Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ilginiz,verdiiniz moral ve cevaplarınız için çok teşekür ederim...aslında ben canı tatlı değilimdir herşeye mızmızlanmam nazlanmam bir çok ameliyat geçirdim allaha şükür bakacak kimsem olmasada(tabii eşimin desteği haricinde) idare ettim hep...bu ameliyata bu kadar takmamın sebebi ağrıdan yana çok şikayetçiyim yani kronik omurga ağrılarım var yürürken yatarken otururken ben 10yıldır ağrısız bir gün geçirmedim desem yeri,hamd olsun ama durum bu ..o zamn senin neyine bu ameliyat derseniz,aslında bende bunu diyorum ve boş ver yeterince canım yanıyor bide bunu eklemeyeyim diyorum ama giydiğim kıyafetlerden9 aylıkmış gibi fırlayan göbeğimi görüncede ne olursa olsun bu ameliyatı olmam lazım diyorumyani o yüzden böyle mız mız biri gibi yazıp duruyorum ama inanın moral ve desteğinize çok ihtiyacım var sigarayıda bırakamadım ne olur bana dua edin umduğumdan daha iyi atlatayım arkadaşlar..hepinize çook teşekür ediyorum iyiki varsınız
Ne o üzgün gördüm seni hayırdır? Benimi özledin yoksa?
İyisin di mi? sakın ağır kaldırma kendine dikkat et mümkün olduğunca yat dinlen tamammı?
Arkadaşım nasıl geçti yolculuğun, sıkıntı olmadı umarım?
Iyiyim, fakat dün o yürüdügüm yollar nekadar uzun geldi anlatamam. Off YaslanIncada böyle olacak. SIra beklemekte ve elimdeki kücük bir canta beni cok yordu. Dünü gecirdim ama gel bana sor. Nihayet evime geldim. Kendimi tabiki daha eminiyetli hissediyorum.
KarnImda sabahlarI yanma var. Tam düzelemiyorum birtürlü zorlamaktanda korkuyorum...
Arkadaşlar ilginiz,verdiiniz moral ve cevaplarınız için çok teşekür ederim...aslında ben canı tatlı değilimdir herşeye mızmızlanmam nazlanmam bir çok ameliyat geçirdim allaha şükür bakacak kimsem olmasada(tabii eşimin desteği haricinde) idare ettim hep...bu ameliyata bu kadar takmamın sebebi ağrıdan yana çok şikayetçiyim yani kronik omurga ağrılarım var yürürken yatarken otururken ben 10yıldır ağrısız bir gün geçirmedim desem yeri,hamd olsun ama durum bu ..o zamn senin neyine bu ameliyat derseniz,aslında bende bunu diyorum ve boş ver yeterince canım yanıyor bide bunu eklemeyeyim diyorum ama giydiğim kıyafetlerden9 aylıkmış gibi fırlayan göbeğimi görüncede ne olursa olsun bu ameliyatı olmam lazım diyorumyani o yüzden böyle mız mız biri gibi yazıp duruyorum ama inanın moral ve desteğinize çok ihtiyacım var sigarayıda bırakamadım ne olur bana dua edin umduğumdan daha iyi atlatayım arkadaşlar..hepinize çook teşekür ediyorum iyiki varsınız
Özledim arkadasIm , seni özlemezmiyim, hayatImda unutymayacagIm kisilerden birisin tabiki.
1978figen seni amel. dolayI cok takip edemedim. ArkadasIm Cok kilolumusun bilmiyorum fakat sIrt agrIlarI büyük gögüs ve karIndanda gelebilir. Ben su yazIndan ancak sanki mutsuzmusun gibi geliyor. Bu kadar sene sIrt agrIlarI cekmenin altIndaki belki bilinc altI yatan sebepler vardIr. Belki bu ame. gerceklestirirsen agrIlarIn azalabIlir.
Kendini iyi hisseden insanlarIn vücüd durusu farklI oluyor. KarIn gidince sIrtIndaki yükten kurtulacaksIn eminimki. SigarayI bende tam bIrakamadIm. Cok takIntI yapmIyorum. Fazla abartmIyorumda. UmarIm hersey diledigin gibi olur
Ewet 1978figen, ada222 ye katiliyorum, göbegin büyük olmasi bele ve kuyruksokumuna agri yapiyor, büyük gögüs de sirt agrisi yapiyor. Lousia Hay in kitabi var bütün rahatsizliklarin psikolojik nedenlerini anlatan okumani tavsiye ederim. Ben faydasini gördüm bu kitabin. Sigara konusuna gelince, ben birbucuk yil önce birakmis olmama ragmen ameliyat döneminde stress yüzünden icmeye basladim bir iki ne bulursam, ben tporak arkadasin tavsiye ettigi Mora terapiyi yaptirdim, sigara istegi kesildi. Kendi kendi birakmak zor ama destek alabilirsin akupunktur fln. O kadar para veriyoruz, büyük bir ameliyat geciriyoruz, iyilesme dönemini yavaslatacak sigarayi birakmak icin biraz yardim almak hic de luzumsuz görülmemeli bence. Imkansiz diye birsey yok bizim icin( kadinlar) bunu unutma. Insallah hersey yolunda gidecek, cabucak iyileseceksin, dualarimiz seninle. Ben gögüs ve karin birlikte oldum kambur durmam bile düzelmeye basladi simdiden, mutlaka sende de birtakim rahatlatici durus degisiklikleri olacaktir ameliyattan sonra.
canım ada yada yazdığım gibi ağrılarımın nedeni fıtıklarım ..sigarayı azalttım ama içiyorum hala bi kaç arkadaşa söledim ameliat olacağımı moralimi çok bozdular sizede tepki veren olmuşmuydu benim tek desteğim sizlersiniz ve eşimm
canım ada yada yazdığım gibi ağrılarımın nedeni fıtıklarım ..sigarayı azalttım ama içiyorum hala bi kaç arkadaşa söledim ameliat olacağımı moralimi çok bozdular sizede tepki veren olmuşmuydu benim tek desteğim sizlersiniz ve eşimm
valla takma kafana ... ben içtim günde 1 paket. hala da içiyorummm.. allaha emanet ilerliyoruz...bırakamadım.yapacak bişey yok....
kızlaaaaaaaaaaaaaaarr aşk olsun hiç beni soran yokben cuma günü ikinci ameliyatımı oldum bilmiyorum artık nasıl olucak amannnn valla ercan bey ercen bey derken şişirdiniz beni ben yıllardır dr. arayışındayım hiç üst üste bu kadar memnun olan duymadım neden sanki ben olmadan önce bu kadar bahsetseydiniz bende ist gidip olsaydım daha önce....ben dr ma bu iz bantlarını sordum oda satan firmaya ulaştı ama bu bantlar 200 tl civarında 18 falan demişsiniz....ltf benide unutmayın yaaa
kızlaaaaaaaaaaaaaaarr aşk olsun hiç beni soran yokben cuma günü ikinci ameliyatımı oldum bilmiyorum artık nasıl olucak amannnn valla ercan bey ercen bey derken şişirdiniz beni ben yıllardır dr. arayışındayım hiç üst üste bu kadar memnun olan duymadım neden sanki ben olmadan önce bu kadar bahsetseydiniz bende ist gidip olsaydım daha önce....ben dr ma bu iz bantlarını sordum oda satan firmaya ulaştı ama bu bantlar 200 tl civarında 18 falan demişsiniz....ltf benide unutmayın yaaa
buyüzden kimseye söylemedim. Burada aynI sorunlarI paylastIgImIz icin birbirimizi daha iyi anlIyoruz. Ben inanIyorumki bu fItIk sorununuda atlatabilirsin eger istersen. Moralini yüksek tut. Bosver baskalarInI. ArkadasIm hangi sehirdensin?