canım çok sağol..gözlerim bile kanlanmıştı..pilatesle idare edeceğim bir süre..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim, nihayet geliyorumHayirlisi olsun Pukkapad iyi yolculuklar cnm.
kendini fazla zorlama lütfen. daha yeni ameliyatlısın. Allah korusun bişi olabilir. Doktora sor spor dans yapabilirmiyim ne ölçüde die.kızlar bugün garip bir şey oldu..zumba yaparken coşmuşum biraz..tempolu yaptım , genelde öyle yaparım.ordan çıktım ağırlık çalıştım ..yanaklarımın alev aldığını hissettim bi ara..neyse bitti.soyunma odasına bir gittim yüzüm pancar gibi kıpkırmızı..saunada bile böyle olmam..elmacık kemiklerinin üstünde üçgen şeklindeki hat nerdeyse kanayacak o kadar kırmızı , gözenekler açılmış..yüzün asıldığı hattın orası bir parmak yer hiç kızarmamış beyaz, onun dışındaki yerler feci durumda..acayip yanıyor bir de..paniğe kapıldım kötü bir şey mi olacak diye..saçımı kurttum eve geldim biraz zaman geçti..şimdi yanma geçti renk de acıldı ama hala pembe..ödemden mi böyle oldu hiç anlam veremedim...
kıslar benim kocaya nazar edeceğiniz. beni bi aldatsın hepinizi tek tekkkkkkkkkk bulup yolmam mı. bakın takıntılı ilaç kullanan biriyim. ahanda yolarım çizerim cezada almam. onun için nazar etmeyin. tükürün. totonuzu kaşıyın. tahtaya vurun. hepsini birden yapın ki kesin sonuç olsun.hımmmmmm.... aslında şöyle bir konfirme yapın....dışarıda klozete küt diye mi oturuyor en azından silip de mi oturuyor..bakın bu detay önemliii...nazın kocayı ve şerefi göz önüne alın bakın kıyaslayın.
Ayy mischhhhh cruise da yer var mıAlandayiz hihohahhaa yediniz ayvayi geliyorum
yaşasınnnnnnnnnnn zumbadan yırrtık. şimdi biras da pilates için nazar yaparsam elinde bi tek köpüşlerle yürüyüş kalacak ki onu da yapıversin .canım çok sağol..gözlerim bile kanlanmıştı..pilatesle idare edeceğim bir süre..
hımmmmmm.... aslında şöyle bir konfirme yapın....dışarıda klozete küt diye mi oturuyor en azından silip de mi oturuyor..bakın bu detay önemliii...nazın kocayı ve şerefi göz önüne alın bakın kıyaslayın.
kızlarrr coooookkk mutluyummmmmmmm
mutfak geldi ,takılıyor ,banyo bitti gibi, oda şu an temizliyorlar bitti gibi yani adam dedi ki ,bu akşam bitecek yarın da sadece elektrik aksamı yapılacak en gec öğlen terk edeceğiz sizi dedi...ayarladım temizlikçileri falan yarın ,ve c tesi geleceklerrrr...
2. sevindiğim konu, black mutluuu olduuuu..yeniden gelip takıntılarını yazmasını ve onu hoppala yapmamızı bekliyorum....
herkesler iyi,pukka geliyor ,naz dişlerinden ne haber...
hadin çook işim var gelemezsem de yakında cici ev fotolarıyla dönecemm kuşlar.byyy
mischh hava güzelll gez bizim yerimize ve gel gördüklerini anlat.....
kızlarrr coooookkk mutluyummmmmmmm
mutfak geldi ,takılıyor ,banyo bitti gibi, oda şu an temizliyorlar bitti gibi yani adam dedi ki ,bu akşam bitecek yarın da sadece elektrik aksamı yapılacak en gec öğlen terk edeceğiz sizi dedi...ayarladım temizlikçileri falan yarın ,ve c tesi geleceklerrrr...
2. sevindiğim konu, black mutluuu olduuuu..yeniden gelip takıntılarını yazmasını ve onu hoppala yapmamızı bekliyorum....
herkesler iyi,pukka geliyor ,naz dişlerinden ne haber...
hadin çook işim var gelemezsem de yakında cici ev fotolarıyla dönecemm kuşlar.byyy
mischh hava güzelll gez bizim yerimize ve gel gördüklerini anlat.....
ayy durun şunu da yazayım da oyle gideyim...
velevki oldu ,olmaz ihtimal dışı yaaa ..hayali bir olay gibi yani olsa bile....sen gel bizi dövvv..hic problemm dilll,sinirin çıkar...ama biliyon burda ekip sağlam....biz varız.....yaradana sığınır bir döveriizzz anacııımmmm alllah yarattı demeyiiizzz..ben kendimden önce dövmede black e güveniyorum..allah için iyi döver..sonra marco diyorum ve pukka da bir iki patlatır da..misch den pek emin değilim ,pek bi insan aşığı..insan hakkı der ama der ..mahkeme hak hukuk der gibime geliyor..ama cevresi geniş en azından istihbarat yapar iz sürer ..bak bundan eminim.
Alandayiz hihohahhaa yediniz ayvayi geliyorum
yaşasınnnnnnnnnnn zumbadan yırrtık. şimdi biras da pilates için nazar yaparsam elinde bi tek köpüşlerle yürüyüş kalacak ki onu da yapıversin .