• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlaaaaaaaaaaaaaaarr aşk olsun hiç beni soran yok:19:ben cuma günü ikinci ameliyatımı oldum bilmiyorum artık nasıl olucak amannnn valla ercan bey ercen bey derken şişirdiniz beni ben yıllardır dr. arayışındayım hiç üst üste bu kadar memnun olan duymadım neden sanki ben olmadan önce bu kadar bahsetseydiniz :50:bende ist gidip olsaydım daha önce....ben dr ma bu iz bantlarını sordum oda satan firmaya ulaştı ama bu bantlar 200 tl civarında 18 falan demişsiniz....ltf benide unutmayın yaaa

arkadasIm gecmis olsun nezaman nerede amel. oldun. Ben kendi amel. seni takib edemedim. Neden ikinci amel. ?

Dün ilk defa korsemi cIkardIm. Kendimi bu halimle gördüm:32:. Esim daha kötümü bekliyordu bilmiyorum. Belki düsündükce neler yapIldIgInI ici bulanIyor olabilir.
YIkandIm ve bütün gün üsüdüm. Hava denisikliginden olabilir. SIrt agrIlarIm var.KarIn kaslarIma yüklenmekten korkuyorum. Biraz internetten arastIracagIm nezaman kaslarImItzI calIstIrabiliriz. Yoksa sIrt agrIlarI gitmesi imkansIz. Bu durum sanki hamileligimi hatIrlatIyor. Haftaya isi baslayacagIm, nasIl olacak bende bilmiyorum.........

Slm. Muayene 100 TL 5.000 tl karın germe ortama yani fiatta indirim yapmıyor herkese aynı çifte standart yok yani dedi. Simitler dahil :))

Bir sorun olursa yardımcı olurum. İstersen senin adına görüşüp muayene ücreti aldırmamaya çalışırım.

Çok seviniriiiim,hatta tel numarasınıda verebilirsin,aslında cumartesi günü muayeneye gitmem daha uygun olur,açık mı biliyor musun?İşyerinden izin almam zor oluyor :42: kredi için başvuracağım bende,inşallah olur :72: en kısa sürede muayene olsam çok iyi olur,kafamda kesinleştirdim,ücretide iyi.... yardım edersen sevinirim,bide göbeğinin ameliyattan önce fotoğrafı var mı?

Dün ilk defa korsemi cIkardIm. Kendimi bu halimle gördüm:32:. Esim daha kötümü bekliyordu bilmiyorum. Belki düsündükce neler yapIldIgInI ici bulanIyor olabilir.
YIkandIm ve bütün gün üsüdüm. Hava denisikliginden olabilir. SIrt agrIlarIm var.KarIn kaslarIma yüklenmekten korkuyorum. Biraz internetten arastIracagIm nezaman kaslarImItzI calIstIrabiliriz. Yoksa sIrt agrIlarI gitmesi imkansIz. Bu durum sanki hamileligimi hatIrlatIyor. Haftaya isi baslayacagIm, nasIl olacak bende bilmiyorum.........

Ada canım izin nasıl? Birde göbek deliğin nasıl görünüyor ? bunlara benim için de bak, havalar ısındı benim yaz tatilim erken dönem düzelemem diye eylüle bırakacağım .Edber arkadaşımız sağolsun ufaklık la zorlanırsın değince dahada dank etti...onla denizde oynayamadıktan sonra anlamı yok .

izmiler amel. sonrasI neyazIkki girmiyorlar fazla. Beria haricinde tabiki. Beni Istanbullular yalnIz bIrakmadI. YakInlarda olsaydIn keske. Buradanda sana yetisiriz merak atme........[canım buradanda moral vermeniz inan çok etkiliyor beni, :1:seviniyorum tam vazmı geçsem derken birinizin yazısı hoop dönmek yok diyorum 11günüm kaldı..allahım olsada 15günü atlatsam..sırt ağrısı benide çok düşündürüyorr..offf:18:

canım eşin dahada kötümü bekliyordu derken bu güzel anlamınamı geliyor?haftaya işe nasıl başlayacaksın izni uzatamazmısın işin yorucumu?ama yorucu olmasada ayakta uzun süre nasıl kalacaksın..üzüldüm bak şimdi..biraz rapor filan alamazmısın?

Arkadaşım nasıl oldun iki defa üst üste ameliyat zor olsa gerek ilkinde mini karın germemi olmştun ve ne kadar arayla.oldun canım?:36::36:

Benim dikişlerimde ince bir çizgi benim şuan kullandığım banttan mı kullandınız sizde beyaz bir bant ona mı devam etsem acaba bu bant hava alıyormuş daha iyi dedi . Tecrübelerinize dayanan fikir ve yorumlarınızı bekliyoruz. eski aml. olan arkadaşlar iz durumu nedir ne kullandılar devam eden var mı ?

Şeffaf bir bant aktiv'm ismi.

Arkadaşlar ilginiz,verdiiniz moral ve cevaplarınız için çok teşekür ederim...aslında ben canı tatlı değilimdir herşeye mızmızlanmam nazlanmam bir çok ameliyat geçirdim allaha şükür bakacak kimsem olmasada(tabii eşimin desteği haricinde) idare ettim hep...bu ameliyata bu kadar takmamın sebebi ağrıdan yana çok şikayetçiyim yani kronik omurga ağrılarım var yürürken yatarken otururken ben 10yıldır ağrısız bir gün geçirmedim desem yeri,hamd olsun ama durum bu ..o zamn senin neyine bu ameliyat derseniz,aslında bende bunu diyorum ve boş ver yeterince canım yanıyor bide bunu eklemeyeyim diyorum ama giydiğim kıyafetlerden9 aylıkmış gibi fırlayan göbeğimi görüncede ne olursa olsun bu ameliyatı olmam lazım diyorum:43:yani o yüzden böyle mız mız biri gibi yazıp duruyorum ama inanın moral ve desteğinize çok ihtiyacım var :ssz:sigarayıda bırakamadım ne olur bana dua edin umduğumdan daha iyi atlatayım arkadaşlar..hepinize çook teşekür ediyorum iyiki varsınız:46:

Hastaneler de ağrı polikinliği var gittin mi hiç.Her gün ağrı çekerek yaşanmaz ki arkadaşım.Psikolojik te olabilir.Bence önce onun çaresine bak.Ameliyat sonrası kıpırdamadan yatmıyoruz hoş.Vücudu rahatlatan hareketlerde yapıyoruz tabiiki.Belim ağırdığın da öne doğru eğilip belimi gerdime hareketi yapardım rahatlatmak için.Kendini rahat hissedersen yan yatabilirsin ben rahat hissetmedim hep yastıklarla takviyeli yattım.Yürüyüş hala yapıyorum.Hareketsiz kalınmıyor kaslar, kan akışı,kilo ve çabuk toparlanma için hareket ve yürüyüş önemli.Her şey gönlünüzce olsun.

kızlaaaaaaaaaaaaaaarr aşk olsun hiç beni soran yok:19:ben cuma günü ikinci ameliyatımı oldum bilmiyorum artık nasıl olucak amannnn valla ercan bey ercen bey derken şişirdiniz beni ben yıllardır dr. arayışındayım hiç üst üste bu kadar memnun olan duymadım neden sanki ben olmadan önce bu kadar bahsetseydiniz :50:bende ist gidip olsaydım daha önce....ben dr ma bu iz bantlarını sordum oda satan firmaya ulaştı ama bu bantlar 200 tl civarında 18 falan demişsiniz....ltf benide unutmayın yaaa

Büyük geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah bu ameliyatın istediğin gibi sonuç verir..Bende çok araştırdım doktor Ercan Karacaoğlun da karar verdim.Çok medyatik bir doktor değil ama canlı örnekleri olan bir doktor.Sitede jelesece,nldglp sanırım ilk canlı örnekti.Ben ve benden sonra birden çoğaldık çünkü sonuçları memnuniyetleri canlı görebiliyorduk.Sizin şansınız sadece zamanlama kısmettten öte gidilmez.Slikon yara bantı adı aktiv'm şeffaf bir el kadar içinde tek bir tane var ve 18 tl.

Büyük geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah bu ameliyatın istediğin gibi sonuç verir..Bende çok araştırdım doktor Ercan Karacaoğlun da karar verdim.Çok medyatik bir doktor değil ama canlı örnekleri olan bir doktor.Sitede jelesece,nldglp sanırım ilk canlı örnekti.Ben ve benden sonra birden çoğaldık çünkü sonuçları memnuniyetleri canlı görebiliyorduk.Sizin şansınız sadece zamanlama kısmettten öte gidilmez.Slikon yara bantı adı aktiv'm şeffaf bir el kadar içinde tek bir tane var ve 18 tl.

kızlar bende bu silikon bantları doktoruma sordum bugün.. pansumana gittim de... evet dedi kullanacaksın ben vereceğim sana dediii...perşembe günü artık sargıları tamamen çıkartacağım dedi. jel kullanmaya başlayacaksın dedi. sana silikon batta vereceğim. ama daha değil dedi...

Hastaneler de ağrı polikinliği var gittin mi hiç.Her gün ağrı çekerek yaşanmaz ki arkadaşım.Psikolojik te olabilir.Bence önce onun çaresine bak.Ameliyat sonrası kıpırdamadan yatmıyoruz hoş.Vücudu rahatlatan hareketlerde yapıyoruz tabiiki.Belim ağırdığın da öne doğru eğilip belimi gerdime hareketi yapardım rahatlatmak için.Kendini rahat hissedersen yan yatabilirsin ben rahat hissetmedim hep yastıklarla takviyeli yattım.Yürüyüş hala yapıyorum.Hareketsiz kalınmıyor kaslar, kan akışı,kilo ve çabuk toparlanma için hareket ve yürüyüş önemli.Her şey gönlünüzce olsun.

canım ağrı polikliğine hiç gitmedim ..ağrılarımın sebebi belli diye yani hiç düşünmedim orada nasıl bişey yapıyorlar bilmiyorum ama iyi fikir birde ona gitsem iyi olacak sanırım ..teşekür ederim ilgine..

Çok seviniriiiim,hatta tel numarasınıda verebilirsin,aslında cumartesi günü muayeneye gitmem daha uygun olur,açık mı biliyor musun?İşyerinden izin almam zor oluyor :42: kredi için başvuracağım bende,inşallah olur :72: en kısa sürede muayene olsam çok iyi olur,kafamda kesinleştirdim,ücretide iyi.... yardım edersen sevinirim,bide göbeğinin ameliyattan önce fotoğrafı var mı?

Slm mesaj gönderebilirsem tel veririm. C.tesi açık ben telefonda konuşurum senin için kaç gibi gelebirsin sen dr. oradamı ona göre öğrenelim.

Bu arada resmin yok aml. girmeden dr çekti. c.tesi 1 il 3 arası boşum dr. ve sana uyarsa bende seninle gelirim.

Slm mesaj gönderebilirsem tel veririm. C.tesi açık ben telefonda konuşurum senin için kaç gibi gelebirsin sen dr. oradamı ona göre öğrenelim.

Bu arada resmin yok aml. girmeden dr çekti. c.tesi 1 il 3 arası boşum dr. ve sana uyarsa bende seninle gelirim.

yaşaaaa cvp bekliyordum bende :) ben sana kendi numaramıda vereyim,çok teşekkür ederim... cumartesileri genelde uygun oluyorum..akşam eşimlede konuşayım seni arasam olur mu:)))

Canım nasılsın nasıl geçti ameliyatın dr ile beklentilerini konuştun mu? Gördün mü karnını nasıl biraz bahset kendinden umarım istediğinden iyi gelişir herşey sevgiyle kal...

Aynuröz gecmis olsun, insallah ikinci ameliyattan sonra bir problem olmaz memnun kalirsin.
Silikon bantlara gelince bantlarin tanesi 18 lira bir kutu 180 yapiyor icinde on tane bant var.

canım eşin dahada kötümü bekliyordu derken bu güzel anlamınamı geliyor?haftaya işe nasıl başlayacaksın izni uzatamazmısın işin yorucumu?ama yorucu olmasada ayakta uzun süre nasıl kalacaksın..üzüldüm bak şimdi..biraz rapor filan alamazmısın?

evet hayatIm, sanki göbek mor kanlI igrenc bir durum gibi acarkene yüz ifadesi vardI, sonra neyse okadar kötü degil derecesine ifade denisti.
Isimi bir sekilde halledecegim bakalIm. Ayakta uzun süre kalamIyabiliyorum suan. Haftaya muhakkak daha iyi olacagIm. Amel. sonrasI takib ettiysen hastaneden cIkInca ben yalnIz kaldIm. Kimse kalmama yatmama yardIm etmedi. CoraplarImI giymekte nekadar zorlandIm. Fakat ev ortamInda olmadIgIm icinde bir okadar rahattIm. ArkadasIm insan istedimi hersey yapabiliyor. Sende SIrt agrIlarI icin ortopedi doktorunla genede konus. Icini rahatlat.

Ada canım izin nasıl? Birde göbek deliğin nasıl görünüyor ? bunlara benim için de bak, havalar ısındı benim yaz tatilim erken dönem düzelemem diye eylüle bırakacağım .Edber arkadaşımız sağolsun ufaklık la zorlanırsın değince dahada dank etti...onla denizde oynayamadıktan sonra anlamı yok .

Dogru sen göremedin tabi benim güzel göbisimi. KacIrdIn nediyeyim. Geldimmi gene seksi pozlar veririm:21: .
Göbek deligim karnIm nasil tarif edeyim bilemiyorumki. Albüm yapacam yakInda. :9:
Benimle olsaydIn amel. bak ben sana bile bakardIm. KarsIlIklI iyilesir giderdik.

Olsun canIm en iyi kararI verdin, seninkide zorluksuz yolunda gider insaallah.....

BenToprak, arkadasIm aldIm mesaji.
Benim bu dikislerim bugün geriliyor. Iyce hissetmeye basladIm. En büyük korkum acilmasI.
Birde bu banlar cIkmaya baslayInca öbür banlarI ayNi bu sekildemi yapIstIrdIn. Zannedersen öbür türlü uzun sekilde olsa gerek. Birde creme falan sürmeden yapIsacaktI degilmi?
Bende tam emin olamadim simdi. Özel daha yazamIyorum seni öpüyorum by

Back
X