• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Öncesi-Sonrası Fotoğraflı

Hanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayı düşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn :KK43:(
Canım devlet silik
Hanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayı düşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn :KK43:(
canım devlet karşılamıyor ki silikonu ;) en azından son durum böyleydi.

Zaman geçtikçe daha da küçülücek mi peki deneyimlisin sonuçta, çok çok teşekkür ederim beğendiğiniz zaman biraz da olsa moralim düzeliyo :)

benim 3. ayım bitti ve gerçekten ödemler inince küçülüyor..bende hoşnut değilim..kamelya beni eklermisin canım

6 ayda baya uzun bir süre ya :KK43: ben önceden destekli sütyenler kullandığımda göğüs aram bu kadar boş değildi güzel dururdu. O yüzden hiç bu kadar ayrık kalacağını düşünmemiştim, hayal kırıklığı yaşadım resmen. Göğüslerim büyük değil ideal bir boyda olmuş ama daha da ufalmasından korkuyorum açıkçası çünkü ameliyat etkisindne dolayı şiş bir halde ve ilerde o şişlikler inecek ve daha da küçülücek diye biliyorum, öyle bir şey olursa estetiği yaptırmamın hiç bir anlamı kalmıcak diye çok korkuyorum
bende ameliyat olmak istiyenlerdenim benie eklermisin canım ve bence biraz bekle 2 ameliyat için acele etme belki ilerde yumuşak olunca hoşuna gider memnun kalırsın

Kilo falan alayım deme, arası çok boşluk da değil. Çok muhteşem görünüyorlar :oops:

Daha da güzelleşmiştir eminim.

Gogus ayrikligi ayni kaliyo sadece gogusler yumsayinca sutyenle toparliyosn ama ilk baslarda sert oldugu icin baya ayrikmis gbi geliyo insana ayriklik gogus yapisiyla ilgili silikonda olsa degismiyo dye dusunuyorm yani en azndan burda gordklerme ve kendme bakarsam ole

merhaba arkadaşlar bende 2 çocuktan sonra göğüs estetiği konusunda araştırma yapmaya başladım.Ankarada yaşıyorum ve koltuk altı bana sanki daha az iz ve his kayıplı gibi geldi. Kaç gündür yüzlerce paylaşım okudum ama kafam karıştı. Yardımcı olurmusunuz?

merhaba arkadaşlar bende 2 çocuktan sonra göğüs estetiği konusunda araştırma yapmaya başladım.Ankarada yaşıyorum ve koltuk altı bana sanki daha az iz ve his kayıplı gibi geldi. Kaç gündür yüzlerce paylaşım okudum ama kafam karıştı. Yardımcı olurmusunuz?

Koltuk altı yöntem düşünüyorsanız çok iyi bir doktora,, emin ellere teslim etmelisiniz kendinizi. Koltuk altı yöntemde protezi düzgün cebe yerleştirmek en zor yöntemdir. Her yöntemin riskleri ve zorlukları vardır ancak koltuk altını doğal sonuçlar verecek şekilde yapabilecek doktor sayısı çok yoktur. Dokunuz varsa kas üstü,, göğüs altı kesisi düşünebilirsiniz?

Canm ben koltukaltı kesisi ile oldum. Bu yöntemi her plastik cerrah uygulamıyor. Eğer bu yöntemi istiyorsan , bu yönteme aşina olan bi Dr seç. Hayırlı olur inşallah kararın.

Canm ben koltukaltı kesisi ile oldum. Bu yöntemi her plastik cerrah uygulamıyor. Eğer bu yöntemi istiyorsan , bu yönteme aşina olan bi Dr seç. Hayırlı olur inşallah kararın.
Ankarada mı yaşıyorsunuz ve hangi doktoru önerirsiniz tecrübelerinize ihtiyacım var benim meme dokum var amaneredeyse 40 ay emzirdim ve sonuc bilirsiniz acaba düzelirmi

Koltuk altı yöntem düşünüyorsanız çok iyi bir doktora,, emin ellere teslim etmelisiniz kendinizi. Koltuk altı yöntemde protezi düzgün cebe yerleştirmek en zor yöntemdir. Her yöntemin riskleri ve zorlukları vardır ancak koltuk altını doğal sonuçlar verecek şekilde yapabilecek doktor sayısı çok yoktur. Dokunuz varsa kas üstü,, göğüs altı kesisi düşünebilirsiniz?
Ankarada kimi önerirsiniz

Ankarada kimi önerirsiniz
Canım, koltukaltı kesisi ile SADECE KAS ALTI oluyor diye biliyorum. ️Kasaltı da hiç dokusu olmayanlarda uygulanan bi yöntem. Senin dokun varsa bu yöntem sana uygun değil. Kasüstü olmalı . Bu da memealtı kesisi veya meme ucu kesisi demek. Benim Dr umun adı Volkan Tayfur , ben çok memnun kaldım. Ankara'da Dr alternatifi çok. Çok iyi sonuçlar var. Ilk muayeneler hep ücretsiz , tek tek git hepsine, hangisi aklına yatarsa ;)

Canım, koltukaltı kesisi ile SADECE KAS ALTI oluyor diye biliyorum. ️Kasaltı da hiç dokusu olmayanlarda uygulanan bi yöntem. Senin dokun varsa bu yöntem sana uygun değil. Kasüstü olmalı . Bu da memealtı kesisi veya meme ucu kesisi demek. Benim Dr umun adı Volkan Tayfur , ben çok memnun kaldım. Ankara'da Dr alternatifi çok. Çok iyi sonuçlar var. Ilk muayeneler hep ücretsiz , tek tek git hepsine, hangisi aklına yatarsa :KK66:
Önce bilgilenmek ve sizlerden tecrübe edinip öyle doktora gitmek istiyorum doktora kapılıp kalmak istemiyorum

Back
X