geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiki sizlerle konuşuyorum
Cevabı yazdım.....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiki sizlerle konuşuyorum
ben 30 mart ta ameliyat olmuştum ama ameliyat sonrası kırışıklıklarım tamamen geçmedi 4 mayıs tekrar revizyon ameliyatı oldum ama gene memnun değilim kızlar....ben ameliyattan çok sonucun kötü olmasından korkuyordum ve korktugum başıma geldi ne yazıkki aslaa bikini giyemiycem:2: hiç mutlu değilim anlıycanız....bende çok dr.araştırdım ama kendi bulundugum şehirde olmam gerektigini düşündüm malum üçüzlerim var....ama olmadı keşke bende sizler gibi çok memnun oldugumu yazabilseydim
hiç sanmıyorum arkadaşım şu anda daha önceki yerlerden kesilip biraz daha gerildi ve karnımın boyuna biz kesi var ve göbek deligim değişmedigi için çok iğrenç gözüküyo
canım daha önceki yerlerden kesilip tekrar gerdirildi... ve karnımın boyuna dogru bir kesi var....göbek deliğimin görüntüsü çok kötü
canım daha önceki yerlerden kesilip tekrar gerdirildi... ve karnımın boyuna dogru bir kesi var....göbek deliğimin görüntüsü çok kötü
Merhaba ben toprak: gesmis olsun bende 27 martta olmustum, ev doktorum beni hastaneya gönderdi bukadar sertligin normal olmadigini söyledi ,hastanede doktor ultrasonla bakti su toplamis dedi siringayla cekti biraz sadece su olmadigini kanbirkintiside oldugunu yani tip dilinde hamatom dedikleri sey, persembe günü hastaneye yatip amaliyat olucam ordaki biriken suyu ve kani temizleyip icersini ilaclayip tekrar drenej takicaz dedi, hersey normal giderse dört gün yatip cikarsin dedi ...tabi amaliyat yeri taze oldugu icin birincisine göre daha tehlikeli dedi yani yine ayni seylerin olma ihtimali var dedi INSALLAH hersey yolunda gider de bende bu tastan kurtulurum karnimdaki .....sanirim ben erken ayaga kalkip cok dolastim ondan oldum.....
.....hosca ve dostca kalin....
hiç sanmıyorum arkadaşım şu anda daha önceki yerlerden kesilip biraz daha gerildi ve karnımın boyuna biz kesi var ve göbek deligim değişmedigi için çok iğrenç gözüküyo
Daha dur bakalım hemen sonuç olmuyor canım.Vücudun tam oturması zaman alıyormuş.4-6 ay arası.Şişlere gelince dikiş yerleri değil ama vücudum şiş daha benim.
Cok gecmis olsun aynur,
hepimizde kesi var arkadasIm, bizim kesilerde uzun. Belki suan sana öyle geliyor olabilirmi?
Baska amel. olan birisinin karnInI gördünmü?
.PotluklarmI var. Merak etme herseyin caresi vardIr muhakkak.
çok gecmiş olsun arkadaşım mutlaka bi caresi vardır .özelden yazamıyorum 100msj olması yerekiyormuş pekye anlamıyorum zaten tel yazarsan ararım.
arkadaşım aynurözün sıkıntısı var inşallah en kısa zamanda düzelir. Yanlış hatırlamıyorsam seninde sıkıntın vardı nasıl şimdi düzeldi mi?
bu arada benim ameliyata az kalmıştı bu ayın 18indeydi ama ben vazgeçtim olmayacağım şimdi:18:
sevgili izmirli hanImlar, cemil tugay In fiyatlarInI bana özelden yazabilirmisiniz.SayfasIna baktIm dikislerini kendinden eriyen ince dikis oldugunu yazIyor.
Beria olmustu ona herhalde. memnunmusun izlerden ?
ArkadasIm icin arastIrIyorum.
aynura yazdım adaya gitmiş mesaj yazma konusunda sıkıntım var. Benin sorunum dikiş yerleri başlangıc ve nitiş yerleri dibri duruyur aynı yastık ucları gibi. Bugun 28 ci günüm konturolde dr contractubex verdi iki ay madaj şeklinde ucları ice dogru itetek sür gecicektir gecmesse 6ay sonra düzeltirim dedi 5gündür kullanıyorum ilk zamanlarki gibi hözüme batmiyor .ha birde borda söylenem bantı sordum kullana bilirsin dedi dr min bilgisi yokmuş bant hakkında.