- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım devlet silikHanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayı düşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn (
canım devlet karşılamıyor ki silikonu en azından son durum böyleydi.Hanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayı düşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn (