bende yumurta toplama günü başladım bu ilaca ayrıca crinone jel kullanıyorum,ilaçlarımı yazdırdığım dr neden kullanıyosun hamileysen kullanmamlısın dedi ama sonuçta benim kendi doktormun ne dediği önemli ve biz normal yolla hamile kalamadık arkadaşlar tüp bebek oluca bütün hormon takviyesini dışarıdan alıyoruz,bende dr sordum ve progesteron ve osterojen hormonunu ayarladığını söyledi bende gayet rahatım dr bu işin hakkaten uzmanı bence hiç kafanızı karıştırmayın ve korkmayın
yani bana doktor bıraktırdı estrafemi kullanmalımıyım..Sen hala kullanıyormusun cevap yazarsan sevinirim nero teşekkürler..
ben de kullandım aynı tereddütü yaşadım... :) ama çok şükür
. Ben de 8 haftaya kadar kullandim gunde 3 kez sonunda bitti de gunde 3 öğün yemek zorunda degilim hepimizin bebisleri saglikli uzun ömürlü olur insallahtam hatırlamıyorum ama 8 ya da 10. haftaya kadar kullandım galiba. Aynı tereddütü ben de yaşadım. Ama doktorlar galiba zararı ile faydasını ölçerek karar veriyorlar. Ben 16. haftamdayım. Allaha şükür çok sağlıklı bebeğim. Tereddüt etmene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?