Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende iyice gözümü kararttım. Randevu aldığım doktorla ilgilide çok olumlu yorumlar buldum satır aralarında. Hiç kafamı karıştırmadan doktorda olur bu iş derse hemen adını koyucam. Yaşanmaz bu stresle :) sıcak mıcak demiyeceğim ve 10 ağustosa ayarlıyacağım. Okul acıldıgında 1 aylık olur ve oğlumla rahat rahat ilgilenirim.

hahahah valla ne doğru yazmışsın çok güzel dostluklar kuruldu hayatıma buradan aldığım iki can dostum varki çok şey yaşadık,yaşıyoruz:) araştırma aşamasın da sabahalara kadar forum forum gezerdim okurdum yazar sorardım başladımı bitmiyor arkası yarın gibi

hahahah valla ne doğru yazmışsın çok güzel dostluklar kuruldu hayatıma buradan aldığım iki can dostum varki çok şey yaşadık,yaşıyoruz:) araştırma aşamasın da sabahalara kadar forum forum gezerdim okurdum yazar sorardım başladımı bitmiyor arkası yarın gibi

Dostluklarınız daim olsun. Bu arada iyiki doğmuşsunuz da burda bîzide cesaretlendiriyorsunuz :) mutlu yıllar

Benimde ameliyat gunum 13 subat insallah Karin germe ve goz kapagi olacak

whatsupdan dediğim gibi seni durdurmak imkansız durmak yok yola devam bu arada vücuduna dokunmayan dr kalmayacak maşallah çok kıskandım hayırlısı olsun bende konuştuk yazıştık göz kapağım dizime düşecek :) bir dokunuş istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…