Estetik olan arkadaşlarım bi bakarmısınız lütfen.....

Arkadaşlar benim ameliyatımı ırfan Aydın yapacak. Hakkında pek bilgi bulamıyorum.

Hiç bilgisi olan var mı?

Açık ameliyat yapacagım diye ısrar ediyor. Daha çok da bundan korkuyorum..:a015:

aysu mrb,sonunda ameliyatımı oldum kayseride,üç gün oluyor elim yüzüm öle şiş ki klavyeyi zor görüyorum :))

canım ben saffet beye ameliyat oldum,1750 dedi 1650 ye anlaştık,güneş hastanesinde oldum.merak ettiğin başka bişi varsa yardımcı olabilirim.benim özelden mesaj hakkım yok.msn ni gönderebilirsin mahsuru yoksa.daha seri olur :))

arkadaşlar bende estetik olmaya karar verdim...ama benimde görümcem bundan 7 8 sene önce burun estetiği olmuş ve ona da bir sorayım dedim sordum ve bana dedikleri şu:benim diyo estetik olduğumdan beri ne zaman grip olsam ne zaman ağlasam veya ne zaman burun akıntım olsa silmeye kalksam burnumu sürekli sızlıyor diyor ve doktorumda bana dediki diyor bu ömür boyu böyle gider dedi diyor..bana olma diyor ve bende daha da çok korktum açıkcası..gerçekten estetik olan herkesin aynı mı yoksa doktorundan mı kaynaklanan sorun anlamadım....fikirlerinizi bekliyorum herkese çok teşekkürlerzemuszemus

bence burun yapısından kaynaklanıyor.doktorunda öyle bir cevap vermesi ilginç ama hasas bir yapısı varsa da öyle demiş olabilir.benim 2 sene oldu.ilk gündede bir sıkıntı yaşamadım şimdide yaşamıyorum.

arkadaşlar bende estetik olmaya karar verdim...ama benimde görümcem bundan 7 8 sene önce burun estetiği olmuş ve ona da bir sorayım dedim sordum ve bana dedikleri şu:benim diyo estetik olduğumdan beri ne zaman grip olsam ne zaman ağlasam veya ne zaman burun akıntım olsa silmeye kalksam burnumu sürekli sızlıyor diyor ve doktorumda bana dediki diyor bu ömür boyu böyle gider dedi diyor..bana olma diyor ve bende daha da çok korktum açıkcası..gerçekten estetik olan herkesin aynı mı yoksa doktorundan mı kaynaklanan sorun anlamadım....fikirlerinizi bekliyorum herkese çok teşekkürlerzemuszemus

sanırım doktordon kaynaklı yada yengenden kaynaklı bir sorun olabilir :) benim 4. ayım olmasına rağmen sızlama yok, çok şükür. her söylenene bu kadar takma yoksa inan ameliyat olamazsın yerimseniben

X