canım ben sağlık sebebi ve estetiklerle dünya defalarca narkoz aldım yapma rahatlaaa sakın kötü şeyler düşünme ben k.k da narkozdan ölen duymadım okumadımmben hemen bir dus alayim kizlar, kizim simdi dedi ya anne yirmilik disimi aldirmak lazim , alttan cikmaya zorluyro yer yok dedi, inan elim ayagim bosaldi, kizim ameliyat agirecek, bir sye olacak baslaidm yine kurmayagidip dus alayim biraz nefes alayim belki sakinlesirim, ona d abelli etmek istemiyorum , amma ustuk kadin bu diyecek diye...
Ay o göstermez. Bilmiyomusun. Zorla gördük iki resim 1 yıldayusuun görunmuyo kısss
zaten oyle oluyo canımagır narkoz olmaz hafıf uyutma halı sadeceTamam canım git duş al. Boşuna yeme kendini. Hiç bişi olmaz. Sedasyon la alırlar dişi. Ağır narkoz vermezler.
yokk göstermemyusuun görunmuyo kısss
bılmıyorum bıdıgımAy o göstermez. Bilmiyomusun. Zorla gördük iki resim 1 yılda
ben gösterdim ama haksızlık buyokk göstermem
gerçekten öyleler zor bir süreç atlattım kötü huylu bir tümör temizlendi geçti şükür o dönemde deee yanımdalardı hepsi sabahın 07.sinde hastanedelerdi ameliyattan çıkana kadar beklediler unutmam hiç birini,söylerim canımm selamını sevgilerini hep beraberiz 3.yıldırGerçekten ödenmez. Aferin onlara. Bende hepsine sevgiler yolluyorum. Adam gibi adam denir ya öyle imişler. İndan mışlar yani
doğru resimlerimi 3.ay oldu koyalı ben resimde koymadım reelde tanıdıklarıma özelden attım hepbılmıyorum bıdıgım
canım benım coook gecmıs olsungerçekten öyleler zor bir süreç atlattım kötü huylu bir tümör temizlendi geçti şükür o dönemde deee yanımdalardı hepsi sabahın 07.sinde hastanedelerdi ameliyattan çıkana kadar beklediler unutmam hiç birini,söylerim canımm selamını sevgilerini hep beraberiz 3.yıldır
öyle yedim kiii offf offff çiğ köfte yedimAy jelo karın kesilmiş gaz yapar gerginlik olur ağrı olur. Nasıl yedin yaaa.
saka canımcım görmesekte olur böylede sevıyoruzdoğru resimlerimi 3.ay oldu koyalı ben resimde koymadım reelde tanıdıklarıma özelden attım hep
sağol canımmcanım benım coook gecmıs olsun
adamda sasırmıştır noluyo burda dıyeöyle yedim kiii offf offff çiğ köfte yedimdoktor ertesi sabah kontrole geldi ben tınnn mide fesatından adama cevap bile vermiyorumm
Ay çok geçmiş olsun. İyisin dimi şimdigerçekten öyleler zor bir süreç atlattım kötü huylu bir tümör temizlendi geçti şükür o dönemde deee yanımdalardı hepsi sabahın 07.sinde hastanedelerdi ameliyattan çıkana kadar beklediler unutmam hiç birini,söylerim canımm selamını sevgilerini hep beraberiz 3.yıldır
iyiyim canımm şükür sağolAy çok geçmiş olsun. İyisin dimi şimdi
valla demiştir hepsi manyakkadamda sasırmıştır noluyo burda dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?