estetik olanlar işyerine verdiğiniz rapora ne yazdırdiniz:(

Ay birden soru yağmuruna tuttum di mi ameliyat öncesi psikolojisi işte 10 gün var da

Nasıl memnun musunuz sonuçtan benim en çok endişe ettiğim ele geliyor mu protez hissediliyor mu yoksa zamanla daha doğal bir his mi oluşuyor kaç takıldı size
Çok çok memnunum ben, çok şükür hiçbir sıkıntım yok. Şu an 8.5 aylıklar ve artık doğallaştılar epeyce, elime de gelmiyorlar. 325 cc yuvarlak kas altı takıldı. Benim hiç meme dokum yoktu, erkek göğsü gibiydi.

Nasıl da içinde yer etmiş demek ki buralara kadar gelip saldırıyorsun :) Ben senin güzelliğin hakkında herhangi bir yorum yapmış mıyım bul da getir bakalım..
senin içine dert olmasa fake konusunda hala uğrasmazdın canım ya kapalıymışsın bence insanlara karsı bu kadar kıskanc olma yerme dalga gecme namaz kılıyorsun madem insanlarla dalga gecilmiyceginide öğrenmelisin hepimizi allah yaratdı ya bak sen yaratılan yerlerinle oynuyorsun buna asla karsı değilim ama bu kadar insanlarla dalga gecip biraz doğal olsaydın keşke neyse iyi günler dilerim

Haydi kapı orda..

Allah Allah iki dk girmedim ortalık karışmış lütfen konu dışı yorum yapmayalım eskideki tartışmalar eskide kalsın ya da ilgili konularda tartışılsın rica ediyorumm

İnşallah benim de umudum o yani zamanla dogallasir diye umuyorum benim 2 çocuk dört yıl emzirme yüzünden biraz küçüldü göğüs döküm var aslında sarkık da değil esas sorunum karın derim çok gevsedi zayıf olmama ve spora ragmen toplamadi onu yaptirirken bari narkozu almisken memeyi de yaptirip destekli sutyene veda etmeyi dusunuyorum

He siz aslında karın için mi ameliyat olacaksınız? İkisi çok zorlamaz mı?

Yani göğüs dokum var derken dümdüz değil ama tabii de 75 i anca dolduruyor eh işte yani ama olmuşken o da olsun diye düşündüm bir daha da ameliyat olmak istemiyorum inşallah...

Yani göğüs dokum var derken dümdüz değil ama tabii de 75 i anca dolduruyor eh işte yani ama olmuşken o da olsun diye düşündüm bir daha da ameliyat olmak istemiyorum inşallah...
İnşallah kolay geçer ama emziren kadınlarda daha büyük protezler konulabiliyor, benim dümdüz ve sıkıydı derim, o halde 325 konuldu. Boyut konusunda doktorunuza sizi tatmin edecek büyüklüğü anlatın sonrasında küçük oldu diyenler oluyor.

Bakalım hayırlısı şu an hiç bir şey demedi tahlil için gittiğimde ölçümler yapılacak sarkma yok zayıf olduğum için fazla büyük olsun deme şansım yok zaten vücuduma giden bi büyüklük olsa iyi çok küçük de istemiyorum aslında gönlümden 325 ya da 350 geçiyor

Vücuduma uyacak en büyük demiştim ben de, çok memnunum.

Benim ameliyat olduğum hastane Acıbadem olduğundan, asla yanlış beyanda bulunmayız dediler. Zaten ameliyat raporunda en ince ayrıntısına kadar ameliyat anlatılmış, yemek tarifi gibi, bilmeyen bile raporu okuyup protez ameliyatı yapar o derece :) Sadede gelirsek ben hastane raporunu kullanamadım, yıllık izin kullandım. Yıllık iznimde apar topar kitle aldırdım dedim işyerine, kitle aldırmamıştım koydurmuştum aslında :) Çarşamba ameliyat oldum, Pazartesi işe giderim diye düşünüyordum ama servise binince hoplamaktan dikişlerim acıdı, acıdan ziyade korktum açıkcası. Soluğu sağlık ocağında aldım, kadın doktora denk geldim şansıma, anlattım durumumu, işyerine söyleyemiyorum ama çok iyi değilim dedim, 1 haftalık ameliyat sonrası soğuk algınlığı diye rapor yazdı sağolsun. Aklında olsun sağlık ocağında daha kolay rapor yazıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…