estrofem kullanan varmı acillll...

bende kulanıyom estrofem üsatelik iğne ve jele birlikte. dr ne dediyse onu uygula.paniğe kapılma bence iyi şanslar

ben de kullandım aynı tereddütü yaşadım... :) ama çok şükür

Bu Estrofem, ilk tedavide de ikincide de benim de aklımı çok karıştırdı. hatta bir gece prospektüsü okuduktan sonra uyuyamadım. Sabah ilk işim doktoru aramak oldu. Bu ilacı kullanmam gerektiğini, bebeğe yatak yapmak için çok gerekli olduğunu, rahim duvarını tutunmaya hazırladığını söyledi. Transferden sonraki 12. güne kadar günde 6 adet kullanırken, önce 3 e sonra 2 ye sonra 1 e indirmem gerekiyormuş. Şimdi 2 tane kullanıyorum. Kalp atışını duyunca da keseceğiz.

Estrafem için kaygı duymayın, aynı kaygıyı duymuş ve doktorumu bezdirmiş biri olarak 14. haftaya kadar kullandım. Rahimi kalınlaştırdığı için tutunma şansını artırıyor, hatta ben 8. haftamda ikizlerimden birini kaybettim düşük sonrası rahimi ve diğer bebeği koruyan yegane ilaç bu oldu..ıçiniz rahat etsin. 3 ay dolunca genelde bırakılıyor zaten.

Ya arkadaşlar 8 haftaya kadar bende kullandım estrafemi .Pazartesi doktora gittim bu arada doktoru değiştirdim.Yeni doktorum kese görüldükten sonra bırakılması gerekir dedi.Aspirini ve estrafemi bıraktırdı ..Cirnone jele devam dedi, magnesyum ve Becozyme-c diye bir vitamin verdi..3 gündür estrafem kullanmıyorum ama bir yandanda tedirgin oldumm.Şu an 8,5 haftalık oldu ikizlerim kalp atışlarını duyduk..Sizce ne yapmalıım..

Canım hamile kalabilmek için kullanıyorum geçen ayda yumurtlamadan sonra bıraktırdı 10 gün kadar kullanma demişti

bende yumurta toplama günü başladım bu ilaca ayrıca crinone jel kullanıyorum,ilaçlarımı yazdırdığım dr neden kullanıyosun hamileysen kullanmamlısın dedi ama sonuçta benim kendi doktormun ne dediği önemli ve biz normal yolla hamile kalamadık arkadaşlar tüp bebek oluca bütün hormon takviyesini dışarıdan alıyoruz,bende dr sordum ve progesteron ve osterojen hormonunu ayarladığını söyledi bende gayet rahatım dr bu işin hakkaten uzmanı bence hiç kafanızı karıştırmayın ve korkmayın

yani bana doktor bıraktırdı estrafemi kullanmalımıyım..Sen hala kullanıyormusun cevap yazarsan sevinirim nero teşekkürler..

yani bana doktor bıraktırdı estrafemi kullanmalımıyım..Sen hala kullanıyormusun cevap yazarsan sevinirim nero teşekkürler..

genelde tüp bebekte 3 aya kadar kullandırıyorlar bu ilaçları. yeni doktorun da tüp bebek uzmanı ise doktorunu dinle

ben de kullandım aynı tereddütü yaşadım... :) ama çok şükür

arkadaşlar ben de henüz 5 haftalıkım. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. tedavinin başından beri estrofem kullanıyorum, hem de günde 3 tane. estrofemin prospektüsünü ilk kez bugün okudum ve internetten araştırmaya başladım. okuduklarım beni çok korkuttu. benim gibi estrofem kullanıp sağlıklı bebek doğuran, ya da estrofem kullanıp bebeğiyle ilgili sorun yaşayanlar var mı? özellikle eyetkiner'den cevap bekliyorum. lütfen, acele, çok korkuyorum. acaba ilacı bırakmalı mıyım?

bende estrofoem kullanıyorum kıslar hemde günde 3 tane doktorum gebelik halinde devam dedi cumartesi aldım sonucu çok şükür hamileyim bende prospektüsüne çok takıldım ama bi bildikleri vardır diye düşünüyorum yoksa vermezlerdi ama aklıma başka bişey takılıyo benim aynı zamanda kan sulandırıcı diye bi iğne verdi onada devam diyo bunu kullanan varmı aranızda göbekten vuruyorum

konuyu ben açmıştım..:) estrofemi uzunca süre kullandım sanırım 10yada 11.haftalara kadar kan sulandırıcı da kullandım.. şuan şükür 20.haftamızdayız.. içiniz rahat olsun..
RABBıM herkese nasip etsin inş.. sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..

ben kan sulandırıcı kestim arkadaşım benim lekelnmelerim vardı zaten kahverengi şeklinde biraz pembeye döndü dün ve doktorum hemen iğneyi kes dedi inşallah ondandır ve bidaha gelmez bugünde bi kaç damla şeklinde geldi ama belki vucüdüm tam atmamıştır ilacı dimi

Bende 8 hafta+1 günlük gebeyim estrofemi dün bıraktım transfer sonrası verilmisti gebelik sonucunu okuduktan sonrada devam dedi bende prospektüste gebeliktem sonra kullanmayın yazdigini okudum dedim bir sey olmaz buna 8 haftaya kadar devam etmen gerekiyor dedi. Sanirim mineral kaybini önlüyor

. Ben de 8 haftaya kadar kullandim gunde 3 kez sonunda bitti de gunde 3 öğün yemek zorunda degilim hepimizin bebisleri saglikli uzun ömürlü olur insallah

gunaydinlar... ben bu ay hem klomen hem estrofem kullandim. 3 gün arayla 2 kere yumurtladim. ilkinin üstünden 12 ikincisinin üstünden 9 gün gecmisken beta hgc bakildi negatif doktor olsa çıkardı dedu. estrofemi biraktim. ama sorun şu ki kan tahlili yaptirmadan önceki günden itibaren sürekli adet ağrıları yaşıyorum özellikle geceleri öyle bir ağriyla uyaniyorumki gidip bakiyorum hiç bisey yok. ben normalde çok duzenli adet olurum ve ağrım basladiktan 1-2 saat sora kan gelirdi. şimdi 4 gündür adet agrisi çekiyorum resmen ağrı kesici de icmemeye çalışıyorum. adetin bu hafta bigun olmasi lazim ama klomen geciktirdigi icin tam bilemiyorum bat ne gün.
sadede geleyim uzattim kusurabakmayin estrofem böyle ağrılar yapar mi? neler oluyor bana?

gunaydinlar... ben bu ay hem klomen hem estrofem kullandim. 3 gün arayla 2 kere yumurtladim. ilkinin üstünden 12 ikincisinin üstünden 9 gün gecmisken beta hgc bakildi negatif doktor olsa çıkardı dedu. estrofemi biraktim. ama sorun şu ki kan tahlili yaptirmadan önceki günden itibaren sürekli adet ağrıları yaşıyorum özellikle geceleri öyle bir ağriyla uyaniyorumki gidip bakiyorum hiç bisey yok. ben normalde çok duzenli adet olurum ve ağrım basladiktan 1-2 saat sora kan gelirdi. şimdi 4 gündür adet agrisi çekiyorum resmen ağrı kesici de icmemeye çalışıyorum. adetin bu hafta bigun olmasi lazim ama klomen geciktirdigi icin tam bilemiyorum bat ne gün.
sadede geleyim uzattim kusurabakmayin estrofem böyle ağrılar yapar mi? neler oluyor bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…