Kızlar Serhat Tuncer ve Tuğrul Bey'le görüştüm iki Dr da klasik germeye 55 e kadar ihtiyacımın olmadığını söyledi,iki Dr da gayet iyiler,ikisininde hasta sonuçları güzel. Ben kararımı verdim,yarın Tuğrul bey kas asma,mını karın germe,alt üst gözkapağı ve burun a karar verdi, Serhat bey de aynılarını söyledi ama Serhat bey endoskopik yanak kaldırmayı ve gıdı germeyi de önerdı.tugrul gıdını bırak şimdilik kilo verince hallederiz geçmezse dedi.yarın sabah 8 de Tuğrul bey ameliyata alacak beni,Ercan bey ile konustum,randevumu iptal ettim.
Ben kararlıydım ama endo kafama yatmıyordu ve hemen hemen tüm sorunlarımın cevabını aldımpukiiiiii gercek mii kız..kafa bulmuyosun di micanım çok sevindim akıllı kızsın sen, doğru kararı vermişsindir.. yarına nasıl gün verdi hemen, ameliyat günü de almış mıydın..hangi hastane?
demek ki burda olsan hemen karar verecekmişsin..uzaktasın diye böyle olmuş
Ben kararlıydım ama endo kafama yatmıyordu ve hemen hemen tüm sorunlarımın cevabını aldım
sana mını germede olabılırdı neden vazgectınkı tamamen yuz germeden serhat tuncerı cok beyendıgını bılıyodum ama tugrul turanı dusundugunu bılmıyodum muzafer celıkle gorustunmu onuda beyenıyodunKızlar Serhat Tuncer ve Tuğrul Bey'le görüştüm iki Dr da klasik germeye 55 e kadar ihtiyacımın olmadığını söyledi,iki Dr da gayet iyiler,ikisininde hasta sonuçları güzel. Ben kararımı verdim,yarın Tuğrul bey kas asma,mını karın germe,alt üst gözkapağı ve burun a karar verdi, Serhat bey de aynılarını söyledi ama Serhat bey endoskopik yanak kaldırmayı ve gıdı germeyi de önerdı.tugrul gıdını bırak şimdilik kilo verince hallederiz geçmezse dedi.yarın sabah 8 de Tuğrul bey ameliyata alacak beni,Ercan bey ile konustum,randevumu iptal ettim.
Burun az normal burun amelıyatı değiliçinin rahat olması çok önemli canım..kafanı karıstırma artık..erkenden uyu dinlen..sonrasında şişme sorunun da bizlerdeki gibi olmaz, kafana takıp panik de olmazsın..oooh biz de rahatız sana uygun olmuş bu tarz..hepsinin minisini seçmişsin..yüzde az, karında az müdahale..
Tam germe ye uygun degilmişimsana mını germede olabılırdı neden vazgectınkı tamamen yuz germeden serhat tuncerı cok beyendıgını bılıyodum ama tugrul turanı dusundugunu bılmıyodum muzafer celıkle gorustunmu onuda beyenıyodun
Etıca Levent sabah 8 depukiiiiii gercek mii kız..kafa bulmuyosun di micanım çok sevindim akıllı kızsın sen, doğru kararı vermişsindir.. yarına nasıl gün verdi hemen, ameliyat günü de almış mıydın..hangi hastane?
demek ki burda olsan hemen karar verecekmişsin..uzaktasın diye böyle olmuş
Cano mini germeyede uygun değilim öyle dediler yanak dokusu iyiymişsana mını germede olabılırdı neden vazgectınkı tamamen yuz germeden serhat tuncerı cok beyendıgını bılıyodum ama tugrul turanı dusundugunu bılmıyodum muzafer celıkle gorustunmu onuda beyenıyodun
Etıca Levent sabah 8 de
Tam germe ye uygun degilmişim
Cano mini germeyede uygun değilim öyle dediler yanak dokusu iyiymiş
kan tahlılerın yapıldı mı mr cekılcektı bıdeCano mini germeyede uygun değilim öyle dediler yanak dokusu iyiymiş
kan tahlılerın yapıldı mı mr cekılcektı bıde
Kızlarrr anca girip okudum mesajları. Canlar dişlerim takıldı. Ama implantlar sonra açılıp diş takılacak. Birde bi tane diş düştü kırıldı. Tekrar git gel olacak. Yazık yetiştirsin diye ayın 20 si demiştim düğünü. Adam 20 sine o düşeni yetiştiricem diye yeminler etti. Utandım yalanımdan. Ama napim. 25 i desem 24 ünde anca takacaktı. Neyse eve geldim bisküvi yiyim dedim. Amanın ön alt dişler nasıl sızlıyo basıldıkça üstüne. Gene moralim bozulduBen bu diş dr yi napimmmm
Print canım ctesi yaş günü değilmiydi. O bi sonraki haftamıydı. Umarım yetişir temizlik. Tam bitince resimleri yolla.
Nevin canım dualarımız senle. İyi olur umarım. Dün tr ye gel, bugün dr ile görüş, ertesi gün ameliyata gir. Nasıl hızlısın. Şoklardayım
Ben hayatta yapamam. Düşünür taşınır en sonunda ya tümden vazgeçerim ya da mutlaka ertelerim. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Darısı başına black cim. Mr çekildi , dr bulundu, olayın yarısı bitti hiç olmassa.senin içinde herşey iyi olsun
Misch cancağzım senin yüzde de olumlu gelişmeleri okudum. Çok sevindim. Hasetimden lipo yerine önce yüzü mü yaptırsam yaw
kuzucum bıskuvıler bogazınamı dızıldı kıyamam bıtsınde kurtul ınsallah dıs cok bela bısey darısı basıma amın ınsallahKızlarrr anca girip okudum mesajları. Canlar dişlerim takıldı. Ama implantlar sonra açılıp diş takılacak. Birde bi tane diş düştü kırıldı. Tekrar git gel olacak. Yazık yetiştirsin diye ayın 20 si demiştim düğünü. Adam 20 sine o düşeni yetiştiricem diye yeminler etti. Utandım yalanımdan. Ama napim. 25 i desem 24 ünde anca takacaktı. Neyse eve geldim bisküvi yiyim dedim. Amanın ön alt dişler nasıl sızlıyo basıldıkça üstüne. Gene moralim bozulduBen bu diş dr yi napimmmm
Print canım ctesi yaş günü değilmiydi. O bi sonraki haftamıydı. Umarım yetişir temizlik. Tam bitince resimleri yolla.
Nevin canım dualarımız senle. İyi olur umarım. Dün tr ye gel, bugün dr ile görüş, ertesi gün ameliyata gir. Nasıl hızlısın. Şoklardayım
Ben hayatta yapamam. Düşünür taşınır en sonunda ya tümden vazgeçerim ya da mutlaka ertelerim. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Darısı başına black cim. Mr çekildi , dr bulundu, olayın yarısı bitti hiç olmassa.senin içinde herşey iyi olsun
Misch cancağzım senin yüzde de olumlu gelişmeleri okudum. Çok sevindim. Hasetimden lipo yerine önce yüzü mü yaptırsam yaw
dualarımız senın pukacım ınsallah cok ıyı oucak her sey cok ıyı bır karar verdınCano mini germeyede uygun değilim öyle dediler yanak dokusu iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?