İyi akşamlar öncelikle biraz içimi dökmek istiyorum yoksa stresten kafayı yeme noktasına geldim ..11 ay oldu burun estetigi yaptıralı bir türlü kabullenemiyorum olmuyor fotoğraflara çıkmıyorum çünkü yan profilimi görmeye dayanamıyorum, develt hastanesinde çok uygun bir fiyata ameliyat oldum çıkan burunu beğenemiyorum çünkü eski burnumdan eser yok her yeri ile oynanmış evet değişsin lakin dogal burun bu değildir, yüz şeklime uygun olmayan bur burun ve ben bu süreçte üç doktora gözüktüm üçü de bu burnuma ellenmez dedi kime göstersen çok iyi olmuş der dedi tamam da ben beğenmiyorum, istediğim bu değildi deyince alay eder gibi o zaman
estetik olmayacaktır diyorlar yani olup pişmanlık çeken bi insan napsın lütfen söyleyin kendimi başka hiç birseye veremiyorum ..bugün gittiğim doktor bursada kimseye gitmeme mi gidiyorsam da para biriktirip istanbul veya ankarada çok bilindik doktora gitmemi söyledi isim de verdi eren taştan gibi doktorlar...
Herseyi göze alıp kikirdagin alınmasını bile göze alıp gidiyorum ama yapamam demiyorlar psikojik rahatsızlığım varmış gibi davranıyorlar ,ben parayı biriktirene kadar zaten onların ki artacak ..napicam diye kara kara düşünüyorum. Forumda bi arkadaş vardı eski burnuna benzetip yaptıran o kadar umutlanmıştım ki, bende yaptırabilirim diye düşündüm ama doktor doktor gezince üzülerek eve dönüyorum