Eşyalarda ağırlıklı kullanacağınız renkler neler?(oda oda ayrı:) )

küçük odam kırmızı beyaz siyah olacak
yatak odam venge beyaz
salonum , oturma grubum koyu gri , halıyı beyazlı grili alıcam , daha duvar ünitesi almadım , duvarlarda fildişi ..

salonu kahve-bej tonları düşünüyorum, yeşil kırlent ve objelerle süslemeyi planlıyorum. (cart yeşil değil tabii)

yatak odası beyaz mobilya istiyorum ve mor ile kombinleyeceğim inşallaaaahh..

mutfak ve banyo eve göre bakalım bilmiyorumkismile

küçük odam kırmızı beyaz siyah olacak
yatak odam venge beyaz
salonum , oturma grubum koyu gri , halıyı beyazlı grili alıcam , daha duvar ünitesi almadım , duvarlarda fildişi ..

kırmızı beyaz siyah çok tercih ediliyor galibaboshayallersmile güzel olacak eminmboshayallersmile

salonu kahve-bej tonları düşünüyorum, yeşil kırlent ve objelerle süslemeyi planlıyorum. (cart yeşil değil tabii)

yatak odası beyaz mobilya istiyorum ve mor ile kombinleyeceğim inşallaaaahh..

mutfak ve banyo eve göre bakalım bilmiyorumkismile

salonun farklı olacak yeşil cartta olsa güzel.. gri koltukta fıstık yeşili kırlentte güzel oluyor.. yatak odanda süper olacak mor koyu olmasın ama bence daha açık renkler(pembe,yeşil) beyaz mobilyada güzel duruyor:lepi:

salonun farklı olacak yeşil cartta olsa güzel.. gri koltukta fıstık yeşili kırlentte güzel oluyor.. yatak odanda süper olacak mor koyu olmasın ama bence daha açık renkler(pembe,yeşil) beyaz mobilyada güzel duruyor:lepi:

zaten sadece kalın perde ve yatak örtüsü mor olacak ve minik aksesuarlar. o yüzden boğmaz odayı boshayallersmile

zaten sadece kalın perde ve yatak örtüsü mor olacak ve minik aksesuarlar. o yüzden boğmaz odayı boshayallersmile

evet güzel olur öyle..bende beyaz düşünüyorum mobilyayı..halıda beyaz mor karışımı alırsın dehşet olurboshayallersmile gümüş rengi objeler mum falan.. bide şu parçalı aynalar hoşuma gidiyor.. onlardan alabilirsin 10 tane falan boy boy kalp görmüştüm camda değil kırılmaz hem hoş olur:lepi:

evet güzel olur öyle..bende beyaz düşünüyorum mobilyayı..halıda beyaz mor karışımı alırsın dehşet olurboshayallersmile gümüş rengi objeler mum falan.. bide şu parçalı aynalar hoşuma gidiyor.. onlardan alabilirsin 10 tane falan boy boy kalp görmüştüm camda değil kırılmaz hem hoş olur:lepi:

olabilir, yatak odasında zaten mum olması lazım di mi aklinialirimsmile

slm kızlar.. hepiniz pek zevklisiniz maşallah:))) inş. hepsi gönlünüze göre olur...

benim yemek odam abanoz.. koltuklarım krem... perdeler ve halılar krem kahve tonlarında.. aksesuarlarım dore...
oturma odam da koltuklar gri, halım ve tülüm kırmızı,gri ve beyaz... orayada kırmızı ve gümüş akseuarlar aldım..
yatak odası mobilyam beyaz-ahşap karışımı... örtüm krem ve ortasında serpme yeşil yapraklar var... tülümde de ortasından aynı desen geçiyoır... koyu yeşil ip perdeden de fon yapıcam..
banyom kahve-krem..
antrem rengarenk bir halıyla renklenecek:)) duvarlarada renkli stickerlar alcam.. insanlar evin içine girince cıvıl cıvıl, rengarenk bir ortam görsünler istedim...
mutfağımda dolabım krem ağırlıklı...çekmeceler kahve... mutfak eşyalarımda önceden aldığım için uyumsuz biraz... ama ağırlıklı yeşil ve krem... uyumsuz olan tek yer burası sanıırm:KK43:((

Evimiz müstakil iki katlı birde ufak çatı katımız var..

Girişten başlıyayım; alt katta salonum, mutfağım ve birtane lavabon var. mutfağım açık mutfak salonla ayrılan kısımda amerikan bar tarzı bir bölüm yaptırdık, bar sansalyelerinden almayı düşünüyorum, tüm iç cephe açıkşarap rengiyle boyandı ancak mutfak tarafı ayrı bir hava oluştursun diye şöye bir yeşil renge boyandı mutfak dolaplarım açık kahve kulplar ve birkaç kısım daha metal rengi, beyaz eşyalarım gri ankastre olduğu için bütünlük sağladı. salon kısmına geçtiğimizde duvar ünitem yine açık kahve ve krem, koltuklarım krem, halım da tek renk krem, ee tabi bukadar açık renk boğmasın diye fon perdemi mutfaklada bütünleşsin diye yeşil aldım daha takılmadı ama nasıl durcak çok merak ediyorum, inşallah çok sırıtmaz, mutfak tarafındaki camım ufak arka bahçeye bakıyor zaten, o yüzden orayı perdeyle kapatmayı düşünmüyorum... salon tarafında ki camlarım ise bir taraf tamamiyle boydan sürgü kapı oraya mecburen boydan perde diktirtmek zorundaydım bu arada tül perdem de krem renk... yemek odası takımı almadık yalnızca duvar ünitesinin renginde bir yemek masası ve konsol aldım ( bunların hiçbiri daha yerşleşmedi sabırsızlıkla şubatın ilk haftasını bekliyorum, siparişler o zaman teslim edilecek çünkü )

Ama şu yeşil fon perde olayına çok takılmış durumdayım inşalla güzel olur, hiç düşündüğüm bişey değildi bir anda perdecide verilen karardı, artık koltuklarımın üzerine yeşil kırlent filan alarak bütünlük sağlamaya çalışcam, bakalım nasıl olcak...

Yukarıya çıkalım, orada üç oda ve eşimle bana ait banyo var ( gelen misafirlere alttakini kullandıracağım )
birtanesi yatak odası oldu, hazır yatak odası değil ölçüyle verdik komple dolap dolcak nerdeyse oda, etrata açık ıvır zıvır görmeyi sevmiyorum böyle daha iyi olucak diye düşündüm, dolaplarımın rengi yine açık kahve, ağırlıklı kullanmayı düşündüğüm renk ise kırmızı, diğer iki oda henüz boş ve oralara ne yapacağımı bilmiyorum, oturma odası düşünmüyorum..

Oturma odası düşünmüyorum çünkü ufak bir çatı katım var ve oraya şark kösesi oluşturmayı düşünüyoruz...

Şimdilik bukadar bakalım nasıl olacak bende merakla bekliyorum :)))

slm kızlar.. hepiniz pek zevklisiniz maşallah:))) inş. hepsi gönlünüze göre olur...

benim yemek odam abanoz.. koltuklarım krem... perdeler ve halılar krem kahve tonlarında.. aksesuarlarım dore...
oturma odam da koltuklar gri, halım ve tülüm kırmızı,gri ve beyaz... orayada kırmızı ve gümüş akseuarlar aldım..
yatak odası mobilyam beyaz-ahşap karışımı... örtüm krem ve ortasında serpme yeşil yapraklar var... tülümde de ortasından aynı desen geçiyoır... koyu yeşil ip perdeden de fon yapıcam..
banyom kahve-krem..
antrem rengarenk bir halıyla renklenecek:)) duvarlarada renkli stickerlar alcam.. insanlar evin içine girince cıvıl cıvıl, rengarenk bir ortam görsünler istedim...
mutfağımda dolabım krem ağırlıklı...çekmeceler kahve... mutfak eşyalarımda önceden aldığım için uyumsuz biraz... ama ağırlıklı yeşil ve krem... uyumsuz olan tek yer burası sanıırm:KK43:((

harika ya seçimlerin süper.. salon asil oturma odan modern çok hoş fikirlerini çalabilirmiyim:)) mutfak eşyalarını da zamanla eskidi diye atarsın uyumlu yaparsın :nazar:

müthiş ötesi fotoğraf bekliyorum evinden köşeleri buraya:lepi: tabi diğer arkadaşlarında odalarının fotolarını beklerim fikir verir.. böyle bir ev ancak tayin işi bittikten sonra kendi evimizde olur.. şark köşesi fikride süper boshayallersmile güle güle oturun:nazar:

hayallerim suya düstü ev konusunda benimde.. kucucuk sekilsiz balkonsuz bir evi ne kdr zevkle dizayn edebilirim ki..
dua edin bana lütfen :KK43:..

harika ya seçimlerin süper.. salon asil oturma odan modern çok hoş fikirlerini çalabilirmiyim:)) mutfak eşyalarını da zamanla eskidi diye atarsın uyumlu yaparsın :nazar:
teş.ederim canım.. tabiki çalabilirisn.. al hepsi senin olsun:))) valla damat efendi dekorasyon konusunda biraz zevksiz... ikna etmek zor oldu... bazen acaba hediyemi etsem mutfak eşyalarınıda yenisinimi alsam diyorum ama şimdi hem külfetli olur hemde hangibirini hediye etcemki:)))) idare etcez artık..o da evimin nazar boncuğu olsun değilmi canım:)))

hayallerim suya düstü ev konusunda benimde.. kucucuk sekilsiz balkonsuz bir evi ne kdr zevkle dizayn edebilirim ki..
canım benimde evim balkonsuzz.... halı çırpmamak için bahanemiz var bak:)))
sende eşyalarını evine göre alırısın. aldıysan eğer değiştirme şansın olur belki... hiç sıkma canınıı...

Canım benim hiiiççç canını sıkma bu konuda, ev zamanla olan bişey ..

Hem balkonu olsun olmasın, çok geniş olsun yada küçük olsun sen yinede kendi zevkine göre döşeyebilirsin, evini çok fazla eşyayla doldurma bence, temelde gereken şeyleri al,az ama öz oldun... evini döşemeye başladığında görceksin nekadar zenkle dizayn edildiğini :1hug:

üzülme hiç sende ona göre döşersin evini balkon çokmu önemli sanki insanlar 1+1 evleri bile öyle döşüyolarki imreniyo insan sende bi yolunu bulursun Allah içine sindirsin inşallah

X