Eşyalar yüzünden annemle sorun yaşıyoruz..

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
18
31
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bi konu açmıştım iki oturma grubu arasinda kalmıştım. Bugünde yatak odamızı alacaktık ki annem elli tane yatak odası gösterip aklımı karıştırdı. Çok ağlıyorum evim güzel olmayacakmış gibi hissediyorum. Sizce hangisi yine size danışıyorum

Eklentiler

• IMG-20180719-WA0005.webp
    IMG-20180719-WA0005.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 451
  • Screenshot_20180719-181907.webp
    Screenshot_20180719-181907.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 446
  • IMG-20180719-WA0000.webp
    IMG-20180719-WA0000.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 443
Bunun İçin mi ağlıyorsunuz? Allah başka dert vermesin.
Mümkün mertebe sade, kolay temizlenebilir ve az parçalı, çok geniş olmayan bir takım alırsanız rahat edersiniz. Şık olmasını isterseniz aksesuar kullanırsınız.
Buradan koyduğunuz fotoğraflara herkes kendi zevkine göre yorum yapacak, kafanız daha çok karışacak.

Sen ne istiyorsan onu al da

Bunlar farklı tarzlar

Yani kafanda bir tarz olur benzerler içinden seçersin

Bence az eşya al zira kafanı karıştıran çok olacak

Evlenip kendi evini hissedince alırsın diğerlerini

Bir de oda vs bilmem de mutlaka bazalı al

Şekerim hayatının son mobilyasını almıyorsun bu kadar stres yapma. İnsan nasıl dekorasyon yapması gerektiğini eve iyice yerleşip alıştıktan sonra farkediyor ve genelde ilk alınan mobilya en kısa sürede değiştirilen oluyor zaten. Yeni gelin evi dizicem herşey şahane olacak diye bir şey yok. Ben bu iki takımında beğenmedim kusura bakma. Ne kadar az ayrıntılı ve şade tasarımlara gidersen o kadar modası geçmeyen yıllarca kullanmaktan sıkılmayacağın takım almış olursun. Süsü püsü ayrıntısı arttıkça sıkılma vr pişman olma ihtimalin yükselir. Ama çok beğeniyorsan al bu iki takımdan birini en kötü iki üç yıl sonra değiştirirsin

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bi konu açmıştım iki oturma grubu arasinda kalmıştım. Bugünde yatak odamızı alacaktık ki annem elli tane yatak odası gösterip aklımı karıştırdı. Çok ağlıyorum evim güzel olmayacakmış gibi hissediyorum. Sizce hangisi yine size danışıyorum
Allah başka dert vermesin !

Ev tarz meselesi. Fotograftakilerden hicbiri guzel degil bana gore.
Herkese gore guzel olmasi biraz zor. O yuzden kafana gore kendi begenecegin sekilde yap. Benim evim de ogrenci evi gibiymis mesela birilerine gore :KK70: bende buna takilmistim ama alakasi yok.
Agir süslu, islemeli, varakli esyalarla ben rahat edemezdim. Neyle rahat oluyorsan o olsun.

Sarayda yaşayacaksanız olur da normal bir ev için fazla şatafatlı değil mi bunlar?
Ve ağlamanızın hiçbir manası yok.

Acaba bende mi bir problem var dedim bakarken aynı şeyi düşününce, sıradan pijamalarımda uyumaya giremem ben bu yataklara ayıp olur:KK17:

İçinizden ne geliyorsa onu alın konu sahibi. Sonuçta siz yaşayacaksınız o evde ne anneniz ne başkası. Biliyorum insanların çenesini kapamak imkansız neredeyse ama kapamayınca da insanın yüreği daralıyor bık bık herkes konuştukça.

Evinizi bilmiyoruz, tarzımız kesinlikle aynı değil. O yüzden yorum yapmicam.
Ama ne alırsanız alın ne olur eşyalarınızı evin içine zorla sokulmuş gibi kocaman almayın. Duvara, gardolaba bitişik yataklar... Üst üste sıkışmış komidinler...
Ne olur evinize göre mobilya secin inanın ne alırsanız yakışanı alınca güzel duruyor. Mutluluklar dilerim.

Ben sade hazir olmayan seyleri seviyrm. Birileri sadece koltuk yatak der bazilari incik boncuk. Sizn zevkiniz onemli olan. Nasil istiyosaanz bence oyle yapin. Etki altnda kalip sonra pisman olmayin derim

Arkadaşım iki tahta parçası için ağlamaya değer mi?

Burda ki resimleri bize sorman hata. Kendi zevkine göre beğen al.

Ben spor severim misal. Tarzım değil bunlar ama sen kullanacaksın, ben değil. O yüzden kendin ne istiyorsan al ve güle güle kullan.

Bence de hiçbiri. Evin küçükse bu kadar büyük yatak başlığı düşünme mesela işlevselliğine de bak biraz.

Ve konun buraya ait değil sanırsam. Onca çileli insanların başlıklarını okuduktan sonra seninkisi bana duyarsizca geldi

Bunlarin hicbir onemi yok canim ama bende senin gibi cok onem veriyordum.Ikisi de tarzim degil ama sen baskasina gore degil kendi zevkine gore al.

Back
X