Merhaba manolya, ben 31 mart günü karingerme ameliyati oldum. Anlattigin sertlikler bende de var, ev doktorum ic dikisler dedi, zorladigim zaman agir kaldirmak vs. sisiyor. Ben de önceden düsündüm böyle degildi sonradan oldu diye ama önceden hissetmiyorduk zaman gectikce iyilestikce daha fazla hissediyoruz ic dikisleri. Birkac ay sürecek diye düsünüyorum o sertliklerin gecmesi, telas edecekbir durum yok
Merhaba Edbeer gesmis olsun bende 27 martta olmustum, ev doktorum beni hastaneya gönderdi bukadar sertligin normal olmadigini söyledi ,hastanede doktor ultrasonla bakti su toplamis dedi siringayla cekti biraz sadece su olmadigini kanbirkintiside oldugunu yani tip dilinde hamatom dedikleri sey, persembe günü hastaneye yatip amaliyat olucam ordaki biriken suyu ve kani temizleyip icersini ilaclayip tekrar drenej takicaz dedi, hersey normal giderse dört gün yatip cikarsin dedi ...tabi amaliyat yeri taze oldugu icin birincisine göre daha tehlikeli dedi yani yine ayni seylerin olma ihtimali var dedi INSALLAH hersey yolunda gider de bende bu tastan kurtulurum karnimdaki .....sanirim ben erken ayaga kalkip cok dolastim ondan oldum.....
.....hosca ve dostca kalin....