benimki bunun ilk halinin çok daha az içi dolu ve soldaki sarkık olanıama ameliyatla iki balona sahip olmak istemiyorum, çünkü okuyorum ve birçok erkek hoşlanmıyor bu durumdan. sevişirken sallanmıyormuş silikonlar doğal olanlar gibi
bi de biliyorum ki her ne kadar büyük meme de sevseler, küçük bile olsa sapıklıklarından bi şey kaybetmezler
çoğu erkek için kalça daha önemlidir ayrıca. çünkü kalça doğurganlığın simgesidir bilinçaltlarında
bir de özellikle küçük meme seven erkekler var
yav insan psikolojisini çok fazla etkileyecek kadar kötü hissediyorsa yaptırsın tabii, neden eleştirelim ki. kendi bilir
ben eskiye göre daha az takıyorum çünkü erkeklerin bayıldığı bazı ünlülerin de minicik memişleri olduğunu gördüm ve rahatladımbir de yakışıyo bana beee soldaki sarkık olmasa iyice rahatlıcam sanırım
telkinle de büyütcem zaten
gizeml senin ameliyat öncesi fotograflarini gördüm ve cok gecmis olsun diyorum hatta albümün acik oldugu icin bu konuya bakan arkadaslari da o albümü bir ziyaret etmelerini öneririm..
bir bayanin kocasindan farkli olmasi gerek diyorsa gizeml o zaman bir bildigi vardir elbet.. ve sizde bunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz..
empati kurabilmek cok önemli !
Canim bu konuyu gercekten estetik olan (buna ihtiyaci olupta ameliyat olan) arkadaslarimiza kötü gözle bakilmamasi icin ve onlari anlamaya calismak icin actim.
Ilk yorum senden geldi ve acik sözlülügün icin cok tesekkür ederim. Umarim bu konunun önemi anlasilir.
Elbette ki bir kadin sadece gögüslerinden ibaret degildir. Amma ve lakin kadini kadin yapan (fiziki acidan bakacak olursak) yine gögüsleri degilmidir?
Bence evet öyledir!
InsaAllah sende kendine güvenini tekrar kazanirsin canim benim.
mrb bende cok istiyorum bi ara vaz gecmistim ama olmadi olmuyo cok mutsuzum resmen bu yuzden bunalimdayim esimi nasil ikna edicem bilmiyorum. ama yaptiricam hayatim zehir gibi oldu bu yuzden.
canım bende evliyim başta istemezler sonrada cok begenirlerr iş onları ikna edene kadar işte kıskançlıklarından yapıyolar esasında ..inşş ikna edersin yaptırana kadarda aklından cıkmaz rüyana bile girer seni cok iyi anlıyorum hiç üzülme sadece kendi psikolojini anlat eşine mutsuz olduğunu anlayışlı bi eşin varsa kesin yaptırcaktır kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?