Canım şimdi sana ne desem yalan olur benim kas ile kas zarı arası bu yöntemi herkes yapmıyor yaş altını da herkes yapmıyor onun sebebi ise daha zor yapılıyor ve kas altı yada kas zarı arası daha doğal duruyor bnm kas zarı arası kas üstüne nazaran biraz daha ağrılı oluyor çünkü daha zor bi operasyon ondan herkesin yapmaması normal ki söyle bir durum var bnm göğüslerim çok küçük tu 70 falan işte baya küçük küçük bir göğüs zaten sarkma yapmaz ki çünkü doku yok mantıklı olarak düşün iyi karar ver kas zarı arasında kayma riski xok az emzirme de his te kesinlikle kas altı yada kas zarı arası yani senin göğsün ne kadar küçük olursa olsun üstte olsun protez altta doğal durmasını istiyorsan eğerBugün anatomica Ergin Bey ile görüştüm
Karın verme + meme protezi
Cok guzel Anlattı herseyi uzun uzun Açıkladı resimler gösterdi
Diren takılmaz sana dedi
Tek çizgide bitiririm dedi
2 gece yatış
Gogus icin 225-260cc arası kas üstü dedi
Kas altına yapmıyormuş
Kas altı yaptırıp Ilerde sarkma olursa olabilecek görüntüyü gösterdi ( baska yerde yaptırıp düzeltmesi icin ona gelenlerin) Üstte kas altı silikon tas gibi duruyor alt taraf sarkmış
Siz ne düşünüyorsunuz kas altı kas üstü ?
Sizin gogusunuz ne durumda su an dokunuz varmi? Sarkiklik varmi?Bugün anatomica Ergin Bey ile görüştüm
Diren takılmaz sana dedi
2 gece yatış
Kas altına yapmıyormuş
Kas altı yaptırıp Ilerde sarkma olursa olabilecek görüntüyü gösterdi ( baska yerde yaptırıp düzeltmesi icin ona gelenlerin) Üstte kas altı silikon tas gibi duruyor alt taraf sarkmış
Masallah nazar deymesin benim de meme diklestirme lolipop arti ters T izi oldu ve protez ayni anda az bisey lipo yapti benim ameliyat da 8 saat surduLolipop tekniği ile göğüs germe liposaksin ve karın germe 6 buçuk saatlik ameliyattan çıktım :) hiç birinde ağrı hissetmedim çok şükür şu ana kadar ama çok kaşıntı var pansumandan beri
Aynen sizin anlattığınız gibiSizin gogusunuz ne durumda su an dokunuz varmi? Sarkiklik varmi?
Benim su an protezin ust tarafi kas alti alt tarafi kas ustu yani dual plan diyorlar benim dokum vardi ve sarkma vardi hem diklestirdim hem protez kondu eger tam kas alti olsaydi ilerde kendi meme dokum sarkar ve protez kas ustunde kalirdi ve kotu bir goruntu olurdu dedi drum
Zaten dual plan teknigi 3 cesittir
Biri tam kas alti
Oteki yari yariya kas alti kas ustu
Digeri de daha az kas alti geri kalani kas ustucok mu karisik oldu
Eger dokunuz azsa ve cok sarkik degilse kas alti yaptirin bencedaha guzel oluyor yada kas zari alti
Canim eger dokun yoksa burdaki kizlarin cogu kas alti yaptirdi bence cok hos duruyorlar cok nadir kas ustu gordum heralde bi kisi vardi kas ustu gerisi hep kas alti yada dual plan canim iyi dusun derimAynen sizin anlattığınız gibi
Meme dokusu sarkmış ama Üstte protez kalmıştı. Çok kötü bir görüntüyü
Size yapılan Tekniği de anlattı. Ama benim göğüslerim çok küçük olduğundan (70 i dolu dolu doldurmuyor) hem de sarkma olmadığından en iyisi kas üstü dedi
Kas üstü ve benim Göğüs tipime uyan resimleri gösterdi
Çok güzel duruyordu
Bugün anatomica Ergin Bey ile görüştüm
Diren takılmaz sana dedi
2 gece yatış
Kas altına yapmıyormuş
Bende SeraParis é katılıyorum benim kiler kas lâ kas zarı arası ve kesinlikle anlaşılmıyor çok doğal zaten göğsün çok küçük emzirdiysen ve sarkmadiysa zaten sarkmaz ki küçük göğüslü olmanın en gusel yararı bu sanırım öyle aşırı bir sarkma olmuyor çünkü küçük çok iyi düşün ve iyle karat ver şimdiden çok gusel olacağına hazırla kendini benim ameliyttan sora bazı aksilikler oldu doktor hatası değil tabikide ve inan çok sancılı geçti 2 ayim ağla ağla bir hal oldum ama şimdi tam bir sene oldu ve cok sukur allaha bin şükür sorun yok ve iyiki de yaptırmısim diyorum özgüveni geldi kendime bide şu karnı da yaptırırsam degmesinler keyfime vallaCanim eger dokun yoksa burdaki kizlarin cogu kas alti yaptirdi bence cok hos duruyorlar cok nadir kas ustu gordum heralde bi kisi vardi kas ustu gerisi hep kas alti yada dual plan canim iyi dusun derim
Bende ikiz dogum yaptim eski haline kiyasla karnindan kurtulmus oluyorsun ama ne yazikki dumduz degilsin ödemler darbelerin sislikleri okuyor benim 10 gun oldu hala cok sisim ve kg da ayni bu bir surec insallah iyi olacak[/QUOTE
Araştırmaya devam o zamanBende SeraParis é katılıyorum benim kiler kas lâ kas zarı arası ve kesinlikle anlaşılmıyor çok doğal zaten göğsün çok küçük emzirdiysen ve sarkmadiysa zaten sarkmaz ki küçük göğüslü olmanın en gusel yararı bu sanırım öyle aşırı bir sarkma olmuyor çünkü küçük çok iyi düşün ve iyle karat ver şimdiden çok gusel olacağına hazırla kendini benim ameliyttan sora bazı aksilikler oldu doktor hatası değil tabikide ve inan çok sancılı geçti 2 ayim ağla ağla bir hal oldum ama şimdi tam bir sene oldu ve cok sukur allaha bin şükür sorun yok ve iyiki de yaptırmısim diyorum özgüveni geldi kendime bide şu karnı da yaptırırsam degmesinler keyfime valla
Ercan bey karin germede 1 numara bence :) gordugum sonuclardan sonra tabi bazi dr lar da iyidir ama gormedigim icin bisey diyemicemAraştırmaya devam o zaman
Önümüzdeki Cumartesi Ercan Bey ile görüşeceğim
Göğüs + karın germe
Aynen hemen karar verme bol bol araştır ve sana yakın bir doktor seç yani istediğinde rahatlıkla gidip geleceğin bir doktor olsun doktorun yaklaşımı da çok önemli mesela bn göz kapağı ameliyatı oldum 2. Haftam şuanda çok şükür sorun yok bana çok yakın bir kaç hastane ve doktor var en kapsamlı hastaneyi seçtim doktor çok tanindik değil nette yani ama çok güven verdi bana ve ameliyat oldum benden sora da xok kişiyi ameliyat etmiş fotoğrafları ni telefonla çekiyor telefonda hepsi var yani bazı doktorlar ordan burdan aldıkları fotoları ameliyat olacak kişiye gösteriyor muş çok duydum bizimki direk çekiyor bnm ilk halimi sora ki halimi beraber baktık başarılı ameliyatları var o zman gördüm telefonda bnden sora ki önceki hastaları falan ve ameliyat esnasında sürekli benle kontak içinde idi beni rahatlattı sürekli sohbet ettik falan çok ilgili ve alakali biri seviyorum doktorumu ya en önemlisi doktorunu sevmen ve güven vermesi sana yani güvenmen ona yani sükse yapmasından çok tecrübelerine bak yaptığı işlemlerin Fotoları na sana yaklaşımı ve güven vermesi ve de yakın olması sana mevki olarak bitanemAraştırmaya devam o zaman
Önümüzdeki Cumartesi Ercan Bey ile görüşeceğim
Göğüs + karın germe
Iyiyim canim hatta superim memelerim diklesti artik sira karinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?