ilk resimdeki bayanın önceki hali gibi olsaydı göğüslerim, ameliyat düşünmezdim. düşünün artık kendime olan güvensizliğimin ve hayatımın zehir olmasının nedenini...
Yağmurluk bu resimleri görmesin valla :18:
canım elalemi düşünüp durmayın sonuçta insan kendini nasıl iyi hissedecekse o şekilde olmalı.tıp boşu boşuna ilerlemiyor değil mi ama:)
ben içi komple dolu ve destekli sütyenimi taktığım zaman kendimi çok iyi ve güzel hissediyorum.önemli olan benim düşüncem ,bu benim hayatım ve kararlarımda bana ait.
benimki bunun ilk halinin çok daha az içi dolu ve soldaki sarkık olanıama ameliyatla iki balona sahip olmak istemiyorum, çünkü okuyorum ve birçok erkek hoşlanmıyor bu durumdan. sevişirken sallanmıyormuş silikonlar doğal olanlar gibi
bi de biliyorum ki her ne kadar büyük meme de sevseler, küçük bile olsa sapıklıklarından bi şey kaybetmezler
çoğu erkek için kalça daha önemlidir ayrıca. çünkü kalça doğurganlığın simgesidir bilinçaltlarında
bir de özellikle küçük meme seven erkekler var
yav insan psikolojisini çok fazla etkileyecek kadar kötü hissediyorsa yaptırsın tabii, neden eleştirelim ki. kendi bilir
ben eskiye göre daha az takıyorum çünkü erkeklerin bayıldığı bazı ünlülerin de minicik memişleri olduğunu gördüm ve rahatladımbir de yakışıyo bana beee soldaki sarkık olmasa iyice rahatlıcam sanırım
telkinle de büyütcem zaten
Merhaba canım, mesajını aldım, güzel yorumların için teşekkür ederim, yalnız sana özelden cvp yazamadım, daha mesaj sayımı doldurmamışım.
bana da karşı gelenler oldu ve ne acı ki! hala olmayanlardanım.
Önemli degil canim.
Peki sen ne düsünüyosun bu konu hakkinda? Söylemek istedigin bisey var mi?
ben yedi yıllık evliyim ve iki cocuğum var,eşim'in hiç bir zaman benimle ilgili bir rahatsızlığını hissetmedim hatta ciddi ciddi doktor araştırırkrn beni vazgecirdi,arkadaşlarım ne gerek var gibilerinden geçiştirdiler, ama bana sorarsan, sadece cocuklarıma bakacak ,ameliyat surecinde bana destek olucak ailemden birilerini bulsam, hiç düşünmeden yapardım,çünki bu benim kendimde gördüğüm bi eksiklik ve tamamlamak istiyorum..
Merhaba canım, ben ameliyatımı şimdiye kadar hep ertelediğim için pişmanım, keşke daha önceleri olsaydım diyorum. Bence olmak isteyenler kesinlikle ertelemesin derim, sonuçta bu ameliyatı başkası için değil- kendisi için yaptırsınlar. Ben bu halimden çok mutluyum, darısı isteyenlerin başına
Dedigim gibi 'erkekler' icin ameliyat olanlardan bahs etmiyoruz.
Onlar ayri bir konu sanirim.
Konu bir kadinin psikolojisi.
Konu moderatörler tarafindan onaylanarak acilmistir.
eşim göğüslerimi beğenmezse ve bu yüzden beni arzulamazsa, bu psikolojimi bozmak için yeterli bir sebep olur.
insan zaten başkaları garipseyecek diye rahatsız olur kepçe kulağından, küçük göğsünden, bitişik kaşlarından vesaire. göğsü küçük kadınların psikolojisinin bozulmasında 1 numaralı nedenin diğer insanlar olduğu gerçeğini yadsıyamazsın. anca kendini kandırırsın "elalem için yaptırmıyorlar" falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?