canim insallah bu sefer tutunur. peki estrofem sende adet ağrısı gibi agri yapti mi? rahimi kalinlastiriyormus ya ondan dolayi mi bende ağrı yapti bilemedim ama 6 gündür adet agrisi çekiyorumArkadaşlar merhaba. Ben de ilk tüp bebek denememde Estrofem hakkında tedirgin olmuştum internetten araştırınca. Forumda okuduklarımdan da etkilendim. Bi de bende hiçbir problem yok, eşimden dolayı tedavi görüyoruz. Bende sorun yokken o kadar ilaç vermeleri bir türlü aklıma yatmadı. Doktorun verdiğinden daha düşük dozda aldım Estrofemi. Pozitif sonuç alınca da tamamen kestim korkumdan. Diğer ilaçlarımı da bazen almıyordum. Hiç sevmem ilaç içmeyi zaten. Bir hafta sonra değerler düştü ve bebek gitti. Şuan ikinci denememdeyim. 6 Şubat test günüm ve doktorun verdiği ilaçları harfiyen ve tam saatinde alıyorum bu sefer. Estrofem günde 4 tane içiyorum. Onun dışında progestan fitil, Crinone jel, dekort, folbiol, coraspin ve clexane kan sulandırıcı iğnem var. Normal hamilelik gibi olmuyor demek ki. Tutunma şansı normale göre daha az olduğu için desteğe ihtiyacımız var sanırım..Doktorunuz ne derse dinlemenizi öneririm acı bir tecrübe sahibi olarak..
Teşekkür ederim canım, aynı dileklerimle. Arada sancı oluyo ama Estrofem mi yapıyor bilemiyorum. Bir sürü ilaç içiyoruz sonuçta. Ama çok akıntı yapıyor bende ona eminim. Rahim duvarını kalınlaştırdığı için sanırım. Yan etkilerine bir bak derimcanim insallah bu sefer tutunur. peki estrofem sende adet ağrısı gibi agri yapti mi? rahimi kalinlastiriyormus ya ondan dolayi mi bende ağrı yapti bilemedim ama 6 gündür adet agrisi çekiyorum
Arkadaşlar merhaba, ben de tüp bebek tedavisi oluyorum, yumurtalarım toplandı, şimdi estrofem verdi doktorum. Sonra transfer yapacakmış. Benimle aynı sorunu olan var mı diye merak ettiğimden yazayım dedim. Şöyle ki, ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum, ilk denememde ağzımda dilimde ve bacaklarımda uyuşma oldu. Ölüyorum sandım hemen acile gittik ve bıraktım ilacı. Alerjik reaksiyon göstermiş olabileceğimi söylediler. Doktoruma da Estrofem verince ( günde üç kez ) bu durumu söyledim ama bana doğum kontrol hapının da öyle bir şey yapmasının imkansız olduğunu söyledi ve bu ilaç da yapmaz dedi. Şimdi bu durumda kafam çok karışık ve ilk kez bugün kullanacağım. Doktora güveniyorum ama ne yaşadığımı da biliyorum. Kan pıhtılaşması filan da yapıyormuş bu ilaçlar. Allah'ım ne zor süreç bu tüp bebek, almadığım ilaç kalmadı. Bugün de rahim ağzımın kapalı olduğunu öğrendim ve onu genişletti doktor, bazen isyan noktasına geliyorum.
Neyse konudan saptım, yani bu hap doğum kontrol hapına alerjik reaksiyon göstermiş birine aynı etkiyi yapar mı, bu durumu yaşayan var mı aramızda? Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim yanıtın için. Günde üç kez kullandırıyor doktorum bana o yüzden mecbur birisi akşam almak zorunda kalıyorum.Hiç alerjik reaksiyon duymadım ama olabilir tabii her bünye farklı sonuçta, estrofemi gün içinde al ki tavsiyem bişey olırsa gündüz doktor bulmak daha kolay oluyor, umarım birşey yapmaz çünkü estrofem uzun süre devam ediyo kullanılmaya
Merhaba konunun ustunden zaman gecmis ama bende 5gundur kullaniyorum estrofemi ama.3gundur adet sancisi gibi cekiyorum dr um adeti engeller dedi bu agrilar ne o zaman rutin.adet tarihim geliyor vucut kendi olacak gibi mi algiliyor acaba uzman gibi olduk hahhacanim insallah bu sefer tutunur. peki estrofem sende adet ağrısı gibi agri yapti mi? rahimi kalinlastiriyormus ya ondan dolayi mi bende ağrı yapti bilemedim ama 6 gündür adet agrisi çekiyorum
valla sebebini anlayamadim canim ama ben estrafemi kullanirken adete 1 hafta kala her gün adet ağrısı çektim hatta ilaci biraktim devam etti ağrılarMerhaba konunun ustunden zaman gecmis ama bende 5gundur kullaniyorum estrofemi ama.3gundur adet sancisi gibi cekiyorum dr um adeti engeller dedi bu agrilar ne o zaman rutin.adet tarihim geliyor vucut kendi olacak gibi mi algiliyor acaba uzman gibi olduk hahha
tüp bebek mi yaptiriyorsun?Adetim daha yeni bitti zaten 2haftaya transferim olacak inşaallah ama bu agrılara anlam veremedim.
Evet su hapa başlayana kadar her şey yolundaydı bakalım nolacaktüp bebek mi yaptiriyorsun?
Kizlar ya konu eski ama biraey soracağım bu estrofemi recetesiz alabilir miyiz eczaneden doktora yazdırmadan
Estrofemi tüp bebek tedavisinde hangi aşamada kullanmaya başladınız?Evet aliniyor. Yazdirmaya firsatim olmadigi zamanlarda ucretle aliyordum.
Bende sırt bel ağrısı çok olmuştu. Göğüslerde hassasiyet yaşamıştım.Yan etkiler olarak neler gözlemlediniz kızlar? Göğüs şişliği rahim şişliği ağrısı ishal gibi şeyler yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?