Öncelikle meme'yi taniyalim:
Eki Görüntüle 259124
Simdi her bayanin ve her erkeginde hosuna gidecek gögüslere bir bakalim:
AMA her bayan böyle gösülere sahip degil dimi?
xxxxxxxxxxxxxxxx
Ve simdi önce ve sonra fotograflarina bir bakalim.
Kendimizi 'önce' olan fotograftaki kadinin yerine koymaya calisalim.
O durumda olsaydiniz ameliyati göz önüne almazmiydiniz?
Nasil bir psikoloji oldugunu anlamaya calisalim.
xxxxxxxx
Yorum size kalmis...
Not: Fotograflarin cogu üyelere rahatsizlik vermemesi adina silinmistir.
Konu başlığını ilk gördüğüm an Allah korusun ciddi rahatsızlıklar yaşayıp mecbur kalan insanlar için açıldığını düşünmüştüm.Fotoğrafları göremediğim için onun üzerine yorum yapamıyorum.
Küçük göğüslerimi büyük görmeye başladığım 18. günüm..
İlk gün acılardan dolayı ne kadar pişman olsamda şimdi o kadar mutluyum ki..
Sayfanın ilk başlarında sadece kendi hissettiklerini düşünerek cevap veren arkadaşlarımız olmuş..
Ben bu cevapları hiç masum bulmuyorum çok üzgünüm..
Ya çok yaptırmak isteyip engelleri yüzünden yaptıramadılar yada farklı bir neden var ortada..
Çünkü insanlar genelde bastırılmış duyguları yüzünden bu şekilde konuşurlar..
Bir çok psikoloji kitabında da yer almıştır bu..
Gereksiz tepki.. Düşünceyi durduramama..
Ben yeni göğüslerimle son derece mutlu olduğumu gördüm.. Fakat evli olsam belki eşim için yaptıracaktım..
Eşler kocalarının kendilerini olduğundan daha fazla sevmesi için neden saç boyatıyor,fön çektiriyor,makyaj yapıyor ve güzel giyiniyor..
Hani önce kendim için yapıyorum diyorlarya işte ben buna hiç inanmıyorum.
Ben kendim içinde yaptırabilirim erkek arkadaşım içinde.. Benim için hiç sakıncası yok..
Beni sevecekse böyle sevsin gibi arabesk cümleler hiç bana göre değil..
Önce ben kendimi çok seveyim ki sonra karşımdaki adamda sevsin..
Kendini eksik hisseden bir kadının özgüven kaybı vardır.. Ve ne kadar güzel ve başarılı olursa olsun kendini o an nasıl hissediyorsa onu yansıtır karşısındakine..
Bu vücut için Allahımıza binlerce şükürler olsun tabi ki.. Ancak kadını mutsuz kılan bir eksiklik varsa neden tamamlanmasın..
Bu tarz talihsiz açıklamaları okuduğum zaman şaşırıyorum açıkcası..
Ben en kısa sürede isteyen tüm kadınların yeni göğüslerine kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum..
Çünkü eminim hem kendilerini mutlu hissedecekler.. Hemde kazanmış oldukları sonsuz özgüveni etrafındaki insanlara hissettirebileceklerdir.
Sevgiler,