Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a gelmıssınız pekı oyle olsun bakımm
Buradayim Oslediniz mi benimarcooo efsuuuun naaaz burda mısınız...raporluyum yarın, bi parca daha gec yatabilirim..
puki zaten hiç girmemiş ..aylin uyudu..
puki nelerdesin canım..
Buradayim Oslediniz mi beni
Bugun alisverisdeydik, kizimin arkadasi geldi vs onlarla ugrastim, simdi bes dakika olsun gireyim dedim,mailleri okuyamadim daha ama ekli olanlari actim baktim, resimleri gordum
Bende sizi ozledim Mailleri artik el ayak cekilince uyumadan once okurum diye dusunuyorum,özledik tabi nerdesin bakıyım..
maillist coştu nasıl okuyacan onu düşün..
Evet ama resimin birinde benim yasadigim sehirin adi yaziyor onu merak ettim,nerde cekilmis diyenazın süper resimleri di mi..
Evet ama resimin birinde benim yasadigim sehirin adi yaziyor onu merak ettim,nerde cekilmis diye
Ogrendim dubai imisyeni cekti gonderdi diye biliyorum..hangi şehir ki?
Mailde yazisiyor naz digr kizlarlayeni cekti gonderdi diye biliyorum..hangi şehir ki?
Mailde yazisiyor naz digr kizlarla
Nereye, simdi naz geliyor?tamam kızlar hadi öptüm hepiciğinizi selam söyle
Esin hakli sende isgi kapatip yaz canimkızlar çıktım iyi geceleeer...ışık açık kalınca uyuyamıyorum diyo eşim..
Nereye, simdi naz geliyor?
Esin hakli sende isgi kapatip yaz canim
burdayımmarcooo efsuuuun naaaz burda mısınız...raporluyum yarın, bi parca daha gec yatabilirim..
puki zaten hiç girmemiş ..aylin uyudu..
puki nelerdesin canım..
ozledık pukacım neredesın bakımmOgrendim dubai imis