Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de de varmış bilmiyordum ameliyatta onu da halletmiş sağolsunBugün Ercan Bey ile görüştüm
Tatil sonrası Ekim Ayında gün Alıp olmak istiyorum
Eşim iş yerinden 10 iş günü izin alabilirse 2 hafta bana bakacak
Göbek Fıtığı var dedi
Ay işte öyle
Sordum normal dedi 15gun baya cokmus dijisler kac gunde cijti sizin
Ay selamın üstümde kaldı,şimdi gördüm çünkü:) yine burnuma dolgu yapti sagolsun.Artik belli ki alti ayda bir kapisini calicam:) Cok begendi eserini:)) fotograf cekti merakla öncesi sonrası halimi bekliyorum.Ameliyattan çıktığımda şubat da 68 kiloydum şimdi 56.8 içimden bir çocuk çıktı sanki:))
Merhaba canim benimde 3 evladim var sende benim gibi 19 anne olmussun, benimde karnim catlamisti ve 13 yil sarkik bir göbekle 32 yasima geldim. Ocak sonunda mini karin germe oldum ve cook memnunum hic bekleme yaptir derim eger karnin kötüyse. Ben 161 boyunda 58kg aml girdim simdi 55 kiloyum sen zayif oldugun icin güzel sonuc alirsin. Seni izlemeye aliyorumVe şunuda söyliyeyim. Boyum 1.60 kg 51 biraz bel bölgem hariç fazla kilom yok. Sizce kolay atlatırmıyım?
Ve ufak ufak araştırmalara başladım. Mesela ilk görüşme randevumu aldım bile :) ayın 21. de Alper Bayraktar (Bursa) île görüşücem. İçime sinerse hemen ağustosun son haftası olmak istiyorum, bitsin gitsin. Sizce o ağustos sonu sıkıntı olurmu? ÇOk sıcaklar geçmiş olur diye tamin ediyorum. Okullar açılmadan toparlanmam gerek çünkü
Resimlerine baktım harika görünüyorsun, kim derki 3 cocuk annesi diye barbi bebek gibisin maşallah. Karnında çok güzel olmuş. Cesaret edebilirsem darısı benimde başıma :)Merhaba canim benimde 3 evladim var sende benim gibi 19 anne olmussun, benimde karnim catlamisti ve 13 yil sarkik bir göbekle 32 yasima geldim. Ocak sonunda mini karin germe oldum ve cook memnunum hic bekleme yaptir derim eger karnin kötüyse. Ben 161 boyunda 58kg aml girdim simdi 55 kiloyum sen zayif oldugun icin güzel sonuc alirsin. Seni izlemeye aliyorum
Zormu olur diyorsunuz sıcakta. 15 tatile kadar sabredemem ki ben. Zaten kimseye haber vermicem ameliyatı sadece eşim bilecek. Yoksa annemler kayınvalidemler vazgeçirir beni.hemde ben utanırım güzellik için bıçak altına yatıyor diyecekler diye :) cocukların ikisini de gönderirim gezmeye diye ananelerine, eşim bir hafta izin alır o bakar bana. 1. Haftanın sonunda büyüğü gelir yanıma, küçüğüde 2. Haftanın sonunda alırım diye düşünüyorum. Şu doktorla bi görüşeyim bakalım o ne diyecekMerhaba,şartlarınız o aya uygunsa yapacak bişey yok ama sıcak ayda ben olsam olmazdım orası kesin korse işi can sıkıcı sıcakta hayırlısı olsun
Benimde öyle çok çatlak var sırf o yüzden ameliyat olacağım bende eylül yada ekim gibi benimde kızım 10 yaşında şimdi 19 yaşında anne oldum ve düşün anne olduktan sora o karından dolayı nw deniz ne havuza gidiyorum tatile gittiğimde kimsenin olmadığı yerde gunesleniyom çok zor bi durum parmak kalinliginda çatlaklarım var artık zman geldi diye düşünüyorum bende sen gibi yaptircam inşallah gusel karinlarimiz olcak kuzumZormu olur diyorsunuz sıcakta. 15 tatile kadar sabredemem ki ben. Zaten kimseye haber vermicem ameliyatı sadece eşim bilecek. Yoksa annemler kayınvalidemler vazgeçirir beni.hemde ben utanırım güzellik için bıçak altına yatıyor diyecekler diye :) cocukların ikisini de gönderirim gezmeye diye ananelerine, eşim bir hafta izin alır o bakar bana. 1. Haftanın sonunda büyüğü gelir yanıma, küçüğüde 2. Haftanın sonunda alırım diye düşünüyorum. Şu doktorla bi görüşeyim bakalım o ne diyecek
Merhaba, sizinde ameliyat sürecinizi anlattığınız konunuzu baştan sona okudum. Benim gibi karar verme aşamasındakileri cesaretlendiren ışık tutan paylaşımlar olmuş, teşekkürler bunun için.Ayrıca okurken pozitif enerjinizi de hissettim :) çok tatlısınızSelam kızlar Nasılsınız bakalım
Yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun,ameliyat olmayı düşünenlere de hayırlı kararlar dilerim
Yaz geldi,keyfini sürüyorum ben. Inanılmaz güzel,özgüveni yükselten bir sonuç,düşünenlere tavsiye ederim
Ay hadi inşallah :)) yaşaklarıma ve duygularıma tercüman olmuşşun. Birebir katılıyorum. Bu yaşta mayo komik oluyor giyemiyorsun, bikini giyer pareomu asla çıkarmazdım. Issız yerlerde gündşlenirdim bende :) tatil moral bozukluğuyla geçer hep. Yazın böyle kışında ayrı bela. Herşeyin altından o göbek pırtlar, korse giymekten bıktım 10 senedir anasını satayım :)Benimde öyle çok çatlak var sırf o yüzden ameliyat olacağım bende eylül yada ekim gibi benimde kızım 10 yaşında şimdi 19 yaşında anne oldum ve düşün anne olduktan sora o karından dolayı nw deniz ne havuza gidiyorum tatile gittiğimde kimsenin olmadığı yerde gunesleniyom çok zor bi durum parmak kalinliginda çatlaklarım var artık zman geldi diye düşünüyorum bende sen gibi yaptircam inşallah gusel karinlarimiz olcak kuzum
Benim portleme azcık amazaten iki kilo metroya uzaktan çatlaklarım fay hattı gibi maşallah utanıyorum insanlar sanki görmemiş gibi garip bakıyorlar çok yoruldum artık ilk göğüs ameliyatı oldum geçen sene 2 hafta önce göz kapağı oldum sıra karin ameliyatında ama bişey diyim mi ilk isim yaptırdıktan sora düşük bel pantolon almak olcak portleme olmasın die senelerdir yüksek bel pantolon giyiyorum allahtan Son senelerde moda oldu da göze batmadi pek korse çok daraltiryor beni seneye bizde ohh mısler gibi giyincez bikinileri millet göğsünü gere gere güneşlenirken bizde karnımızi gere gere guneslenecegiz utanmadan sıkılmadan saklanmadan pareolardan kurtulacagizzAy hadi inşallah :)) yaşaklarıma ve duygularıma tercüman olmuşşun. Birebir katılıyorum. Bu yaşta mayo komik oluyor giyemiyorsun, bikini giyer pareomu asla çıkarmazdım. Issız yerlerde gündşlenirdim bende :) tatil moral bozukluğuyla geçer hep. Yazın böyle kışında ayrı bela. Herşeyin altından o göbek pırtlar, korse giymekten bıktım 10 senedir anasını satayım :)
Görücezmi o günleri bizde yaa Tatlı bir hayal gibi geliyor böyle dinleyince. Sen maşallah cesaretliymişsin, daha öncede operasyon geçirdiğine göre.. Demekki o acılara değiyor ki karın germeyide istiyorsun. Ne güzelBenim portleme azcık amazaten iki kilo metroya uzaktan çatlaklarım fay hattı gibi maşallah utanıyorum insanlar sanki görmemiş gibi garip bakıyorlar çok yoruldum artık ilk göğüs ameliyatı oldum geçen sene 2 hafta önce göz kapağı oldum sıra karin ameliyatında ama bişey diyim mi ilk isim yaptırdıktan sora düşük bel pantolon almak olcak portleme olmasın die senelerdir yüksek bel pantolon giyiyorum allahtan Son senelerde moda oldu da göze batmadi pek korse çok daraltiryor beni seneye bizde ohh mısler gibi giyincez bikinileri millet göğsünü gere gere güneşlenirken bizde karnımızi gere gere guneslenecegiz utanmadan sıkılmadan saklanmadan pareolardan kurtulacagizz
Sefanız olsun:)) Bişicikler olmaz.Keyfiniz bol olsunbrawoo iradene de dikkat etmiş yememişsin:) aynı dr ye ameliyat olan arkadaşımla buradan tatile gittik yedik içtik vaalla doktor görse ağlardı boşa kesip biçmişim diyeee:))))))))))))))))
Tesekkür ederim güzel yorumun icin canim dahada güzelleri senin olur insallah bende simdi gögüsüme taktim, protez esliginda diklestirme olacagim insallahResimlerine baktım harika görünüyorsun, kim derki 3 cocuk annesi diye barbi bebek gibisin maşallah. Karnında çok güzel olmuş. Cesaret edebilirsem darısı benimde başıma :)