benimde ev alındı ama döşenme mevzusu çok önemli benim için.
Ben mutfagımda lila ve pembe renk kullancam inş. mutfak ortulerım pembe , tencerelerim lila ... kombine etmek istiyorum..
evin genelinde duvar rengi olrk süt kahve kullanmayı dusunuyorum.. mutfak mobılyasında da koyu kahve veya süt kahve dusunuyorum..
yatak odam siyah beyaz istiyorum ama nişanlım içim kararır dediği için onu da düşünme askısına aldım..:)
oturma grubumu koyu renklerde duusnuyorum.. malum kirlenme sorunu fazla olur..
ev aletlerinde siyah ve gri renkleri kullanıyorum ,başladım bile almaya..
salon takımımı da acık lila renk gibi dusunuyorum..
banyo da da lila pembe renkler ya da gri -siyah dusunuyorum..aslında banyoıya mavi yakısır ama..
kısacası evimde lila,pembe,kahve ve siyah renkleri kombine edilmiş olcak inş.
:lepi:
lilayı çok seviyosun sanırım ama her yer lila olursa sıkılmaz mısın farklı olsun farklı enerji yaysın odalar..yine de sen bilirsin lila pembe benim de mutfağımda hakim olacak
:lepi:
lilayı çok seviyosun sanırım ama her yer lila olursa sıkılmaz mısın farklı olsun farklı enerji yaysın odalar..yine de sen bilirsin lila pembe benim de mutfağımda hakim olacak
valla bende bilmiyorum nerden geliyor bu takıntı.. bu yaz esti böyle lila renklı olsun diye söylenmelerimzemuszemus
ama bogucu olur dogru diyorsun .ama uyum olsun diyorum ya bakalım nolcak:bbo:
siyahı cok seviyorum ben ama içini baymayalım kimsenin
salonum yatak odam kahve beyaz tonlarında oturma odamda kırmızı kullanabilirim. lila mor pembe yeşil turuncu hiç sevmem eşyada
ben salonda siyah-kırmızı-krem üçlüsünü kullanmak istiyorum , yatak odasında daha toprak renkleri daha huzurlu renkler kullanmak istiyorum , salonda siyah-kırmızı-krem içime sinmezse mürdüm-krem- gülkurusu üçlüsüde olabilir :hulya:
oturma odam siyah ve gri
salonum beyaz ve kahve..salonumu bembeyaz istiyordum ama kısmet olmadı.....
salonda tv ünitesini siyah beyaz istiyorum koltukları gri yada beyaz düşünüyorum aralarda renklendirmek içinde kırmızıyı kullanmak istiyorum..mutfak eşyalarım genelde kırmızı siyah beyaz.. yatak odasınıda beyaz mobilya istiyorum ve siyah kırmızı nevresim takımları aldım bu şekilde renk katıcam.. yani ev komple siyah beyaz ve kırmızı olucakzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?