6 ayda baya uzun bir süre ya ben önceden destekli sütyenler kullandığımda göğüs aram bu kadar boş değildi güzel dururdu. O yüzden hiç bu kadar ayrık kalacağını düşünmemiştim, hayal kırıklığı yaşadım resmen. Göğüslerim büyük değil ideal bir boyda olmuş ama daha da ufalmasından korkuyorum açıkçası çünkü ameliyat etkisindne dolayı şiş bir halde ve ilerde o şişlikler inecek ve daha da küçülücek diye biliyorum, öyle bir şey olursa estetiği yaptırmamın hiç bir anlamı kalmıcak diye çok korkuyorumkeşke albüm yapsaydın bu şekilde herkes görür önemi yok demekki senin için sorularına gelirsek hiçbir şekilde göğüs aran kapanmaz o senin yapın ile alakalı gayet doğal olmuş bazı şeyleri dr lar değiştiremiyo malesef sporcu sütyeni iki ay giymen lazım 6. aydan sonra memelerin iyice yumuşayacak o zaman dekolte oluşur sütyen için yada özel sütyenler var dekolte yapmak için öyle bi şey kullanabilirsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik Öncesi-Sonrası Fotoğraflı
- Konu Sahibi kamelyaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet canım farkındayım, teşekkür ederim :) zaten biraz daha aktif kalsın soru sonradan fotoyu silecem. Umarım canım beklentilerin karşılanır. Şu an ki göğüs ölçün ne pekiKamelya arkadaşım fotoğrafın herkese açık biliyor musun ? Yani dışarıdan ziyaretçi olarak girenlerde fotoğrafını görebiliyor belki farkında değilsindir diye uyarmak istedim. Bu arada gayet güzel olmuş arkadaşım ben Şubat'ı bekliyorum ameliyat için umarım yıllardır çektiğim göğüs problemim sona erer
çok teşekkür ederim tatlımm:)çok doğal olmuşlar canım
Zaman geçtikçe daha da küçülücek mi peki deneyimlisin sonuçta, çok çok teşekkür ederim beğendiğiniz zaman biraz da olsa moralim düzeliyo :)Bence cok güzel olmus gögüslerin keske benimki de böyle olsaydi. Zaman gectikce daha da iyi olacaktir sikinti yapma suan bile hos duruyor
- 10 Ağustos 2015
- 105
- 12
- 13
- 34
Zaman gectikce kendini daha da toplar gögüsler vucudunla bütünlesir daha iyi durur suan ameliyatli oldugu belli ama ilerki donemler de daha da güzellesir gögüslerin suan biraz sabir :)Zaman geçtikçe daha da küçülücek mi peki deneyimlisin sonuçta, çok çok teşekkür ederim beğendiğiniz zaman biraz da olsa moralim düzeliyo :)
kamelyaaa bilgi için teşekkür ederim arkadaşım şu an 80 b kullanıyorum ama fazla derim ancak bu ölçüye girebildiği için sanırım toparlama işlemide olursa çok iz kalır çok sancılı bir süreç olur diyorlar ve geröekten korkuyorum neyse hayırlısı olsun.. Cicilerin çok güzel olmuş güle güle kullan
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
6 ayda baya uzun bir süre ya ben önceden destekli sütyenler kullandığımda göğüs aram bu kadar boş değildi güzel dururdu. O yüzden hiç bu kadar ayrık kalacağını düşünmemiştim, hayal kırıklığı yaşadım resmen. Göğüslerim büyük değil ideal bir boyda olmuş ama daha da ufalmasından korkuyorum açıkçası çünkü ameliyat etkisindne dolayı şiş bir halde ve ilerde o şişlikler inecek ve daha da küçülücek diye biliyorum, öyle bir şey olursa estetiği yaptırmamın hiç bir anlamı kalmıcak diye çok korkuyorum
inan anlıyorum seni çünkü ameliyat öncesi dr um elleri ile memelerimi birleştirip böyle olacak demişti ama tabiki olmadı meğer yapısalmış küçülme yaşamazsın kas altı olduğu için zamanla kas kendini salacak daha iyi duracak 15. günden sona ellemeye başla ufak ufak yumuşaması hızlanır yaza kadar eminim memelerin çok iyi olacak merak etme
ımm teşekkür ederim canım umarım öyle olur :)inan anlıyorum seni çünkü ameliyat öncesi dr um elleri ile memelerimi birleştirip böyle olacak demişti ama tabiki olmadı meğer yapısalmış küçülme yaşamazsın kas altı olduğu için zamanla kas kendini salacak daha iyi duracak 15. günden sona ellemeye başla ufak ufak yumuşaması hızlanır yaza kadar eminim memelerin çok iyi olacak merak etme
Bence gayet doğallar..Çok zayıfsın, zayıf olduğun için daha büyük meme doğallıktan uzak olurdu. Gayet güzel görünüyorlar.
soocute sen meme olmuştun değil mi?
Ben de sene sonu düşünüyorum, izlemeye alman mümkün mü? Beni az buçuk tanırsın belki lazerlipo konularından :)
inan anlıyorum seni çünkü ameliyat öncesi dr um elleri ile memelerimi birleştirip böyle olacak demişti ama tabiki olmadı meğer yapısalmış küçülme yaşamazsın kas altı olduğu için zamanla kas kendini salacak daha iyi duracak 15. günden sona ellemeye başla ufak ufak yumuşaması hızlanır yaza kadar eminim memelerin çok iyi olacak merak etme
Ben de sene sonu düşünüyorum, izlemeye alman mümkün mü? Beni az buçuk tanırsın belki lazerlipo konularından :)
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
aldım canım bi yıl doldu bile :)Bence gayet doğallar..Çok zayıfsın, zayıf olduğun için daha büyük meme doğallıktan uzak olurdu. Gayet güzel görünüyorlar.
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
O boşluk protezlerin yumusayip doğal göğüs formuna geldikçe doluyor ve yaklaşıyor merak etme benim de öyleydi yanlardan tasiyordu hatta şimdi yanlarda hiç yok ve birbirine yakinligi gayet güzel 6 ay oldu benim 3 4 aydan önce olmuyor ama sabret çok güzel ve doğal oluyor zamanla
- 19 Eylül 2015
- 77
- 26
- 3
- 30
Yinede eski halinden cok daha güzel gorunuyorlar ve estetik oldugu da hic belli olmuyor canım ama sanki kas üstünde olsaydi daha buyuk durabilrdi eski halini inceledimde göğüs aran çok acik bence daha buyuk bir slikonla dahada açilcakti ve uçlari yanlara bakcakti oyle bir goruntu olmasın diye doktorun kucuk koymuş olmalı bunlari biraz kullan baska doktorlarada muane için gidersin kafana fazla takmaameliyat öncesi zaten doktora isteğimi söyledim, zor da olsa koca koca göğüs yapmasına ikna ettim kendisini :)
ama ameliyat sırasında protezleri denemiş 300 cc ancak alabilmiş göğüslerim, yani estetik bile beni kurtaramadı. Beklentilerimden çok daha kötü bir göğüslerim oldu, moralim çok bozuk, doktora da kızamıyorum napıcağımı hiç bilmiyorum. Biraz kilo almayı deniycem, belki ilerde ikinci bir estetik daha olucam bu şekilde çok mutsuzum
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Aaaaa sakın kullanma. Dr um 1 yıl Telli ve destekli sütyen YASAK dedi. Zaten kullansan bile memelerin yine birleşmez. Kas yanlara doğru itiyor protezleri ve kas hala sert ve gergin. O yüden memelerin girdiği kabın şeklini almaz daha üstler dolu altlar boş durur.Göğüs aramdaki boşluğu görünce inan çok üzülüyorum hiç böyle hayal etmemiştim ama beğenmen beni çok sevindirdi :) ben push up sütyenlerden kullansam acaba bir sorun olur mu doktorum bana sporcu sütyenini önerdi 3 hafta için ama böyle kıyafetler içinde hiç güzel görünmüyo diye push up sütyen kullanmak istiyorum
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım göğüs kası çok güçlü bir kastır. Protez şu anda onun altında , onun baskısı altında . Göğüs kasın " Allah Allah bunlar ne yaaa, nerden çıktı bunlar "diyip onları ezip , kaburgaya yapışık haline dönmeye çalışıyor.şu anda memelerin sert di mi ??? Ama aslında SİLİKONLAR sert değil ki , bıngıl bıngıl bişey. Sert olan göğüs kasların şu anda. Yani zamanla o kaslar gevşeyecek, protez üzerindeki baskıyı bitirecek ve protezin kendini bırakmasına iZin verecek.yani şu anda koni gibi duran memelerin , 3 ay sonra gerçek şeklini alacak. Çünkü ben bu süreci yaşıyorum. 3. Ayıma girdim ve ameliyattan sonra piramit gibi duran memelerim şu anda daha yuvarlak ve daha çıktı duruyor. Sabret canım.@Chapter1 canım ya aklıma takıldı gece gece, şu an daha göğüslerim ödemli mi yani ilerde bu boyut küçülecek mi? nette şöyle araştırdım hep ödemlerden söz ediliyo ve ilerde daha da küçüleceği şişliklerin ineceği yazıyo. Yani bu hali şimdi şiş mi inecekse geriye ne kalacak onu merak ediyorum ama bi de hani kas altı ilerde silikon şeklini tam alır demiştin nası olucak şu an aklım karıştı
- 15 Mart 2015
- 1.908
- 1.488
- 133
ama hala çok ufak ya, giydiğim hiç bir giysi üzerimde güzel durmuyo yine memesiz gibi duruyo protezler yerleşinde göğüs ne kadar daha büyük olucak böyle kalmasına çok sinir oluyorum, tamam canım yarın fotoğraf çekerim sabah daha net çıkıyo
Canım gerçekçi olmak gerekirse küçük olmuşlar. Benim ameliyattan önceki fotolarım neredeyse senin after foton gibi. Doktoruna durumu izah etmelisin. Bana daha fazla alırmış gibi geldi. Olumlu yorum yapıp seni kandırmak istemem. Sütyensiz bir tişört giyip dışarı çıkabilmeliyim demiştim ben doktoruma. O da ona göre yaptı. Yani ben ameliyat sonrası push upa ihtiyaç durucaksam ne anladım o ameliyattan? Doktorunla tekrar bi konuş. Memnuniyetsizliğini dile getir. Olmadı sadece silikon fiyatlarını ödersin o yeniden ameliyat eder. Böyle yapıyorlar genelde şikayet olunca.
- 24 Nisan 2015
- 106
- 83
- 103
- 34
Arasinin okadar ayri olmasi bncede yapindan dolayi ama buyuklugu seni tatmin etmediyse icin rahat etmiyecek . Benim iki ay olucak ve dogallastikca daha küçük duruyo bence zaten doktorda 100 de 5 kadar kuculme oluyo demisti odemler gectik ce . Malesef bnmde kucuk oldu bunu Amelyat tan cikar cikmaz anliyabiliosun zamana gerek yok bnce kucuk se kucuktur zamanla buyumuyo ama dogallasiyo .
- 28 Eylül 2015
- 75
- 22
- 88
- 39
- 21 Ekim 2014
- 10
- 1
- 36
- 35
Hanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayı düşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn (