Dur hele senin daha cok yol katetmen lazim ne o bugun geldim birinci benim havalari sirani bekle..biz burda yabancilari sevmeyiz once isinmamiz lazim:)
Ay ben vucuduma bakmiuorum bile biliyorum cunku kusursuz oldugunu
Posterde turkan sultanin ona bakimde icim acilsin biaz diye
O zaman seni bagrimiza basmamis icin bizi pro yap dimi mish yapsin...yapsin yapsin
allahım kadına bakınca mı için açılıyo..gerard butler ın posterini yapıştır hemen..bradley cooper da olur.bu kafayla evlenemez başımıza da kalırsın sen..
ha ha ha ha benide sevinnnnyahu:))))))))))))ayyy ben çok eskiyim artık karta kaçtım k.k daaaaa
yok tanınıyorummm ben çok ünlüyümmm yüzüm olmazzzyüzünü göster bize önce
burda herkes de sevgi arsızı çıktı arkadaş..gelen beni sevin diyo.
ay bu yüzlerden sıkıldım yetmiyo bana..yeni yüz istesek astarını istersiniz diyecekler...
Ha haaa ben erkeklerde robert de niro yu severim cirkin yakisiklilari yani :) evde kaldim zaten daha ne olsun
vaaaay..biz gönüllerin pro suyuz bacım..paranın satın alamayacağı şeyler de var unutma
yok tanınıyorummm ben çok ünlüyümmm yüzüm olmazzz
yüzünü göster bize önce
burda herkes de sevgi arsızı çıktı arkadaş..gelen beni sevin diyo.
ay bu yüzlerden sıkıldım yetmiyo bana..yeni yüz istesek astarını istersiniz diyecekler...
yok tanınıyorummm ben çok ünlüyümmm yüzüm olmazzz
Peganum yok hic eee kiz akli basinda burayi okuyunca dehsete kapilmistir:) pukkanin bana dedigi gibi bunlarin estetige degil beyin nakline ihtiyai var diyodur ha haaaaa
çirkin seveceksem al pacino once gelir..
sen gerard a bi bak kesin seveceksin
alemsinnn sesle güldümmmm meme olur karın olur bacak olur yüz olmazzzzzyüzün olmaz ama göğsün olur..tövbe tövbeee
Bir seni goremeim ben resim eklemismiydin sen?
yok resim eklemedi..aç aç aç..beşi bi yerde istiyo
yok resim eklemedi..aç aç aç..beşi bi yerde istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?