- 23 Aralık 2012
- 491
- 677
- 103
Ya bu konu pembe dizi gibi olmuş. İlk sayfadan başlayınca okumaya bırakamıyorsun. Sürekli yeni gelen meraklı ameliyat adayları.. Kimisi olmuş sonuna kadar paylaşmış, kimisi yok olmuş gitmiş. Birde polat alemdar gibi hiç ölmeyen karakterler var jelesec gibi :) ameliyat günü resimlerini bile gördüm harikaymış, ne güzel dostluklar kurulmuş burda.
Iyiki dogdun jelomYine ilk k.k kutladı doğum günümü seviyorum bu formu
Iyi ki doğmuşşunYine ilk k.k kutladı doğum günümü seviyorum bu formu
Iyi ki doğmuşşun
Dostluklarınız daim olsun. Bu arada iyiki doğmuşsunuz da burda bîzide cesaretlendiriyorsunuz :) mutlu yıllarhahahah valla ne doğru yazmışsın çok güzel dostluklar kuruldu hayatıma buradan aldığım iki can dostum varki çok şey yaşadık,yaşıyoruz:) araştırma aşamasın da sabahalara kadar forum forum gezerdim okurdum yazar sorardım başladımı bitmiyor arkası yarın gibi
valla tebrik ederim seni..hemen karnınıda ayarlamışsın..dr.un bellimi?Benimde ameliyat gunum 13 subat insallahKarin germe ve goz kapagi olacak
Hay masallah canim ya süpersin artik benimde diklestirme icin bi tarih belirlemem lazim hahahaBenimde ameliyat gunum 13 subat insallahKarin germe ve goz kapagi olacak
Dogum günün kutlu olsun canimYine ilk k.k kutladı doğum günümü seviyorum bu formu
Bencede tarih koy yoksa ertelenip durur canimHay masallah canim ya süpersin artik benimde diklestirme icin bi tarih belirlemem lazim hahaha
Evet canim drum Ercan Karacaoglu tsk ederimvalla tebrik ederim seni..hemen karnınıda ayarlamışsın..dr.un bellimi?
Benimde ameliyat gunum 13 subat insallahKarin germe ve goz kapagi olacak
Dostluklarınız daim olsun. Bu arada iyiki doğmuşsunuz da burda bîzide cesaretlendiriyorsunuz :) mutlu yıllar
Musmutlu nice yaşlar dilerimYine ilk k.k kutladı doğum günümü seviyorum bu formu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?