• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Eğer şuanki kararlılığımı gösterebilirsem ağustosun son haftası okullar açılmadan yaptırmayı düşünüyorum bu ameliyatı. Okullar açılmadan toparlamam gerek çünkü. Senin için ve diğer merak edenler için paylaşırım burdan. Ben şuana kadar sadece bir yerle görüştüm.estetik international. Ama burayla tamamen fikir edinme amaçlı görüştüm. Sağlık danışmanıydı görüştüğüm kişi. 9.500 pazarlık kapısı bırakarak fiyat verdi. Şuanda bursa acıbademde bir plastik cerrah varmış ayhan okumuş tu sanırım ismi. Onunla görüşmeyi planlıyorum. Dr. u tanımam etmem sadece hastanenin adına güvenerek görüşücem. İkna edebilirmi beni bilmiyorum. Malesef çevremizde çok sık yapılan birşey değil bu ve bu yüzden dr. Tavsiyesi de alamıyoruz.Nasıl olucak bilmem
Avcilar hospital hastanesi orayla da görüş istersen orda ki doktor da ben ameliyat oldum göz kapağından hastane büyük ve temiz doktor da çok iyi ilgili karın germe için fiyat aldım senin aldığın fiyattan daha uygun ve hastane olarak ta büyük bi hastane sende bir görüş istersen

O kadar güzel görünüyor yani. İşte bu harika. Tüm çekilen sıkıntılar bu duygu için sonuçta :) umarım tüm sıkıntılarınız daha fazla acı vermeden son bulur. Allah kolaylık versin. Birşey sormak istiyorum. Ben ilk doğumumu genel anestezi ile yapmıştım. Uyanırken solunum makinesine bağlandığım için bir an nefessiz kaldım ve çok kötü bir duyguydu. Hala unutamıyorum. Ve bu sebeble genel anesteziden çok korkuyorum. Sizde böyle bi durum yaşandımı uyanırken? Ya da bu konuda bir fikri olan varmı. Nasıldı uyanma süreçleriniz?
Bende geçen sene gözü ameliyatı oldum protez takıldı genel anestezi den uyanırken soluğum kesildi baya kötü oldu bu deneyim

Avcilar hospital hastanesi orayla da görüş istersen orda ki doktor da ben ameliyat oldum göz kapağından hastane büyük ve temiz doktor da çok iyi ilgili karın germe için fiyat aldım senin aldığın fiyattan daha uygun ve hastane olarak ta büyük bi hastane sende bir görüş istersen
Ben ist'da değilim ki Bursa'dayım. :)

O kadar güzel görünüyor yani. İşte bu harika. Tüm çekilen sıkıntılar bu duygu için sonuçta :) umarım tüm sıkıntılarınız daha fazla acı vermeden son bulur. Allah kolaylık versin. Birşey sormak istiyorum. Ben ilk doğumumu genel anestezi ile yapmıştım. Uyanırken solunum makinesine bağlandığım için bir an nefessiz kaldım ve çok kötü bir duyguydu. Hala unutamıyorum. Ve bu sebeble genel anesteziden çok korkuyorum. Sizde böyle bi durum yaşandımı uyanırken? Ya da bu konuda bir fikri olan varmı. Nasıldı uyanma süreçleriniz?

Ben de epidural sezeryan oldum iki bebegim de genel anesteziden korktuğum için. Bu ameliyatta uyanma surecim hiç sıkıntı olmadı ameliyat haneden çıktığım an kendimdeydim uyanma odasına alındığımda benden önce gelenler hala anestezi etkidindeydi beni hemen kendi odama aldılar. Sanırım bu bünyeye göre değişiyor

Canim senin germeyi hangi dr yapacak ortalama ne fiyat verdiler sana ? Bende subatta dusunuyorum germeyi insallah yaza kadar izim iyilesir odemler gider bakalim

Canim senin germeyi hangi dr yapacak ortalama ne fiyat verdiler sana ? Bende subatta dusunuyorum germeyi insallah yaza kadar izim iyilesir odemler gider bakalim

canımcım düzelirsin tatile kadar zaten iz bikini içinde kalıyor ödem içinde kullanırsın bişeyler gerçi ben seni beğeniyorum karnında germelik değil ama sen takmışsın olacaksın artık:))) sporla sorunu çözerdin aslında illa taş gibi olacaksın hadi hayırlısı olsun:21:

Özelden yazan arkadaşlar albümü kaldırdım ben olan arkadaşların albümünden bakarsınız aynı dr ye olan kişilerin var fotoları

canımcım düzelirsin tatile kadar zaten iz bikini içinde kalıyor ödem içinde kullanırsın bişeyler gerçi ben seni beğeniyorum karnında germelik değil ama sen takmışsın olacaksın artık:))) sporla sorunu çözerdin aslında illa taş gibi olacaksın hadi hayırlısı olsun:21:
Saol canim ama gercekten ihtiyacim var kaslarim ayrilmis derim sarkmis ne giysem portlugo hemen karnim tabi uc dogumdan sonra sen iyisin diyen cok ama eski halimi ozluyorum dumduz karin kim istemez :KK51:sporla deri geri eski haline gelmiyecek keske geri gelseydi
Illa tas olacam :D

Sinirim bozuldu ya. Acıbademi aradım. Doktorla ön görüşme yapmak istiyordum. Ön görüşme olayı onlarda yokmuş. Muayene olarak alıyorlarmış ilk. Ve muayene ücreti 230 tl imiş! O parayı vericemde belki ona yaptırmıyacağım operasyonu ne kadar gıcık bir durum. Sağlık sigortam belki muayene ücretini karşılar diye düşündüm, fakat hiç karşılamıyormuş. İşin burasıda başka bir rezil durum. Belki zorunlu bir operasyona ihtiyaçım vardı benim nereden biliyorlarda karşılamıyorlar bunu anlamıyorum! Aslında cevabı çok basit, ülkemizde insana verilen değer bu kadar işte! İlla ki sorgusuz sualsiz basıcan parayı ozaman insan yerine koyuluyorsun. Ayrıca acıbadem hastanesinin fiyat bilgilendirme merkezinden ameliyat fiyat bilgiside aldım. Ortalama 11000 tl dediler. Fiyat biraz değişiklik gösterebilirmiş. Pehh

Sinirim bozuldu ya. Acıbademi aradım. Doktorla ön görüşme yapmak istiyordum. Ön görüşme olayı onlarda yokmuş. Muayene olarak alıyorlarmış ilk. Ve muayene ücreti 230 tl imiş! O parayı vericemde belki ona yaptırmıyacağım operasyonu ne kadar gıcık bir durum. Sağlık sigortam belki muayene ücretini karşılar diye düşündüm, fakat hiç karşılamıyormuş. İşin burasıda başka bir rezil durum. Belki zorunlu bir operasyona ihtiyaçım vardı benim nereden biliyorlarda karşılamıyorlar bunu anlamıyorum! Aslında cevabı çok basit, ülkemizde insana verilen değer bu kadar işte! İlla ki sorgusuz sualsiz basıcan parayı ozaman insan yerine koyuluyorsun. Ayrıca acıbadem hastanesinin fiyat bilgilendirme merkezinden ameliyat fiyat bilgiside aldım. Ortalama 11000 tl dediler. Fiyat biraz değişiklik gösterebilirmiş. Pehh
Pardon da yuh ya 11000 mi ona dandik bir araba alırsın sen benim doktorum lâ da bi görüş istersen 6500 bana fiyat verdi göz kapağı ameliyatı içinde 3000 verdim ben ve şuanda tamamen şişlikler indi morluk pek oluşmamış ti gayet memnunum bakışlarım resmen değişti iki hafta bitmek üzere nerdeyse ve temiz büyük gusel bir hastane muayene ücretleri tahliller Bira pahalı ama ön görüşme ve 6500 hersey dahil yatış ta dahil canım bi görüş derim ben doktor da tecrübeli ve güler yüzlü

Hayatım avcilar hospital da olacağım ameliyatı göz kapağı ameliyatını yapan varya o doktor lâ ilk ben karin için görüşmeye gitmiştim soradan karar verdim göz kapağı ameliyatına öp dr ragip onat çok güler yüzlü ve iyi bi doktor şişlikler indi bakışlarım resmen değişti gusel oldum ya maşallah mini karin germe 3.5 tam karin 6.5 hersey tahlil yatış dahil normalde pahalı nir hastane bn hasta olmuştum bir gecelik yatış à akciğer filmi tahliller re falan fıstık 800 tl verdik sabahı o yüzden 6.5 fiyatı iyi geldi bir kaç yerlerde görüştüm 6.-7 arası fiyat vermişler di burda bir arkadas acıbadem le görüşmüş 11 ooo fiyat vermişler xok ya bnm dediğim hastanede acıbadem gibi gusel t teşekkül lu bir hastane yani

Pardon da yuh ya 11000 mi ona dandik bir araba alırsın sen benim doktorum lâ da bi görüş istersen 6500 bana fiyat verdi göz kapağı ameliyatı içinde 3000 verdim ben ve şuanda tamamen şişlikler indi morluk pek oluşmamış ti gayet memnunum bakışlarım resmen değişti iki hafta bitmek üzere nerdeyse ve temiz büyük gusel bir hastane muayene ücretleri tahliller Bira pahalı ama ön görüşme ve 6500 hersey dahil yatış ta dahil canım bi görüş derim ben doktor da tecrübeli ve güler yüzlü
Geçmiş olsun. Bencede çok pahalı. Herkes hep derdi acıbadem için pahalı diye ama sağlık sigortası kapsamında olduğu için normal sağlık hizmetleri pek farkında olamıyormuşum demek ki şimdiye kadar. Hastaneye bakış açım değişti bugün. Bursa'da başka doktorları araştırıcam

Gercekten dayanilmaz agri var sanki bicakliyorlar gibi.kac gubde gecti dizde dikis acilari yazarmi olanlar

bu kadar çok ağrı garip doktorunuza bir sorsanız ağrı kesici aldınızmı? Geçmiş olsun sızlama ağrısı ara ara oldu 15.güne normale dönersiniz merak etmeyin

selam söyle:)))))))))
Ay selamın üstümde kaldı,şimdi gördüm çünkü:) yine burnuma dolgu yapti sagolsun.Artik belli ki alti ayda bir kapisini calicam:) Cok begendi eserini:)) fotograf cekti merakla öncesi sonrası halimi bekliyorum.Ameliyattan çıktığımda şubat da 68 kiloydum şimdi 56.8 içimden bir çocuk çıktı sanki:))

Back