yenisinimi alsam diyorum ama şimdi hem külfetli olur hemde hangibirini hediye etcemki:)))) idare etcez artık..o da evimin nazar boncuğu olsun değilmi canım:)))

canım benimde evim balkonsuzz.... halı çırpmamak için bahanemiz var bak:)))
sende eşyalarını evine göre alırısın. aldıysan eğer değiştirme şansın olur belki... hiç sıkma canınıı...

Canım benim hiiiççç canını sıkma bu konuda, ev zamanla olan bişey ..

Hem balkonu olsun olmasın, çok geniş olsun yada küçük olsun sen yinede kendi zevkine göre döşeyebilirsin, evini çok fazla eşyayla doldurma bence, temelde gereken şeyleri al,az ama öz oldun... evini döşemeye başladığında görceksin nekadar zenkle dizayn edildiğini :1hug:

üzülme hiç sende ona göre döşersin evini balkon çokmu önemli sanki insanlar 1+1 evleri bile öyle döşüyolarki imreniyo insan sende bi yolunu bulursun Allah içine sindirsin inşallah

çok sağolun kızlar.. yapak bişey yok ev alındı.. gumusluk takımı alalım diyor annem ama ben istemıyorum kristal takımım var onu nreye koycakmısım.. tv unitesi alıp ona koyarım diyorum .. esya konusunda da afakanlar bastı.. takıntılı olmak cok zor.. bilmiyorumkismile

gümüşlük aldırma ya bende almam hiç hoşuma gidiyor tozunu al dur.. bi tv ünitesi belki bide aynalı konsol yeter

bende almıycam gümüşlük sadece konsol alıcam yemek masasının yanına içine yemek takımlarını çatal bıçak takımlarını koyarım üstünüde servis yaparken kullanırım diye(tencereleri içecekleri filan koymak için) alma boşver alan herkes pişman

ben de gümüşlük asla düşünmüyorum.... konsol yeter zemuszemus

temmuz 17 de düğünüm.
ben şöyle düşündüm aksesuarlarımın çoğunuda aldım.
yatak odam siyah beyaz, (hatta modelide buldum)
oturma odam köşem koltuk turkuaz-kahve tonlarında.
salonum siyah-beyaz-kırmızı (çok aşırı mobilyalı olmayacak)
mutfağım (düşünmedim abowww)
koridor toprak tonlarında bej-kahve gibi
tabi Allah'ın izniyle

temmuz 17 de düğünüm.
ben şöyle düşündüm aksesuarlarımın çoğunuda aldım.
yatak odam siyah beyaz, (hatta modelide buldum)
oturma odam köşem koltuk turkuaz-kahve tonlarında.
salonum siyah-beyaz-kırmızı (çok aşırı mobilyalı olmayacak)
mutfağım (düşünmedim abowww)
koridor toprak tonlarında bej-kahve gibi
tabi Allah'ın izniyle

güzel düşündüğün renkler umarım bulursun istediğin gibi yerimseniben

güzel düşündüğün renkler umarım bulursun istediğin gibi yerimseniben

inşallah bulurum kafamda bişeyler oluştu az çok aradığımı bulamazsam kafayı yerim:)

evet mutfağıda düşündünmü tamamdır:) trabzondamı evleneceksin

mutfağı evi gördükten sonra karar veririm artık.
evet trabzonda evlenicem.
sende trabzondasın sanırım.

bende yatak odamın mobılyasını beyaz aldım yatak örtümü beyaz almıstım şimdi yatak odamı halı ve perde konusunda nasıl tamamlamak gerek kararsızım.bazı arkadaslar mor halı ve perde dedi ama görmedım nasıl olur bılemıyorum.böyle bı yatak odası olan varsa resmını paylasırsa cok sevınıım.

salonda füme koltuk ve sırt mınderlerı gümüş desenli , yemek takımınıda siyah beyaz sipariş verdık.yemek takımına gümüş rengi taslı aksasuarlar aldım şimdi sıra salonun halısı ve perdesınde bi önerisi olan var mı

salonda füme koltuk ve sırt mınderlerı gümüş desenli , yemek takımınıda siyah beyaz sipariş verdık.yemek takımına gümüş rengi taslı aksasuarlar aldım şimdi sıra salonun halısı ve perdesınde bi önerisi olan var mı

valla gri füme gibi renkleri neyle tamamlasan olur kırmızıyla renklendirebilirsin belki kırmızı fon krem-gümüş tül krem gümüş kırmızı halı olabilir belki

bulazere önerin için teşekkür ederım sanırım salonda fon kullanmayacagım hem odayı karartmasın dıye hemde maddı acıdan masraf çıkmasın dıye

X