• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik mi ! Asla mi ? Peki ya mecbur kalanlar ?

açıkcası kendilerin de neyin var olduğunu bilmem ama neyin eksik olduğundan eminim canım.Birbirimizi anlamamaktan ileri geliyor ki artık umursamıyorum,umarım herşey istediğimiz gibi olur sağol, güzel dileklerin için canım.

Rica ederim.

Anlayis.. Cok önemli. Hayatin her alaninda her konuda her zaman her yerde.

Anlayissiz insanlar olup ciktik.

Öncesi ve sonbrası foto paylaşımı yasak olduğu için fotoları editlemek durumnda kaldım.

Estetiğe karşı değilim. Özellikle meme estetiğine. Çünkü kadını kadın yapan özelliklerden biri. İmkanı olanlar kendini iyi hissetmiyorsa yaptırmalı diye düşünüyorum.

Öncesi ve sonbrası foto paylaşımı yasak olduğu için fotoları editlemek durumnda kaldım.

Estetiğe karşı değilim. Özellikle meme estetiğine. Çünkü kadını kadın yapan özelliklerden biri. İmkanı olanlar kendini iyi hissetmiyorsa yaptırmalı diye düşünüyorum.

Tesekkür ederim. Ben silmeyi basardigimi düsünmüstüm ama olmamis sonra fark ettim.

Katiliyorum. Ilk sayfada da belirttigim gibi, kadin sadece gögüsten ibaret degil elbette.

Ama kadini 'kadin' yapanda iste tam bu organ.

Ve farz edin ki bu organa hatta bu organlara sahip degilsiniz?...

Son düzenleyen: Moderatör:
hayat cok uzun gıbı gorunuyor bıze ama cok kısa ve zaman hızla akıp gecıyo ve dunyaya ıkıncı kez gelme gıbı bır sansımızda yok..ne zaman öleceğimizide bılmıyoruz ve onun ıcın neden anı yasamıyoruzkı..
ben meme estetıgını gereksız ve luks gorenlerın burada işi olmadıgını dusunuyorum..benım mesela kendımı tatmın edecek goguslerım olsaydı bu amelıyatı olmazdım ve burdakı bır cok arkadasta benım durumumda..
ben ılerde evlendıgınde bır bayanın kocasındn farkı olması dusunenlerdenım..bayanı bayan yapan gogus degıl ama fızzıkende en onemlı bolge..
bırazda yasamayan anlamaz yanı..dumduz goguslerle yasayıp sakın plajları secmek ve yazın o desteklı sutyenlerle terlemek cok kotu bı duygu..
kımse yasamasın boyle bır durum ve empatı kurmadanda elestırmesın..

Neticede yaş sonbahara doğru ilerlediğinde estetiğinde duracağı bir durak olacaktır. bence zaman geçtikçe fiziki güzelliklerin yerini Samiha AYVERDİ'nin de dediği gibi ruhi güzelliklerin alması lazım.

Neticede yaş sonbahara doğru ilerlediğinde estetiğinde duracağı bir durak olacaktır. bence zaman geçtikçe fiziki güzelliklerin yerini Samiha AYVERDİ'nin de dediği gibi ruhi güzelliklerin alması lazım.

Konu moderatörler tarafindan onaylanipta acilmistir.

Leyla yanilmiyorsam sende bir ara estetik ameliyati olmayi düsünenlerdendin. Kararini degismene ne sebeb oldu?

Ve elalem icin yapanlarin konusu degil burasi. Fotograflardan da belli oldugu gibi o hanimlar 'el alem' icin degil kendileri icin bicak altina yattilar.

sen beni yanlış anlamışsın canım.ben kararımdan dönmedim yazdıklarımdan böyle bir anlam çıkarmanada şaşırdım.elalem için yaşamıyoruz kendimiz ve mutluluğumuz için yaşıyoruz demek istedim.kim ne derse desin yaptıracağım.ne zaman kısmet olacak bilmiyorum ama hep bir sorun çıkıyor.

Tesekkür ederim. Ben silmeyi basardigimi düsünmüstüm ama olmamis sonra fark ettim.

Katiliyorum. Ilk sayfada da belirttigim gibi, kadin sadece gögüsten ibaret degil elbette.

Ama kadini 'kadin' yapanda iste tam bu organ.

Ve farz edin ki bu organa hatta bu organlara sahip degilsiniz?...

cnm ilk sayfadaki resimler silinmş neden acaba. o resmleri çok merak ettim. onlar olmadan konu yarım kalıyo sanki. görmek lazım. bana özelden falan yollayablrmsn

Öncelikle meme'yi taniyalim:

Eki Görüntüle 259124

Simdi her bayanin ve her erkeginde hosuna gidecek gögüslere bir bakalim:

AMA her bayan böyle gösülere sahip degil dimi?
xxxxxxxxxxxxxxxx

Ve simdi önce ve sonra fotograflarina bir bakalim.

Kendimizi 'önce' olan fotograftaki kadinin yerine koymaya calisalim.

O durumda olsaydiniz ameliyati göz önüne almazmiydiniz?

Nasil bir psikoloji oldugunu anlamaya calisalim.
xxxxxxxx

Yorum size kalmis...

Not: Fotograflarin cogu üyelere rahatsizlik vermemesi adina silinmistir.

Konu başlığını ilk gördüğüm an Allah korusun ciddi rahatsızlıklar yaşayıp mecbur kalan insanlar için açıldığını düşünmüştüm.Fotoğrafları göremediğim için onun üzerine yorum yapamıyorum.
Küçük göğüslerimi büyük görmeye başladığım 18. günüm..
İlk gün acılardan dolayı ne kadar pişman olsamda şimdi o kadar mutluyum ki..
Sayfanın ilk başlarında sadece kendi hissettiklerini düşünerek cevap veren arkadaşlarımız olmuş..
Ben bu cevapları hiç masum bulmuyorum çok üzgünüm..
Ya çok yaptırmak isteyip engelleri yüzünden yaptıramadılar yada farklı bir neden var ortada..
Çünkü insanlar genelde bastırılmış duyguları yüzünden bu şekilde konuşurlar..
Bir çok psikoloji kitabında da yer almıştır bu..
Gereksiz tepki.. Düşünceyi durduramama..
Ben yeni göğüslerimle son derece mutlu olduğumu gördüm.. Fakat evli olsam belki eşim için yaptıracaktım..
Eşler kocalarının kendilerini olduğundan daha fazla sevmesi için neden saç boyatıyor,fön çektiriyor,makyaj yapıyor ve güzel giyiniyor..
Hani önce kendim için yapıyorum diyorlarya işte ben buna hiç inanmıyorum.
Ben kendim içinde yaptırabilirim erkek arkadaşım içinde.. Benim için hiç sakıncası yok..
Beni sevecekse böyle sevsin gibi arabesk cümleler hiç bana göre değil..
Önce ben kendimi çok seveyim ki sonra karşımdaki adamda sevsin..
Kendini eksik hisseden bir kadının özgüven kaybı vardır.. Ve ne kadar güzel ve başarılı olursa olsun kendini o an nasıl hissediyorsa onu yansıtır karşısındakine..
Bu vücut için Allahımıza binlerce şükürler olsun tabi ki.. Ancak kadını mutsuz kılan bir eksiklik varsa neden tamamlanmasın..
Bu tarz talihsiz açıklamaları okuduğum zaman şaşırıyorum açıkcası..
Ben en kısa sürede isteyen tüm kadınların yeni göğüslerine kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum..
Çünkü eminim hem kendilerini mutlu hissedecekler.. Hemde kazanmış oldukları sonsuz özgüveni etrafındaki insanlara hissettirebileceklerdir.
Sevgiler,

göğüssüzlük o kadar acı bir duygu ki, bizi anlamayan insanlara "siz bir daha dünyaya gelin bizim gibi sıkıntı çekin, işte o zaman anlarsınız" bile diyemem/ dilemem. bu olumsuz duygunun beni her dk, her ortamda, hemcinslerimin olduğu toplulukta bile ezdiğini, bu acının yüzüme, kendine güvensizlik olarak yansıdığını çok iyi biliyorum. kendim için istiyorum. sadece kendim için. çünkü göğüslerim küçük bile diyemiyorum, bilmem anlatabiliyor muyum...

hayat cok uzun gıbı gorunuyor bıze ama cok kısa ve zaman hızla akıp gecıyo ve dunyaya ıkıncı kez gelme gıbı bır sansımızda yok..ne zaman öleceğimizide bılmıyoruz ve onun ıcın neden anı yasamıyoruzkı..
ben meme estetıgını gereksız ve luks gorenlerın burada işi olmadıgını dusunuyorum..benım mesela kendımı tatmın edecek goguslerım olsaydı bu amelıyatı olmazdım ve burdakı bır cok arkadasta benım durumumda..
ben ılerde evlendıgınde bır bayanın kocasındn farkı olması dusunenlerdenım..bayanı bayan yapan gogus degıl ama fızzıkende en onemlı bolge..
bırazda yasamayan anlamaz yanı..dumduz goguslerle yasayıp sakın plajları secmek ve yazın o desteklı sutyenlerle terlemek cok kotu bı duygu..
kımse yasamasın boyle bır durum ve empatı kurmadanda elestırmesın..

gizeml senin ameliyat öncesi fotograflarini gördüm ve cok gecmis olsun diyorum hatta albümün acik oldugu icin bu konuya bakan arkadaslari da o albümü bir ziyaret etmelerini öneririm..

bir bayanin kocasindan farkli olmasi gerek diyorsa gizeml o zaman bir bildigi vardir elbet.. ve sizde bunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz..

empati kurabilmek cok önemli !

sen beni yanlış anlamışsın canım.ben kararımdan dönmedim yazdıklarımdan böyle bir anlam çıkarmanada şaşırdım.elalem için yaşamıyoruz kendimiz ve mutluluğumuz için yaşıyoruz demek istedim.kim ne derse desin yaptıracağım.ne zaman kısmet olacak bilmiyorum ama hep bir sorun çıkıyor.

Yanlis anlamisim o halde cok pardon.

Umarim sende diledigin sonuca ulasirsin.

Henüz ameliyat olmamis biri olarak suan kendini nasil hissediyorsun?

cnm ilk sayfadaki resimler silinmş neden acaba. o resmleri çok merak ettim. onlar olmadan konu yarım kalıyo sanki. görmek lazım. bana özelden falan yollayablrmsn

Önce ve sonrasi fotograflarini görmek isteyenler google'e gögüs estetigi önce ve sonra diye arama yaparsaniz görebilirsiniz.

Konu başlığını ilk gördüğüm an Allah korusun ciddi rahatsızlıklar yaşayıp mecbur kalan insanlar için açıldığını düşünmüştüm.Fotoğrafları göremediğim için onun üzerine yorum yapamıyorum.
Küçük göğüslerimi büyük görmeye başladığım 18. günüm..
İlk gün acılardan dolayı ne kadar pişman olsamda şimdi o kadar mutluyum ki..
Sayfanın ilk başlarında sadece kendi hissettiklerini düşünerek cevap veren arkadaşlarımız olmuş..
Ben bu cevapları hiç masum bulmuyorum çok üzgünüm..
Ya çok yaptırmak isteyip engelleri yüzünden yaptıramadılar yada farklı bir neden var ortada..
Çünkü insanlar genelde bastırılmış duyguları yüzünden bu şekilde konuşurlar..
Bir çok psikoloji kitabında da yer almıştır bu..
Gereksiz tepki.. Düşünceyi durduramama..
Ben yeni göğüslerimle son derece mutlu olduğumu gördüm.. Fakat evli olsam belki eşim için yaptıracaktım..
Eşler kocalarının kendilerini olduğundan daha fazla sevmesi için neden saç boyatıyor,fön çektiriyor,makyaj yapıyor ve güzel giyiniyor..
Hani önce kendim için yapıyorum diyorlarya işte ben buna hiç inanmıyorum.
Ben kendim içinde yaptırabilirim erkek arkadaşım içinde.. Benim için hiç sakıncası yok..
Beni sevecekse böyle sevsin gibi arabesk cümleler hiç bana göre değil..
Önce ben kendimi çok seveyim ki sonra karşımdaki adamda sevsin..
Kendini eksik hisseden bir kadının özgüven kaybı vardır.. Ve ne kadar güzel ve başarılı olursa olsun kendini o an nasıl hissediyorsa onu yansıtır karşısındakine..
Bu vücut için Allahımıza binlerce şükürler olsun tabi ki.. Ancak kadını mutsuz kılan bir eksiklik varsa neden tamamlanmasın..
Bu tarz talihsiz açıklamaları okuduğum zaman şaşırıyorum açıkcası..
Ben en kısa sürede isteyen tüm kadınların yeni göğüslerine kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum..
Çünkü eminim hem kendilerini mutlu hissedecekler.. Hemde kazanmış oldukları sonsuz özgüveni etrafındaki insanlara hissettirebileceklerdir.
Sevgiler,

Düsüncelerini bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim.

Güzel dileklerine de amin diyorum!

göğüssüzlük o kadar acı bir duygu ki, bizi anlamayan insanlara "siz bir daha dünyaya gelin bizim gibi sıkıntı çekin, işte o zaman anlarsınız" bile diyemem/ dilemem. bu olumsuz duygunun beni her dk, her ortamda, hemcinslerimin olduğu toplulukta bile ezdiğini, bu acının yüzüme, kendine güvensizlik olarak yansıdığını çok iyi biliyorum. kendim için istiyorum. sadece kendim için. çünkü göğüslerim küçük bile diyemiyorum, bilmem anlatabiliyor muyum...

canim benim insaAllah sen de en kisa zamanda bu durumdan kurtulacaksin ve hemcinslerinin gögüslerine imrenerek bakmayacaksin kendine güvenerek sende yoluna devam edeceksin insaAllah canim benim

Yanlis anlamisim o halde cok pardon.

Umarim sende diledigin sonuca ulasirsin.

Henüz ameliyat olmamis biri olarak suan kendini nasil hissediyorsun?

konuyu sayfa sayfa benim mesajım üzerinden yazmışsın canım takılmışsın elalem lafına oradan yola çıkıp devam etmişsin.keşke eski mesajlarımı okusaydın.neyse hala araştırma halindeyim.

seneler önce ameliyat olup bana destek olan arkadaşlarımla hayallerime kavuşmayı bekliyorum .herşeyin bir zamanı var ama dimi.Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim buna ihtiyacı olan herkesi sevindirir inşallah.

konuyu sayfa sayfa benim mesajım üzerinden yazmışsın canım takılmışsın elalem lafına oradan yola çıkıp devam etmişsin.keşke eski mesajlarımı okusaydın.neyse hala araştırma halindeyim.

seneler önce ameliyat olup bana destek olan arkadaşlarımla hayallerime kavuşmayı bekliyorum .herşeyin bir zamanı var ama dimi.Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim buna ihtiyacı olan herkesi sevindirir inşallah.

Yok hayir ama suan siz takildiniz buna galiba :)

Ilk sayfada ayni sözleri kullanan baska bir arkadas daha vardi cünkü.

Yok hayir ama suan siz takildiniz buna galiba :)

Ilk sayfada ayni sözleri kullanan baska bir arkadas daha vardi cünkü.

olsun anlaştık ya problem yok.

senin albümün var mı acaba?yada 3 boyutlu çalışma yaptırdın mı kocaelim?
ben bi ara albüme eklemiştim.fikir açısından oldukça işe yarıyor.

olsun anlaştık ya problem yok.

senin albümün var mı acaba?yada 3 boyutlu çalışma yaptırdın mı kocaelim?
ben bi ara albüme eklemiştim.fikir açısından oldukça işe yarıyor.

ben ameliyat olmadim henüz dogal hali ile albüm yaptim ve deneyimli olan arkadaslarin yorumlarini aldim..

dolayisiyle 3 boyutlu calismam da yok.

Back