senin kadar zengin değilim ama
ne diyecem lpg filan alsana..her seans dunya para bayılıyoruz.kol ayrı bel ayrı para alıyolar..birimiz de estetisyenlik kursuna gideriz kullanmayı öğreniriz...lütfen zenginsin alıver..
Hee unutmusum yardimci kadinin var, isinde yetkilisin, iyi ki hatirlattin sagolhahahaha kıskanç...yardımcı kadınım var onu unutmuşsun..işyerimde yetkiliyim.hahahaha
Canım herşey içinde 16000
İmplant sadece 5000 zaten
Nedir nedir bizede de. Uyuyamm bu gece vallaSiz simartin durun misch i ben buldum onun asil kusurunutamam cok guzel ama onunda var minik bir kuurunu ama hayatta demem Aynbir tek benmi farkettim hlbu ki cokta gz onunde ama hahaaaaa...mischim o kadar kusur kadi kizindada olur uzulme sakin
Hee unutmusum yardimci kadinin var, isinde yetkilisin, iyi ki hatirlattin sagolBak yine eziyorsun beni
Mayis da marmarisdeyim nasip ise ameliyatini yaptiralim bana gecelimEvet bidigim bodrumda ayy neguzel olur mayista bulususcaz ama dmi kislar
Benim ki 29 diş. Ben iyi fiyata yaptırdım. Ha aslında altın kaplatacaktım ama modası geçti diye yaptırmadımabaaav kıza bak ya çerez parası gibi bahsediyo..tank gibi üstümüzden geçti bizim..her şey içinde olmasaymış bari bi de...ben çok ucuza yaptırmıştım 6 dişi
Tabii ki sen ezebilirsinavrupadasın , medeniyetin beşiğindesin seni kim ezebilir yavrumm..
He canım hee. Öyle yapıyoduk
AhahahhhhhaBenim ki 29 diş. Ben iyi fiyata yaptırdım. Ha aslında altın kaplatacaktım ama modası geçti diye yaptırmadım
Benim ki 29 diş. Ben iyi fiyata yaptırdım. Ha aslında altın kaplatacaktım ama modası geçti diye yaptırmadım
inadına hafta sonu oturcam tm mesajları okkyacam ..neler diyonzu kimbilir arkamdan..
AhahahhhhhaAltin kaplatmafigin iyi olmus , yolda kavirirlardi seni
ben çaktırmadan atıyom hava en azından..seninki ne böyle anacım..printe bak kızdaki mütevaziliğe..damdösyon larda okumuş üstelik..
Sen bana görgüsüz mü diyon
Bitanem sen Iyi ol once dusunmen yeterli canimin ici ingilzceye basliycam ya cumartesi temuzda olucak ancak sen ozamana kadar dahada guzel tas fistik citir olmus olucaksin bodrumda beni ziyarete gelirsin artikMayis da marmarisdeyim nasip ise ameliyatini yaptiralim bana gecelim
Ne olur soyle bana ne olru yalvariyorummmmmm ne olurrrmischim ,sölemimm ne aldığımı ,kızarsınız...coook zararlı bişeyy....hem solemim de reklam da olmasın,kötü örnek de olmak istemem, ben kendimi biliom ve sadece 2 tanecik içip birakıyom ve bana coook iyi gelio bir hafta sürüyor etkisi ve en az 2-3 kilo ki istediğim zaten bu kadar,gidiyor cnm...sizler duymamış olun spora devammm.spor candır kuzular.
hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?