Estetik mi ! Asla mi ? Peki ya mecbur kalanlar ?

öncelikle resimleri görmek isterdim mümkünse özelden atarsan sevinirim
konuya gelirsek çevredekilerin ne düşündüğü beni zerre kadar ilgilendirmiyor açıkçası
kimin beni nasıl gördüğü,benim hakkımda ne düşündüğü,ne konuştuğu güzel yada çirkin gördüğü bunların hepsi kapımı kapattığımda dışarda kalan şeyler
ben ihtiyacım olduğunu düşündüm ve tek ikna etmem gereken kişi olan eşimi ikna ettim 5 ay önce ameliyat oldum çokta mutluyum iyiki yaptırmışım,aslında ilk başta eşim için yaptırdığımı düşünüyorumdum ama anlıyorumki ben sadece kendim için yaptırmış
evet bazı arkadaşlarıma göre küçük değildi göğüslerim ama emzirmeden dolayı deforme olmuş sütyenle üstlerdeki boşluğu doldurmaya çalışmak bu bile rahatsız edici
isteyen istediğini düşünsün ben izin verdiğim kadarıyla tanıyorlar beni ve benim izin verdiğim yerleri eleştirebilirler
bu operasyonu geçiren biri olarak söylüyorum hayat çok kısa kim ne yaşar bilinmez,sizi mutlu edebilecek bir ameliyatsa bu düşünün taşının kararınızı verin
ben bu kadar küçük şeylerden mutlu olabilen insanım ve burda mutlu olan her insanın mutluğundan mutlu olan insanım bence başkalarının kararlarını eleştirenler de bunu denesinler sonrasında eleştrilerini yine yapsınlar.

sevişirken sallanıyolarmıymış

canım albumum ozel albumm genele acık degıl..arkadas olarak ekleyenler gorebılıyo sende arkadas lıstemdeydın o yuzden gorebılıyodun..

mrb bende cok istiyorum bi ara vaz gecmistim ama olmadi olmuyo cok mutsuzum resmen bu yuzden bunalimdayim esimi nasil ikna edicem bilmiyorum. ama yaptiricam hayatim zehir gibi oldu bu yuzden.

mrb bende cok istiyorum bi ara vaz gecmistim ama olmadi olmuyo cok mutsuzum resmen bu yuzden bunalimdayim esimi nasil ikna edicem bilmiyorum. ama yaptiricam hayatim zehir gibi oldu bu yuzden.

canım bende evliyim başta istemezler sonrada cok begenirlerr iş onları ikna edene kadar işte kıskançlıklarından yapıyolar esasında ..inşş ikna edersin yaptırana kadarda aklından cıkmaz rüyana bile girer seni cok iyi anlıyorum hiç üzülme sadece kendi psikolojini anlat eşine mutsuz olduğunu anlayışlı bi eşin varsa kesin yaptırcaktır kolay gelsin canım

hala ikna edemedim edemiyorum cok mutsuzum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…