ooo milleti beğenmiyor memişlerini yaptırıyorNickte 54 yazıyor, Sakaryalı mısınız? :)
Çok çok memnunum ben, çok şükür hiçbir sıkıntım yok. Şu an 8.5 aylıklar ve artık doğallaştılar epeyce, elime de gelmiyorlar. 325 cc yuvarlak kas altı takıldı. Benim hiç meme dokum yoktu, erkek göğsü gibiydi.Nasıl memnun musunuz sonuçtan benim en çok endişe ettiğim ele geliyor mu protez hissediliyor mu yoksa zamanla daha doğal bir his mi oluşuyor kaç takıldı size
Nasıl da içinde yer etmiş demek ki buralara kadar gelip saldırıyorsun :) Ben senin güzelliğin hakkında herhangi bir yorum yapmış mıyım bul da getir bakalım..ooo milleti beğenmiyor memişlerini yaptırıyor
senin içine dert olmasa fake konusunda hala uğrasmazdın canım ya kapalıymışsın bence insanlara karsı bu kadar kıskanc olma yerme dalga gecme namaz kılıyorsun madem insanlarla dalga gecilmiyceginide öğrenmelisin hepimizi allah yaratdı ya bak sen yaratılan yerlerinle oynuyorsun buna asla karsı değilim ama bu kadar insanlarla dalga gecip biraz doğal olsaydın keşke neyse iyi günler dilerimNasıl da içinde yer etmiş demek ki buralara kadar gelip saldırıyorsun :) Ben senin güzelliğin hakkında herhangi bir yorum yapmış mıyım bul da getir bakalım..
Haydi kapı orda..senin içine dert olmasa fake konusunda hala uğrasmazdın canım ya kapalıymışsın bence insanlara karsı bu kadar kıskanc olma yerme dalga gecme namaz kılıyorsun madem insanlarla dalga gecilmiyceginide öğrenmelisin hepimizi allah yaratdı ya bak sen yaratılan yerlerinle oynuyorsun buna asla karsı değilim ama bu kadar insanlarla dalga gecip biraz doğal olsaydın keşke neyse iyi günler dilerim
Sizin belli mi ameliyat ayrıntılarınız?Ay birden soru yağmuruna tuttum di mi ameliyat öncesi psikolojisi işte 10 gün var da
İnşallah benim de umudum o yani zamanla dogallasir diye umuyorum benim 2 çocuk dört yıl emzirme yüzünden biraz küçüldü göğüs döküm var aslında sarkık da değil esas sorunum karın derim çok gevsedi zayıf olmama ve spora ragmen toplamadi onu yaptirirken bari narkozu almisken memeyi de yaptirip destekli sutyene veda etmeyi dusunuyorumÇok çok memnunum ben, çok şükür hiçbir sıkıntım yok. Şu an 8.5 aylıklar ve artık doğallaştılar epeyce, elime de gelmiyorlar. 325 cc yuvarlak kas altı takıldı. Benim hiç meme dokum yoktu, erkek göğsü gibiydi.
He siz aslında karın için mi ameliyat olacaksınız? İkisi çok zorlamaz mı?İnşallah benim de umudum o yani zamanla dogallasir diye umuyorum benim 2 çocuk dört yıl emzirme yüzünden biraz küçüldü göğüs döküm var aslında sarkık da değil esas sorunum karın derim çok gevsedi zayıf olmama ve spora ragmen toplamadi onu yaptirirken bari narkozu almisken memeyi de yaptirip destekli sutyene veda etmeyi dusunuyorum
Ameliyattan iki gün önce belli olacak zayifim gogus kafesim de dar 250 300 u gecmez gibi geliyor bana bakalım hayırlısıSizin belli mi ameliyat ayrıntılarınız?
Benim sabrım çoktur acıya dayanacak..karın mini olduğu için çok takmıyorum yağ da yok lipo olmayacak o yüzden hafif geçer esas meme düşündürüyor beniHe siz aslında karın için mi ameliyat olacaksınız? İkisi çok zorlamaz mı?
İnşallah kolay geçer ama emziren kadınlarda daha büyük protezler konulabiliyor, benim dümdüz ve sıkıydı derim, o halde 325 konuldu. Boyut konusunda doktorunuza sizi tatmin edecek büyüklüğü anlatın sonrasında küçük oldu diyenler oluyor.Yani göğüs dokum var derken dümdüz değil ama tabii de 75 i anca dolduruyor eh işte yani ama olmuşken o da olsun diye düşündüm bir daha da ameliyat olmak istemiyorum inşallah...
Vücuduma uyacak en büyük demiştim ben de, çok memnunum.Bakalım hayırlısı şu an hiç bir şey demedi tahlil için gittiğimde ölçümler yapılacak sarkma yok zayıf olduğum için fazla büyük olsun deme şansım yok zaten vücuduma giden bi büyüklük olsa iyi çok küçük de istemiyorum aslında gönlümden 325 ya da 350 geçiyor
Ben tam olarak ne yazdgni hatrlamadm bi bakym merak ettm :))Ben rapor almadım ama hastanedeki dosyamda asimetri yazıyordu, direkt ismi bu demek ki..